Керівником кременчуцької організації ВО "Свобода" призначений Костянтин Красовський з Тернополя

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

К.Красовський буде поєднувати дві посади: керівника місцевої "Свободи" і вести прийом виборців як помічник народного депутата Юрія Бублика

22 березня в готелі "Кремінь" відбулося звітне партійні збори кременчуцької організації ВО "Свобода". У зборах взяв участь Народний депутат України Юрій Бублик. Він повідомив присутнім про призначення на посаду керівника міської організації ВО "Свобода" нової людини - Костянтина Красовського, представника партії з Тернополя. Раніше цю посаду обіймав Сергій Галата, але влітку 2014 го був відсторонений на час розслідування кримінальної справи . Як повідомили в прес-службі кременчуцької "Свободи", з літа його обов'язки тимчасово виконував Олег Савченко.

Тепер було вирішено, що замість Галати буде К.Красовський. Рішення про зміну керівництва в Кременчуці підписав партійний лідер "Свободи" Олег Тягнибок.

Костянтин Красовський буде поєднувати дві посади: керівника місцевої "Свободи" і вести прийом виборців як помічник народного депутата Юрія Бублика. Його приймальня знаходиться в будівлі міської організації ВО "Майдан" за адресою Пушкіна, 8.

За словами Юрія Бублика, новий керівник переїхав до Кременчука на постійне місце проживання.

Журналісти попросили прокоментувати інформацію про можливе об'єднання місцевої "Батьківщини" і "Свободи", так як представники цих партій в Кременчуці останнім часом виступали в унісон.

- Це не правда. Ми політичні сили і не можемо підтримувати один одного, тільки якщо це питання реалізації національних ідей. Якщо в Кременчуці є порядні члени партії "Батьківщина", ми готові з ними працювати тільки на умовах, що вони виходять з партії, йдуть в наші ряди і працюють як єдина національна команда. Ми не визнаємо інших націоналістичних партій, так як їх не існує.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online