Опікунські агентство Crown Guardians - Середня освіта в Великобританії

дітям

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

-> Середню освіту в Англії -> Crown Guardians

Crown Guardians - це сімейний бізнес, приватна компанія, що займається організацією опікунських послуг. За час свого існування вона представляла інтереси понад 1000 дітей (учнів приватних шкіл по всьому Сполученому Королівству) і їх сімей.

Для батьків дуже важливо, щоб хтось зміг повноцінно взяти на себе відповідальність за пошук підходящої приймаючої сім'ї на час канікул, вирішення питань, пов'язаних зі здоров'ям, грошима, візами, транспортом і академічними успіхами їх дитини. Цю відповідальність компанія готова прийняти на себе.

Ось уже 20 років Crown Guardians піклується про іноземні учнях. Тут точно знають, як швидко і професійно допомогти в кожній ситуації. Перельоти, візи, мобільні телефони, зберігання багажу, транспорт, трансфери з аеропорту, проведення вихідних поза шкільною резиденції, додаткові уроки, допомога при вступі до школи - ось лише деякі питання, з якими компанія має справу кожен день, виступаючи від імені сімей учнів з різних країн і різних шкіл.

Персонал Crown Guardians готовий бути поруч в потрібний момент. Разові проблеми неодмінно трапляються, і саме тоді досвід, знання і доступність компанії 24 години на добу мають особливу значимість. Конкурентоспроможні ціни, чесний, відкритий індивідуальний підхід, а також багаторічний досвід зробили Crown Guardians однією з найбільш процвітаючих і високо рекомендованих опікунських організацій у всьому Сполученому Королівстві.

Базові дані про компанію

рік заснування

послуги

ціни

1 997

опікунські послуги, організація проживання в сім'ях, організація приватних уроків, рекомендації з вибору школи, допомога при вступі до університету

опікунські послуги - £ 350 за триместр або £ 950 за рік

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online