Як живе легендарна співачка Софія Ротару і чим займається на пенсії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Cофия Ротару святкувала свій День народження в Італії, фото: instagram.com

Вчора легендарній співачці Софії Ротару виповнилося 70 років. напередодні Софія Михайлівна полетіла з рідними в Італію на приватному літаку . У святковий день іменинниця влаштувала фотосесію у вишиванці від дизайнера Віти Кін. Ціна такого сукні близько 40 тис. Грн, а чекати замовлення доведеться близько трьох тижнів.

Вишиванки бренду Vita Kin є в шафі у російської провідної Ксенії Собчак, співачки Джамала, першої леді України Марина Порошенко і багатьох інших світових знаменитостей.

Ротару вибрала для себе довге плаття яскравого, жовтого кольору, а на ноги взула кросівки. Виглядає артистка дуже добре: підтягнута фігура і відмінний настрій. Разом із зіркою на курорті Порто-Черво, що на Сардинії (Італія) відпочиває її родина: син Руслан з дружиною Світланою, а також їхні діти - 16-річна Соня і 23-річний Анатолій.

"Це компромісне рішення. Адже якби Софія Михайлівна вирішила відзначити ювілей в Росії, то на неї образилися б в Україні. А якщо влаштує бенкет в рідній країні, - мільйони російських шанувальників затаять образу. Саме тому для публічного святкування дня народження Софія Михайлівна обрала сонячний Баку. А ювілей вона відзначить у колі сім'ї на острові Сардинія, - пояснив директор співачки Сергій Лавров журналістам "Комсомольської правди" .

А ювілей вона відзначить у колі сім'ї на острові Сардинія, - пояснив директор співачки Сергій Лавров журналістам   Комсомольської правди

Софія Ротару з онуками, фото: instagram.com

Чим займається сім'я?

Цікаво, що родичі допомагають Ротару в роботі: син Руслан є концертним продюсером співачки, а невістка Світлана - креативним директором і стилістом.

Онуки Ротару вибрали собі творчі професії: Соня займається верховою їздою і модельним бізнесом, часто буває за кордоном зокрема у Франції. Зараз в портфоліо у дівчини вже є кілька показів, рекламна кампанія Poustovit і фотосесії для ELLE Україна.

А Анатолій, онук Ротару навчався fashion-фотографії в лондонському Центральному коледжі мистецтва та дизайну імені Святого Мартіна. Освоює хлопець також спеціальності графічного дизайнера і музичного продюсера.

Нагадаємо, що чоловік Софії Ротару - Анатолій Євдокименко передчасно помер від інсульту в 2002 році. Співачка важко переживала його втрату.

Ротару з сином Русланом, фото: instagram.com

Нерухомість співачки: Крим, Київ, П'ятихатки

Співачка Софія Ротару - господиня невеликого "пряниковий будиночок" в селищі Нікіта (7 км від Ялти). Її котедж знаходиться по сусідству зі знаменитим Нікітським ботанічним садом. Страждає від астми артистка раніше перебиралася сюди в теплу пору року, коли в Києві важко дихати.

Але зараз в Криму Софія Ротару буває рідко, в кращому випадку - раз на рік. "На жаль, вирватися в Крим і в" Віллу Софію "у неї виходить украй рідко. Причина банальна і проста: відсутній повітряне сполучення, а добиратися на автомобілі, як ви розумієте, не тільки довго, але і вкрай виснажливо", - пояснив журналістам Сергій Лавров

Причина банальна і проста: відсутній повітряне сполучення, а добиратися на автомобілі, як ви розумієте, не тільки довго, але і вкрай виснажливо, - пояснив журналістам Сергій Лавров

Будиночок Ротару на ПБК, фото: Аркадій Манн, "Країна"

На території у зірки багато зелені: пальми, плющ, квіти. Цей особняк для Ротару будували під керівництвом сина Руслана.

Ще одна кримська нерухомість сім'ї Ротару знаходиться в самому центрі Ялти. На набережній, поряд з концертним залом "Ювілейний", розташований бутік-готель "Вілла Софія". Примітно, що в готелі всі номери - тільки класу люкс. До пляжу можна дійти всього за 2 хвилини.

До пляжу можна дійти всього за 2 хвилини

Готель Ротару на набережній Ялти, фото: Аркадій Манн, "Країна"

"Країна" вирішила забронювати номер в готелі Софії Ротару на період розпалу курортного сезону. На серпень ще є вільні номери. Добу (11-12 серпня) на двох стоять 9221 грн на двох зі сніданком, представницький люкс обійдеться в 12 009 грн.

У Києві у Софії Ротару є чотирикімнатна квартира в центрі, яка знаходиться поруч із Софійським собором. У багатьох інтерв'ю зірка розповідала, що тут зберігаються її концертні вбрання. А ось живе вона в садибі за містом. Величезний особняк знаходиться в 22 кілометрах від столиці - в Конча-Заспі, а конкретніше в селищі П'ятихатки.

Величезний особняк знаходиться в 22 кілометрах від столиці - в Конча-Заспі, а конкретніше в селищі П'ятихатки

Особняк Ротару в П'ятихатках, фото: вилучаючи Каумбаев, "Країна"

Триповерховий будинок співачки площею близько 120 кв.м захований за високим бетонним парканом. Також його охороняє сторож, і всюди висять камери цілодобового відеоспостереження. Ділянка близько 20 соток землі знаходиться посеред хвойного лісу.

Майже не співає і багато подорожує

Зараз Ротару вкрай рідко з'являється на сцені. У березні вона виступила на творчому вечорі композитора Руслана Квінти. Тоді Софія Михайлівна впала під час виконання пісні "Осінні квіти" .

Відео: Youtube / Musartic Group

Не менш приємним сюрпризом стало її поява на музичному фестивалі "Жара" в Баку, де Ротару порадувала шанувальників улюбленими хітами.

За словами артистки, підготовка до цього концерту зайняла у неї більше трьох місяців. Створювалися для цього шоу концертні костюми, робили аранжування, записували нові пісні. "Це приємні, але все ж клопоти. Звичайно ж, тепер постараюся знайти час для відпочинку з сім'єю. Поїдемо подорожувати", - сказала вона в інтерв'ю журналу "Ліза" .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online