Позбавлення прав за перевищення швидкості

  1. Позбавлення прав за перевищення швидкості на 60 км / год
  2. Чи можна оскаржити це покарання?
  3. Допомога наших фахівців
  4. Тут теж важлива інформація для Вас

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В цілому, чинним законодавством Російської Федерації зазначено в районі тридцяти випадків, в яких автовласник ризикує залишитися без водійських прав. Водіння в стані алкогольного сп'яніння, виїзд на зустрічну смугу - це одні з найбільш поширених причин, за якими автолюбителі нашої країни усуваються від управління автомобілем на довгі місяці . У число частих обставин входить також і позбавлення прав за перевищення швидкості, яке в останній рік з деяких причин лише додало в поширеності.

Якщо водієві загрожує позбавлення прав за перевищення швидкості, в більшості випадків у нього як і раніше залишається безліч законних способів не тільки пом'якшити покарання, але і зовсім уникнути притягнення до відповідальності.

Позбавлення прав за перевищення швидкості в нашій країні належить до ситуацій порівняно поширеним, яке трапляється не настільки вже й рідко. Встає цілком закономірне питання: невже наш водій так любить швидку їзду, що не може утримати себе від порушення швидкісного режиму? Відповідь буде швидше ствердну, однак проблема далеко не тільки в цьому.

Чинним законодавством Російської Федерації допускається порушення дозволеної швидкості на двадцять і менше кілометрів на годину. Як наслідок, величезна кількість автовласників бере в звичку перевищення чинного швидкісного режиму. Проблем така звичка може принести кілька.

По-перше, навіть якщо водій перевищував швидкість на допустиму величину в момент дорожньо-транспортної пригоди, то у нього можуть виникнути великі труднощі з отриманням страхової виплати, - таку обставину до нашої теми в повній мірі не відноситься, але позначити його варто було.

По-друге, повертаючись до предмету розмови, можна змоделювати просту ситуацію: автовласник їде зі швидкістю сто двадцять п'ять кілометрів на годину на автостраді, де дозволена швидкість становить сто десять. Нічого, здавалося б, страшного, але такий підхід суттєво збільшує ціну подальших помилок . Якщо в силу тих чи інших обставин автовласник не помітить в русі знак з обмеженням допустимої швидкості до сорока кілометрів на годину, то перевищення вийде вже дуже солідне. І покарання за таке правопорушення буде вже серйозніше, ніж якби знак не був помічений на ста десяти кілометрах в годину. В результаті отримуємо картину, при якій наслідком нешкідливою і цілком правомірною начебто звички стає позбавлення прав за перевищення швидкості.

Нагадаємо, що за перевищення швидкості на шістдесят один і вище (але не більше вісімдесяти) кілометр на годину мається на увазі або штраф обсягом до двох з половиною тисяч, або позбавлення прав на термін від чотирьох місяців і до півроку.

У тих же випадках, коли швидкість була перевищена на вісімдесят одна і більш кілометр на годину, наслідки будуть вже більш великими. Штраф збільшується до п'яти тисяч. До управління автотранспортним засобом громадянин не буде допущений на наступні півроку.

Позбавлення прав за перевищення швидкості на 60 км / год

Позбавлення прав за перевищення швидкості в останній рік стало відбуватися дещо частіше, ніж раніше.

Розглядаючи можливі покарання, які можна застосувати до автовласникові за дане правопорушення, суддя вибирає з кількох варіантів:

  • оштрафувати громадянина на дві з половиною тисячі рублів або менше;
  • позбавити громадянина допуску до керування автотранспортним засобам на наступні чотири-шість місяців.

І хоча в деяких ситуаціях судді може бути дуже проблематично обґрунтувати надто важке покарання за конкретного випадку, на ділі кінцеве рішення майже повністю залежить від ставлення судді до такого роду правопорушень. Суддя ж не повинен застосовувати до порушника в цій ситуації саме штраф, він цілком може зупинитися на позбавлення прав. Більш того, чимала кількість суддів дотримуються думки, що позбавлення прав за перевищення швидкості, якщо мова про порушення режиму на шістдесят і більше кілометрів на годину, є єдино вірним видом покарання . Ситуацію погіршила і недавно з'явилася можливість оплачувати лише половину штрафу за умови оплати в перші двадцять діб. Деякі судді дотримуються думки, що ситуація, при якій за настільки серйозне правопорушення вся відповідальність автовласника може обмежитися штрафом в тисячу рублів, є абсолютно несправедливою. Тому позбавлення прав за перевищення швидкості тепер стало зустрічатися в практиці частіше, ніж раніше.

Не варто забувати і про обставини, що обтяжують адміністративну відповідальність. Зокрема, про однорідні правопорушення, вчинені особою протягом дванадцяти місяців. Якщо автовласник перевищив швидкість і вже має кілька штрафів за рік, то своє водійське посвідчення уберегти може бути дуже важко. Притому практично неважливо, чи було попереднє правопорушення також перевищенням швидкості або ж автовласник недавно встиг порушити правила розмітки, - результат один.

Притому практично неважливо, чи було попереднє правопорушення також перевищенням швидкості або ж автовласник недавно встиг порушити правила розмітки, - результат один

Чи можна оскаржити це покарання?

Оскаржити позбавлення прав за перевищення швидкості можна. Існує безліч законних методів, які допоможуть автовласникові відстояти своє захисне посвідчення. Примітно, що найчастіше вихід є навіть в тих ситуаціях, коли самому водієві здається, що будь-які варіанти у нього вже відсутні. Грамотне рішення таких питань не завжди можливо без необхідної кваліфікації і відповідного досвіду, тому рекомендується звернутися до наших фахівців за консультацією.

У тих випадках, коли перевищення швидкості було зафіксовано за допомогою стаціонарного радара, співробітник ГИБДД повинен довести, що позначене правопорушення було абсолютно конкретним водієм.

Завжди існує ймовірність, що швидкість була зафіксована для іншого автотранспортного засобу, що вимірювання були зроблені некоректно.

Представник державтоінспекції міг визначити швидкість руху через скло автомобіля - це буде вважатися приводом для сумнівів в достовірності показань приладу. Швидкість могла бути заміряна для йде попереду машини, а зовсім не для тієї, водієві якої в підсумку були пред'явлені звинувачення . Крім того, буває так, що в поле виміру приладу потрапляють смуги з неоднаковим швидкісним режимом. Тоді необхідність докази того, що показуються радаром були виміряні саме для автомобіля зупиненого водія, отримує ще більшої актуальності.

Доброю думкою стане попросити у співробітника ДІБДР сертифікат на обладнання, якими були здійснені заміри. У документі повинні бути позначені відомості про допустимої похибки апарату. Може вийде так, що оперування даної похибкою допоможе автовласникові уникнути відповідальності або хоча б пом'якшити її.

Якщо не говорити про радар, спірних обставин теж можна нарахувати досить багато. Інспектор може неправильно оформити документи, матеріали відеозйомки не завжди дають можливість однозначно судити про винність конкретної водія, знак обмеження швидкості міг бути непомітний в силу об'єктивних причин - усіма цими фактами, так само як і багатьма іншими, при вдалому збігу обставин можна успішно оперувати в суді при позбавлення прав за перевищення швидкості.

Інспектор може неправильно оформити документи, матеріали відеозйомки не завжди дають можливість однозначно судити про винність конкретної водія, знак обмеження швидкості міг бути непомітний в силу об'єктивних причин - усіма цими фактами, так само як і багатьма іншими, при вдалому збігу обставин можна успішно оперувати в суді при позбавлення прав за перевищення швидкості

Однак самостійно впоратися з такою справою не завжди можливо. Найчастіше може знадобитися допомога фахівців.

Допомога наших фахівців

Якщо автовласник володіє значним досвідом у вирішенні аналогічних питань, то позбавлення прав за перевищення швидкості йому швидше за все не загрожує, якщо не брати зовсім вже безвихідні і однозначні ситуації. Такий водій чудово розуміє, в чому полягають головні помилки інспектора і як слід взаємодіяти з судом, щоб вирішити ситуацію в свою користь.

Якщо ж автолюбитель стикається з такою ситуацією вперше, то на помилках з високою ймовірністю будуть ловити вже його самого. Недосвідченим водіям рекомендується відразу звертатися за допомогою до фахівців нашої експертної організації. Досвідчений юрист ретельно вивчить всі обставини справи, проконсультує щодо можливих перспектив, знайде всі існуючі лазівки. Всі процедури будуть проведені дуже якісно, ​​в найкоротші терміни і за лояльними цінами.

Шанс відстояти своє водійське посвідчення у водія є: позбавлення прав за перевищення швидкості не завжди справедливо і не завжди однозначно, так що можливість вирішити справу на свою користь завжди присутній . Якщо до розгляду були своєчасно залучені грамотні фахівці, то за підсумками розгляду водієві може припасти заплатити штраф, проте права він швидше за все не втратить. Тому і тягнути зі зверненням до експертів не варто, адже кожне зволікання - це втрата шансів на успішне завершення справи ..

Допомогти при позбавленні прав за перевищення швидкості можуть також, наприклад, в наступних організаціях

НазваАдресаЗамовити послугу

ПРЕМ'ЄР-ОЦІНКА Москва, 4-й лісової провулок, д. 4 Подати заявку на допомогу при позбавленні прав за перевищення швидкості Товариство Сприяння Автомобілістам Санкт-Петербург наб. Обвідного каналу, д. 121 Подати заявку на допомогу при позбавленні прав за перевищення швидкості АВТО рассчете Новосибірськ, Толстого, 133 Подати заявку на допомогу при позбавленні прав за перевищення швидкості ТОВ Анекст Єкатеринбург, Хомякова, 2 Подати заявку на допомогу при позбавленні прав за перевищення швидкості ТОВ Авто-Адвокат Казань, Салімжанова, 10 Подати заявку на допомогу при позбавленні прав за перевищення швидкості

Тут теж важлива інформація для Вас

Прочитали: 208

Встає цілком закономірне питання: невже наш водій так любить швидку їзду, що не може утримати себе від порушення швидкісного режиму?
Чи можна оскаржити це покарання?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online