Стаття на тему: Постанова уряду про дострокове повернення водійського посвідчення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Держдума розгляне законопроект, який дасть можливість автолюбителям достроково повернути водійські права

Держдума розгляне законопроект, який дасть можливість автолюбителям достроково повернути водійські права. Якщо закон приймуть, то він вступить в законну силу вже з 1 січня наступного року. У тексті законопроекту говориться про те, що повернення прав буде можливий після закінчення більше половини терміну позбавлення.

Закон про повернення водійського посвідчення додасть в КоАП РФ нову статтю за номером 4.9 яка звучатиме таким чином - «Умовно-дострокове звільнення від адміністративного покарання у вигляді позбавлення спеціального права або дискваліфікації»

Регулює Постанова уряду повернення водійського посвідчення наступним чином. Повернути водійське посвідчення можна буде лише в тому випадку, якщо суд визнає громадянина цього гідним. Враховується його зразкову поведінку, а в разі позбавлення прав за їзду в нетверезому вигляді потрібно буде відповідний медичний висновок. Суд повинен зробити висновок про те, що громадянин більше не потребує подальшого позбавлення права керування транспортним засобом, для свого виправлення. Для того, щоб суд переглянув справу про позбавлення потрібно буде подати клопотання на повернення водійського посвідчення. Водія порушив правила після дострокового повернення водійського посвідчення після позбавлення чекає скасування умовно-дострокового звільнення. Нове літочислення запобіжного заходу почнеться тільки після закінчення повного терміну попереднього позбавлення.

Крім того, цією постановою може бути скасована обов'язкова перездача теоретичного іспиту для повернення посвідчення водія громадянам, яким був призначений термін позбавлення до 1 року.
Фахівці вважають, що постанова про повернення посвідчення водія раніше встановленого терміну за зразкову поведінку для багатьох водіїв, які не є злісними порушниками ПДР, дасть унікальний шанс повернути собі права керування транспортним засобом. І скористатися ним потрібно грамотно.

Досвідчені юристи допоможуть вам правильно скласти клопотання про повернення водійського посвідчення і захистять вас і ваші інтереси в суді. Звертайтеся до юристів та адвокатів інтернет-ресурсу « vzakon.com ».

У нас працюють професіонали в області автомобільно права, вони прийдуть на допомогу якщо:

• у вас проблеми з поверненням посвідчення водія;
• якщо вас незаконно позбавляють водійського посвідчення;
• якщо з вас роблять винуватця ДТП;
• якщо у вас проблеми з компанією страховиком;
• і багато інших складних юридичні ситуації.

Не доводьте ситуацію до позбавлення водійського посвідчення, звертайтеся до юристів відразу, як тільки у вас виникла проблема. Професійний юрист допоможе вам вийти з неї з найменшими втратами.

Професійний юрист допоможе вам вийти з неї з найменшими втратами

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online