Поплавковий перемикач в Топас

  1. Можливість самостійної заміни робочого датчика
  2. Як встановити аварійну сигналізацію в септику Топас

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В автономній каналізаційній системі Топас перемикання прямого режиму і режиму рециркуляції, здійснюється за допомогою поплавкового перемикача В автономній каналізаційній системі Топас перемикання прямого режиму і режиму рециркуляції, здійснюється за допомогою поплавкового перемикача. Їх встановлюють на насосах для перекачування вхідної води або для відкачування забруднених вод. Якщо перемикач приходить в неробочий стан, то порушується можливість роботи септика.

Поплавковий перемикач або «робочий датчик» виконаний у вигляді пластикової ємності різної форми. Круглий перемикач в основному використовують в системах водопідготовки або для не надто забруднених вод. Прямокутні служать для перемикання режимів в системах очищення сильно забруднених вод.

Цей елемент здійснює перемикання за рахунок трьох контактних пластин і кульки зі сталі. Коли відбувається зміна рівня води, поплавок переміщується і впливає на кульку, який переміщує і призводить до замикання пластин.

Умовне зображення робочого датчика приймальної камери ТОПАС

Поплавковий перемикач в Топас можна купити звернувшись по телефону +7 (495) 761-20-10 або написавши на нашу електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. У вас повинен бути включений JavaScript для перегляду.

Вартість поплавкового перемикача в Топас 1000 рублів.

Можливість самостійної заміни робочого датчика

Робочі датчики розміщують в камері прийому септика Топас . Коли датчик знаходиться в нижній площині, то запускається процес аерації в камері прийому - подача повітря для барботажа води. В цьому випадку працює струменевий насос рециркуляції. Коли датчик знаходиться у верхній площині, то здійснюється барботирование аеротенках. Відбувається переміщення води з камери прийому до відділу аеротенках.

Якщо режими перестали перемикатися, внаслідок не реагування датчика на зміну рівня заповнення води, потрібно провести заміну пристрою , Слідуючи таким етапам:

  • Провести відключення станцію від мережі.
  • Викрутити дроти датчика, які знаходяться в розподільній коробці (клеми 2, 5, 7).
  • Зняти поводок датчика білого кольору з діаметром 2 см з кріплень.
  • Дістати перемикач і провід з його повідця.
  • Новий датчик вставити в поводок і встановити необхідну довжину, достатню для вільного переміщення поплавка.
  • Новий перемикач слід встановити назад в приймальну камеру.
  • Дотримуючись електричній схемі Топас, потрібно закріпити дроти на клемах у відповідному порядку: 2 - до чорного, 5 - до синього і 7 - до коричневого проводам.
  • Здійснити підключення септика до мережі. Якщо при підключенні датчика ви переплутали дроти - просто поміняйте місцями штекера компресорів в розетках.

Як встановити аварійну сигналізацію в септику Топас

В автономній системі каналізації Топас можна встановити спеціальний аварійний перемикач в камері прийому. Він приєднується до пристрою ланцюзі сигнальної лампи. Датчик спрацьовує в разі переповнення камери прийому водою, він сповіщає власника системи за допомогою загорання сигнальної лампи. Цей перемикач можна встановити у ванній або над аераційним відділом.

Умовне зображення аварійного датчика з підключенням

Умовне зображення аварійного датчика з підключенням

Щоб встановити аварійну сигналізацію, будуть необхідні наступні елементи:

  • робочий датчик з дротом до 2,5 метра;
  • труба з ПВХ з діаметром 2 сс і довжиною до 0,5 метра;
  • плафон з лампочкою, який не пропускає вологу.

Щоб встановити пристрій аварійної сигналізації потрібно слідувати таким вказівкам:

  • Провід робочого датчика потрібно помістити в трубу з ПВХ.
  • Трубу з ПВХ слід зафіксувати в камері прийому на кліпси.
  • Датчик потрібно розташувати на висоті, що забезпечує сухість виходить з дому труби для зливу.
  • Дотримуючись електричній схемі Топас, потрібно закріпити дроти поплавкового датчика на клемах, ізолюючи синій провід.
  • Дотримуючись вказаною схемою підключення сигналізації, потрібно здійснити підключення сигнальної лампи: 1 контакт до чорного проводу, 2 - на «0».

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online