Ціни на довгострокову і подобову оренду квартир в Луганську

  1. Довгострокова оренда квартири в Луганську
  2. Оренда на короткий термін

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Станом на 21 лютого 2012 року   бізнес портал   Finance Станом на 21 лютого 2012 року бізнес портал Finance.lg.ua проаналізував ціни на оренду житла в Луганську

Довгострокова оренда квартири в Луганську

Пропонованих квартир для довгострокової оренди в Луганську досить багато. Однокімнатні квартири пропонують від 1000 гривень в місяць. Це приміщення без меблів або з мінімум необхідних меблів і холодильником. Більш престижні апартаменти по вулиці Коцюбинського та Оборонної в районі Фуршету пропонують за 2,5-3 тисячі гривень на місяць.

2х кімнатні квартири в Луганську можна орендувати на місяць за 1500-1600 гривень. Це квартири на Східних кварталах. Середня ціна в обласному центрі коливається від 1700 до 2500 гривень. Найдорожчим житлом з даної категорії виявилася «двушка» в самому центрі Луганська по вулиці Радянська. Його ріелтори пропонують для заможних громадян за 6 тисяч гривень на місяць

Орендувати 3х кімнатну квартиру через оголошення дешевше 2000 гривень навряд чи вийде. Та й вибір в Інтернеті таких квартир невеликий. За 2,5 тисячі гривень можна орендувати кілька квартир в кварталі Якір. Також є величезна житлова нерухомість (85 квадратних метрів) по вулиці Титова оренда від власника. Ціна договірна.

Оренда на короткий термін

Квартири в Луганську подобово можна зняти від 120 гривень / добу. На східних кварталах пропонують двокімнатну квартиру за таку ціну. В основному ціновий діапазон коливається від 150 до 250 гривень за квартиру. Наприклад, такі квартири в Києві подобово вже коштують від 500 гривень. Дорожче пропонують двокімнатну квартиру від власників на вулиці Градусова. Житло обладнане спліт-системою, супутникове TV та інтернет.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online