Автошкола Подольск, мед центр, танцювальна студія і басейн.


ЗАПИС У автошколах

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У місті Щербинка, недалеко від Подільського і Бутово, відкрилося оригінальне за своєю концепцією заклад - Агошков центр, що поєднує в собі автошколу , медичний центр ,, басейн , Автострахування "Росгосстрах", "Ингосстрах", (ОСАГО + ТО, КАСКО) і багато іншого.

Якщо у вас є бажання стати більш незалежним і навчитися самостійно і впевнено керувати автомобілем, ми вас запрошуємо в нашу автошколу ОЧУ ДПО «УСПЦ» . Одного разу сівши за кермо автомобіля, завдяки нашим досвідченим інструкторам з водіння , Ви зрозумієте, як здорово і зовсім не складно водити машину. ОЧУ ДПО «УСПЦ» має кілька філій - автошкола знаходиться в містах Подольск, Щербинка, Клімовськ, Чільне, пос.Коммунарка і ЖК "Бутово Парк"

наш   медичний центр   до ваших послуг, якщо ви хочете пройти комплексне повне обстеження або просто відвідати якогось певного лікаря-фахівця наш медичний центр до ваших послуг, якщо ви хочете пройти комплексне повне обстеження або просто відвідати якогось певного лікаря-фахівця. Також у нас ви можете пройти медичну комісію і отримати необхідні довідки для пред'явлення в басейн, навчальні заклади тощо У нашому центрі є все для якісного, професійного і комфортного обслуговування - висококваліфіковані фахівці, нове передове обладнання та доступні ціни!

Відмінний і зовсім не важкий спосіб розслабитися, зняти напругу і зайве хвилювання - заняття в   басейні Відмінний і зовсім не важкий спосіб розслабитися, зняти напругу і зайве хвилювання - заняття в басейні ! Ми із задоволенням навчимо плавати і дорослих, і дітей. А для тих, хто любить активні вправи у воді під музичний ритм, ми пропонуємо заняття аквааеробікою! Це чудова можливість підняти собі настрій, зміцнити здоров'я і зарядитися позитивними емоціями на весь день!

Вас приємно здивує, що в одному приміщенні вам будуть запропоновані і навчальні програми, і оздоровчі заходи, і можливість провести своє дозвілля в приємній обстановці Вас приємно здивує, що в одному приміщенні вам будуть запропоновані і навчальні програми, і оздоровчі заходи, і можливість провести своє дозвілля в приємній обстановці. Крім активних занять, до ваших послуг розслаблюючі і дуже приємні процедури - сауна, басейн, масажне крісло і багато іншого.

У вихідні дні наш центр надає оздоровчу послугу «Все включено» . Протягом двох годин за чашкою чаю ви зможете поспілкуватися з друзями, відвідати фінську сауну, поплавати в басейні з протитечією і насолодитися масажем!

Запрошуємо всіх мешканців Подільського, Щербинки, Бутово в «Агошков центр» за адресою м Щербинка, вул. Театральна, буд.1 Б.

1 Б

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online