"Парк п'яти морів" з'явиться у Північного річкового вокзалу в столиці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: Стройкомплекс Москви

Парк Північного річкового вокзалу реконструюють, там відтворять спортивну зону, ресторан з літньою верандою, дитячі майданчики і атракціони, повідомляє сайт будкомплексу столиці. Після поновлення зелена зона отримає назву "Парк п'яти морів".

Проект майбутньої території для відпочинку городян представили на виставці "АРХ Москва", що проходила з 24 по 28 травня в Центральному будинку художника.

Фотогалерея

Військові Індії під час ракетного випробування знищили космічний супутник, який знаходився на низькій навколоземній орбіті, оголосив в зверненні до нації прем'єр-міністр країни Нарендра Моді. 1 з 3


За словами партнера бюро Kleinewelt Architekten Сергія Переслегіна, на територію парку буде спроектована карта річкової системи європейської частини Росії. Архітектори пропрацювали реставрацію історичної сітки доріжок, а також створили альтернативні маршрути для нових шляхів, які пройдуть між деревами. Фахівці постаралися створити настрій часів відлиги в своєму проекті.

Партнер бюро Citizenstudio Михайло Бейлін додав, що парк буде не просто реконструйований, як пам'ятник архітектури, але і отримає нову історію.

Парк Північного річкового вокзалу був розбитий в 1936-1938 роках, одночасно з будівництвом самого вокзалу в 1937 році.

З відкриттям Північного річкового вокзалу пов'язано визначення Москви як порту п'яти морів: Білого, Балтійського, Чорного, Азовського і Каспійського. Цей факт архітектори згадали, створюючи проект реставрації парку.

Раніше повідомлялося, що найближчим часом планується відновити історичну будівлю Північного річкового вокзалу. Його передали у відання міста в кінці 2016 року. Влада вже визначили підрядника, який спроектує реставрацію будівлі.

Будівля знову почне працювати з річковим флотом в найближчі два роки, зазначив Ліксутов.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online