Коли краще купувати норкову шубу?

  1. Коли не варто купувати шубу
  2. Програма лояльності
  3. Чорна п'ятниця

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Наближається зима і одеські модниці вже задумалися про покупку нової теплої шубки. Але коли краще її купувати і як можна заощадити на покупці такої дорогої речі?

Але коли краще її купувати і як можна заощадити на покупці такої дорогої речі

Норкова шуба - дорога і статусна одяг. Але навіть на елітних речах можна заощадити і витратити збережені гроші на щось інше. Щоб придбати омріяне хутряне оздоблення дешевше, потрібно правильно вибирати час покупки і використовувати кілька корисних шопінг-Лайфхак. Це допоможе зберегти до 30% від вартості шуби.

Це допоможе зберегти до 30% від вартості шуби

Кращий час для підселення шуби з норки в свій гардероб - перша хвиля зимових знижок. Дізнатися точне розклад розпродажів неможливо, оскільки вони анонсуються в останній момент. Орієнтовна ж дата - 20-25 грудня. Асортимент кряжів і розмірів в цей час найширший, розмір знижки становить до 15%. Дівчатам зі стандартною комплекцією не варто відкладати похід в магазин, оскільки після першої ж акції ряди з шубами самих ходових розмірів можуть помітно зрідіти. Тим, хто носить S або XL і вище, можна не турбуватися і почекати кілька тижнів.

Друга хвиля знижок починається через 2-4 тижні після анонсу першої. Кращі пропозиції до цього моменту можуть розійтися, але знайти стоїть шубу все ще можна. В елітній касти норкових шуб (баргузинский кряж) залишається багато відмінних речей. Вартість в цей період знижується на 20-25%.

Кінець сезону зимових розпродажів зазвичай починається в останніх числах лютого. Розмір знижок може досягати 30%, але це компенсується мізерним різноманітністю асортименту. Всі вершки будуть зібрані спритнішими покупательницами, залишаться популярні моделі, шуби з дефектами і найрідкісніші розміри. Для придбання гідної речі потрібно буде постаратися.

Врахуйте, що звичні для мас-маркету 70-відсоткові розпродажі не поширюються на елітний одяг. Якщо ви бачите занадто привабливі цифри зі знаком мінус, задумайтеся про якість пропонованих шуб.

Коли не варто купувати шубу

Якщо ви хочете заощадити, не шукайте шуби перед початком холодів. Уже в кінці жовтня вартість шуби зростає на 10-20%. Ціни ростуть разом з попитом. Це правило в меншій мірі актуально для регіонів, в більшій мірі - для столиці та міст-мільйонників. Ціни ростуть навіть в сегменті товарів з секонд-хенду. Придбання шуби в «невідповідний» сезон має кілька плюсів:

  • Найбільший вибір розмірів;

  • У продаж надходить весь асортимент кряжів;

  • «Свіжі» шуби поки не пережили сотень примірок.

Нівелювати сезонне подорожчання можна наявністю дисконтної карти. Якщо питання ціни для вас не є пріоритетним, можна сміливо купувати шубу восени.

Програма лояльності

Знайдіть бутики, які видають накопичувальні картки і дозволяють використовувати їх під час розпродажу. Підсумувати персональну знижку з уцінкою по акції можуть дозволити собі не всі магазини. Будьте готові до тривалого «шопінг-сафарі». Якщо у вас є знайомі, у яких є дисконт-карти, позичте їх на час, пройдіться по магазинах і пошукайте найвигідніші пропозиції.

З поширенням інтернет-торгівлі програма лояльності є в безлічі онлайн-бутиків. Обов'язково реєструйтеся на сайті, на якому робите покупки. Якщо це ігнорувати, ваші придбання не підуть в залік дисконтної програми. Зазвичай розмір знижки залежить від кількості витрачених грошей. Більшість інтернет-магазинів виводять інформацію про персональний накопичувальному балансі в особистому кабінеті користувача, багато надсилають пластикові дисконт-карти разом з першим замовленням. За таким принципом працює одеський магазин шуб «Ваша шуба».

Чорна п'ятниця

Всесвітній день розпродажів проводиться в кінці листопада. Мас-маркет в цей час знижує ціну товарів до 50%, в категорії елітного одягу цифри значно скромніші. Звична для бутиків з норковій шубою знижка - 15-20%. Потрібно врахувати, що деякі магазини роблять штучне завищення цін перед чорною п'ятницею, щоб в момент максимального попиту зробити фіктивну знижку. Щоб не потрапити в халепу, стежте за цінами через сайт бутика. Заходьте один раз в тиждень і перевіряйте вартість за 1-2 місяці до анонса розпродажу. Цього достатньо, щоб переконатися в чесності магазину. Бренд, який цінує свою репутацію, не стане обманювати покупців.

Схожі сторінки:

Свіжі сторінки з розділу:

Попередні сторінки з розділу:

Але коли краще її купувати і як можна заощадити на покупці такої дорогої речі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online