СК почав перевірку після ДТП через самовільне підйому розвідного моста в Петербурзі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

|

САНКТ-ПЕТЕРБУРГ, 27 серпня САНКТ-ПЕТЕРБУРГ, 27 серпня. / ТАСС /. Слідчі почали перевірку після самовільного підйому розвідного Володарського моста через Неву в Петербурзі, в результаті якого сталася ДТП і постраждали три людини. Про це в понеділок йдеться в повідомленні прес-служби Головного слідчого управління СК РФ по Санкт-Петербургу на сайті відомства.

Дивіться також

Три людини постраждали в ДТП з врізався в проліт мосту автомобілем в Петербурзі

Фахівці назвали можливу причину самовільного підйому моста в Петербурзі

В результаті підйому прольоту розвідний частини Володарського моста в Санкт-Петербурзі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів і маршрутки. За даним фактом слідчими органами Слідчого комітету РФ по Санкт-Петербургу проводиться дослідча перевірка, - сказано в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що експерти Мостотрест, який займається утриманням і експлуатацією мостів міста, заявляли, що причиною дефекту на Володарському мосту могли стати додаткові навантаження, які викликали деформацію.

Інцидент стався минулої суботи: крило Володарського моста піднялося, в результаті чого зіткнулися кілька автомобілів. Три людини отримали травми різного ступеня тяжкості.

Володарський міст відкрили 25 серпня після завершення робіт по заміні асфальтобетонного покриття проїжджої частини. Пятипролетной металевий міст з розвідним прольотом посередині пов'язує південні і правобережні райони міста з чисельністю населення до 500 тис. Чоловік. Володарський міст - єдиний в Петербурзі з Естакадній прибудовою для з'їзду трамваїв.

← Попередня новина Наступна новина →

Помилка в текстіПомилка в тексті?Виділіть її мишкою та натисніть: Ctrl + Enter

Теги:.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online