Яхт-клуб «Пирогово» | YachtRus.ru Найголовніший сайт про яхти в Росії

  1. Яхт клуб
  2. Дитячий яхтинг
  3. Гольф-клуб в «Пирогово»
  4. Де поїсти в «Пирогово»?
  5. Літній ресторан «Кот Дазур»
  6. Вишуканий «Доміно»
  7. Резиденції в «Пирогово»
  8. Чому обов'язково потрібно відвідати «Пирогово»?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Адреса: 141000, Московська область, Митіщинській район, сел

  • Адреса: 141000, Московська область, Митіщинській район, сел. пансіонат Клязьминское водосховище, д. 3А
  • Телефон: +7 (495) 223-22-00
  • Офіційний сайт: www.pirogovo.ru і nationalclass.ru
  • Група в Фейсбуці:
    facebook.com/Pirogovo
    facebook.com/YachtClubPIRogovo
    facebook.com/nationalclass

com/nationalclass

Курорт «Пирогово» розташований в Митіщенском районі. Заміський комплекс щедро обдарований природними багатствами Клязьминского водосховища. Що розкинувся уздовж берега лісопарк надає оздоровчий ефект за рахунок цілющих ароматів хвойних дерев. Прогулянки під спів птахів, спортивні змагання, цікаві знайомства - далеко не повний список переваг курорту.

Прогулянки під спів птахів, спортивні змагання, цікаві знайомства - далеко не повний список переваг курорту

Якщо людина починає відчувати потребу в поїздках в «Пирогово», то рано чи пізно він залишиться тут жити!

Якщо людина починає відчувати потребу в поїздках в «Пирогово», то рано чи пізно він залишиться тут жити

Життя в «Пирогово» наповнена подіями. Це місце, куди люди приїжджають отримати адреналін від активного відпочинку. Відпочинок на природі обіцяє бути захоплюючим, якщо урізноманітнити його цікавим спілкуванням у колі однодумців. Спеціально для цього гості «Пирогово» можуть використовувати:

  • Гольф-поле
  • хокейний майданчик
  • Поле для міні-футболу
  • 2 тенісних корти
  • Міні-ферму
  • Яхт клуб
  • 2 ресторани з авторською кухнею.

Розташування

Розташування

Курорт розташований в 20 км від Москви. Дорога від МКАД до пункту призначення займає близько 30 хвилин. На машині до заміського клубу можна доїхати по Дмитрівське і Осташковському шосе. До «Пирогово» можна дістатися на яхті. Для цих цілей передбачений обладнаний на 40 місць причал. Прибулих на яхті відвідувачів, очікує не тільки розкішний панорамний вид на місцевий ландшафт, а й смачний обід від кухарів ресторану «Кот Дазур». Деякі гості курорту воліють використовувати як засіб пересування вертоліт, тому на території комплексу обладнана вертолітна площадка.

Деякі гості курорту воліють використовувати як засіб пересування вертоліт, тому на території комплексу обладнана вертолітна площадка

Територія «Пирогово» вперше придивилася Микиті Хрущову, який після поїздки в Норвегію став одержимий ідеєю створення принципово нового виду відпочинку, який надавав би оздоровчий ефект і об'єднував людей зі схожими інтересами. Оточений з трьох боків водою, земельну ділянку став втіленням відпочинку європейського рівня. Сьогодні «Пирогово» вже не можна назвати простим курортом, він набув статусу клубу. Сюди приїжджають люди, здатні оцінити красу природи, насолоджуючись при цьому активним відпочинком.

Сюди приїжджають люди, здатні оцінити красу природи, насолоджуючись при цьому активним відпочинком

Яхт клуб

Яхт клуб

У «Пирогово» є всі зручності, щоб яхтсмени відчували себе комфортно У «Пирогово» є всі зручності, щоб яхтсмени відчували себе комфортно. Тут розташований найбільший російський флот вітрильних яхт «Ем-Ка». На території клубу діє вітрильна школа для дорослих. Щорічно, починаючи з перших теплих днів і закінчуючи жовтневим похолоданням, яхт-клуб проводить змагання з вітрильного спорту. Кожен захід є великомасштабний проект за участю суддівської команди, фотографів і відеооператорів. Серед останніх подій клубу:

  • Проведення VII чемпіонату Росії в класі яхт «Ем-Ка»
  • Регата Bart's Bash, присвячена пам'яті легендарному яхтсмену Ендрю Барту Симпсону
  • Summer Cup на яхтах «Ем-Ка»

Проведення VII чемпіонату Росії в класі яхт «Ем-Ка»   Регата Bart's Bash, присвячена пам'яті легендарному яхтсмену Ендрю Барту Симпсону   Summer Cup на яхтах «Ем-Ка»

Яхтсмени можуть брати участь в регатах вихідного дня. У всіх гостей, бажаючих навчитися управлінні вітрильними яхтами, є можливість скористатися послугами досвідчених інструкторів.

У всіх гостей, бажаючих навчитися управлінні вітрильними яхтами, є можливість скористатися послугами досвідчених інструкторів

До послуг яхтсменів наданий широкий вибір яхт різних класів:

  • Вітрильні яхти класу «Ем-Ка» - розраховані на екіпаж з 2-4 чоловік
  • Спортивні кильові яхти класу «Дракон», що передбачають екіпаж в 3 людини
  • Вітрильні яхти класу «Оптиміст» для дітей віком до 14 років
  • Гоночні швертботи класу «Лазер» для одиночного управління
  • Рідкісні швертботи класу «Кадет», що передбачають екіпаж з 2-х чоловік
  • Тримісні спортивні яхти «Laser SB 3»
  • Одномісні вітрильні яхти класу «Фінн»
  • Кільову «Фолькботи» для 6 осіб
  • Одномісні швертботи класу «Луч».

Яхт-клуб передбачає оренду вітрильних яхт, а також елінг (зберігання) особистих плавальних засобів. Площа причалу «Пирогово» дозволяє пришвартувати 50 судів.

У вартість послуги входить:

  1. виділене місце для стоянки;
  2. послуги берегових матросів;
  3. охорона плавального кошти з боку служби безпеки клубу;
  4. водопостачання;
  5. підключення до електромережі;
  6. користування ресурсами офісу при яхт-клубі.

виділене місце для стоянки;   послуги берегових матросів;   охорона плавального кошти з боку служби безпеки клубу;   водопостачання;   підключення до електромережі;   користування ресурсами офісу при яхт-клубі

Нагальне питання, яке цікавить власників плавальних засобів - зберігання їх в зимовий період. В яхт-клубі «Пирогово» створені сприятливі умови для елінгу яхт і катерів, як на відкритому майданчику, так і в закритому приміщенні. Підйом судів здійснюється за коштами вантажопідіймального крана ASCOM, що дозволяє витримувати вантаж до 50 тонн. На період зимового зберігання судів від берегової мережі здійснюється безкоштовна зарядка акумуляторів.

Дитячий яхтинг

Дитячий яхтинг

Філософія «Пирогово» має на увазі проведення заходів для сімейного відпочинку, тому в яхт-клубі передбачено навчання для дітей Філософія «Пирогово» має на увазі проведення заходів для сімейного відпочинку, тому в яхт-клубі передбачено навчання для дітей. Основне завдання парусної школи - прищепити інтерес дітей до цього виду спорту, розвинути логічне мислення і загартувати організм. У школі навчаються діти віком від 7 до 14 років. Програма занять передбачає оволодіння теоретичними і практичними навичками.

Програма занять передбачає оволодіння теоретичними і практичними навичками

Діти вивчають основи управління вітрильними яхтами, освоюють ази навігації і тактику гонок. Отримані знання вони закріплюють, беручи участь в шкільних регатах влітку. Взимку діти освоюють теорію і пробують застосовувати отримані навички на вітрильних тренажерах.

Взимку діти освоюють теорію і пробують застосовувати отримані навички на вітрильних тренажерах

Гольф-клуб в «Пирогово»

Гольф-клуб в «Пирогово»

Проект курорту «Пирогово» передбачає максимальне збереження природних ресурсів. Це відобразилося на дизайн-проект чинного на території заміського комплексу гольф-клубу. Перед архітекторами стояло завдання зберегти якомога більше дерев, що знайшло відображення в створенні унікальної «плаваючою лунки». Ідея задумки в тому, що м'яч, перш ніж потрапити в пункт призначення, повинен подолати не тільки ігрове поле, а й водний простір.

Ідея задумки в тому, що м'яч, перш ніж потрапити в пункт призначення, повинен подолати не тільки ігрове поле, а й водний простір

На території «Пирогово» проводяться змагання з гольфу, а також турніри серед членів клубу. З метою залучення юних відвідувачів курорту до сімейного відпочинку, на його базі діє «Дитяча академія гольфу».

З метою залучення юних відвідувачів курорту до сімейного відпочинку, на його базі діє «Дитяча академія гольфу»

Придбання річного абонемента обіцяє членам клубу істотну вигоду:

  • Вони зможуть безперешкодно грати в гольф протягом теплої пори року і використовувати гольф-симулятор взимку
  • Вони отримують привілеї при користуванні послугами гольф - і яхт-клубу
  • Участь у дисконтній програмі всього курорту.


У гольф - клубі «Пирогово» працюють інструктори, які без праці навчать грі в гольф, як дорослих, так і дітей. Для цих цілей на території комплексу є тренувальне поле, де новачки можуть відточувати свою майстерність. Взимку гості клубу можуть грати на гольф-симуляторі. Нова версія пройшла всі технічні тести, довівши свою точність і надійність. Всього за 1500 рублів за сеанс, гості гольф-клубу зможуть зіграти на відомих полях світу і навіть відтворити власний свінг.

Де поїсти в «Пирогово»?

Де поїсти в «Пирогово»

Продуктивний відпочинок завжди пробуджує здоровий апетит. На цей випадок у «Пирогова» є два ресторани з авторською кухнею, кожен з якого володіє особливою атмосферою і набором смачних шедеврів від кухаря.

На цей випадок у «Пирогова» є два ресторани з авторською кухнею, кожен з якого володіє особливою атмосферою і набором смачних шедеврів від кухаря

Літній ресторан «Кот Дазур»

Літній ресторан «Кот Дазур»

«Кот Дазур» - ресторан, розташований на березі причалу «Пирогово». Дизайн закладу нагадує палубу корабля, де в погожі дні можна затишно влаштуватися на терасі і милуватися тихою гладдю прибережних вод. Сидячи за затишним столиком і споглядаючи панорамний вид Клязьминского природи, мимоволі поринаєш в атмосферу затишних кафе Італії,, де кожен гість відчуває себе, як вдома. Смакуючи страви з морепродуктів і пробуючи делікатеси середземноморської кухні, відвідувачі «Пирогово» можуть переконатися, що це місце, де рано чи пізно захочеться залишитися жити.

Смакуючи страви з морепродуктів і пробуючи делікатеси середземноморської кухні, відвідувачі «Пирогово» можуть переконатися, що це місце, де рано чи пізно захочеться залишитися жити

Вишуканий «Доміно»

Вишуканий «Доміно»

У стінах клубного будинку, облаштованого відкритою верандою, розмістився ресторан «Доміно». Якщо «Кот Дазур» є річним закладом, то «Доміно» працює цілий рік. Тут панує вишукана атмосфера і безкомпромісний сервіс преміум - класу.

Тут панує вишукана атмосфера і безкомпромісний сервіс преміум - класу

Меню ресторану захоплює багатим вибором вин і кулінарних шедеврів. Цінителі риби і морепродуктів гідно оцінять крабові фаланги в хітині, піні з норвезьким лососем і чилійський сібас в медово-кавовому маринаді. Любителям екзотичних страв, обов'язково слід покуштувати мільфей з тунця, клементинов і авокадо. Це далеко не весь список по-домашньому смачних страв, якими здивує своїх гостей шеф-кухар.

Це далеко не весь список по-домашньому смачних страв, якими здивує своїх гостей шеф-кухар

Вишуканість кожного блюда вміло підкреслена бездоганним обслуговуванням і відповідним оформленням інтер'єру. Дерев'яні підлоги і меблі надають ресторану сучасний вигляд, а елегантна сервіровка в поєднанні з елегантним роялем підкреслюють його аристократизм. «Доміно» - єдине будова на території «Пирогова», що володіє панорамним склінням по всьому периметру.

«Доміно» - єдине будова на території «Пирогова», що володіє панорамним склінням по всьому периметру

Резиденції в «Пирогово»

«Пирогово» відновив свій курортний статус до 2000 року
«Пирогово» відновив свій курортний статус до 2000 року. Спочатку об'єктивної необхідності для проживання відвідувачів на території комплексу не було. У міру появи нових розважальних майданчиків з'явилася потреба в будівництві гостьових будиночків, які змогли б розміщувати гостей на нетривалий час. Переслідуючи загальну ідею непорушності цілісності природного середовища, архітектори розробили проект будиночків «на ніжках». Це стало новою сторінкою в архітектурному розвитку курорту.

Гостьові будинки нагадують встановлені на фундамент палі житлові капсули Гостьові будинки нагадують встановлені на фундамент палі житлові капсули. Подібна конструкція піднімає будова, дозволяючи жителям тим самим в повній мірі насолоджуватися відкриваються з вікна пейзажами. Ще одна перевага будинків «на ніжках» - мінімальний вплив на ґрунт. Всі гостьові приміщення оснащені сучасними системами енергоспоживання, мають санвузол, кухню, спальню і вітальню. Гостьові будинки здають в короткострокову і довгострокову оренду.

Для тих, хто бажає не тільки у вихідні дні насолоджуватися самотою на природі і дихати екологічно чистим повітрям, легко може придбати нерухомість в «Пирогово» Для тих, хто бажає не тільки у вихідні дні насолоджуватися самотою на природі і дихати екологічно чистим повітрям, легко може придбати нерухомість в «Пирогово».

Залежно від індивідуальних переваг, до уваги покупців представляється 5 ділянок уздовж берегової лінії заміського комплексу і 11 ділянок, що примикають до лісу.

Залежно від індивідуальних переваг, до уваги покупців представляється 5 ділянок уздовж берегової лінії заміського комплексу і 11 ділянок, що примикають до лісу

Всі ділянки, призначені для продажу, розподілені таким чином, щоб їх периметр був засаджений деревами. Це збереже право мешканців на приватність і дозволить природі самої диктувати умови для створення ландшафтного дизайну.

Це збереже право мешканців на приватність і дозволить природі самої диктувати умови для створення ландшафтного дизайну

Чисте повітря, розвинена інфраструктура, усамітнення і можливість максимально ефективно організувати своє дозвілля - це лише частина переваг, одержуваних відвідувачами «Пирогово», які вирішили залишитися тут жити. Причини, за якими варто придбати ділянку в «Пирогово» очевидні:

  1. Це не просто заміський комплекс, а унікальний проект, який має свою філософію і архітектурне наповнення
  2. Це привілейований клуб з високою якістю обслуговування
  3. Над створенням будь-якого будівельного об'єкта на території «Пирогово» працюють першокласні архітектори, тому кожен будинок тут - унікальний проект, який може бути прирівняний до твору мистецтва
  4. Мало який житловий комплекс може похвалитися власним полем для гольфу. Природний ландшафт «Пирогово» дозволив створити якісну трасу під відкритим небом. Гольф завжди вважався грою для благородних станів людства, саме тому гольф-поле дасть вихід емоціям професійних гравців.
  5. На території клубу є всі умови для комфортного проживання і виховання майбутнього покоління. Найбільш активні жителі заміського комплексу можуть вдосталь насолодитися яхтингом і грою в гольф, а шанувальники спокійного дозвілля - міні-зоопарком з оленями, кабанами і єнотами.


Чому обов'язково потрібно відвідати «Пирогово»?

«Пирогово» - унікальний туристичний клуб, розташований в безпосередній близькості від Москви «Пирогово» - унікальний туристичний клуб, розташований в безпосередній близькості від Москви. Курорт відноситься до заповідних зон, де не пошкоджена цілісність природи. Це робить його привабливим місцем для сімейного відпочинку. Близькість водосховища до земель курорту дозволила заснувати тут яхт-Кулбо, який містить значний парк катерів і яхт, обладнаний причал, приміщення для елінгу, майданчик для сліпа і спуску суден.

Відчути сплеск адреналіну від керування вітрильним судном, зіграти в гольф, зробити кінну прогулянку або просто відпочити за столиком затишного ресторану з видом на бухту - привілей всіх гостей «Пирогово» Відчути сплеск адреналіну від керування вітрильним судном, зіграти в гольф, зробити кінну прогулянку або просто відпочити за столиком затишного ресторану з видом на бухту - привілей всіх гостей «Пирогово». Для людей, які зазнали потреба погостювати тут подовше, комплекс має в своєму розпорядженні гостьовими будинками.

Для людей, які зазнали потреба погостювати тут подовше, комплекс має в своєму розпорядженні гостьовими будинками

Відвідуючи курорт «Пирогово», мимоволі поринаєш в атмосферу привітності і благополучного життя.

Сюди приїжджають близькі по духу люди зі схожими інтересами та життєвими цінностями.

Кожен, одного разу відвідав заміський клуб «Пирогово», назавжди перейметься філософією комфортного відпочинку і неодмінно захоче повернутися знову!

Де поїсти в «Пирогово»?
Чому обов'язково потрібно відвідати «Пирогово»?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online