Гра Червоний кулька 4 Онлайн Безкоштовно

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Категорія: Інші ігри / ігри Пригоди
Грали: 2 854 разів

Гра Червоний кулька 4 (Redball4) - дуже кумедна і захоплююча гра про червоної кульки, який відправляється в цікаву подорож для нових пригод і емоції

Але, хочу тебе попередити, що гра Червоний кулька 4 (Redball4) не така вже нудна гра, як може здатися на перший погляд. У грі Червоний кулька 4 (Redball 4) тобі доведеться боротися з чорним квадратом, який дуже злий і хитрий. Він хоче перетворити всі червоні кулі в квадрати. І для цього він завжди ставити перешкоди на твоїй дорозі. Будь обережний. Ти повинен швидше зупинити цього злісного квадрата, щоб уникнути кінця світу. Тому ти повинен бути дуже рішучий і впертий.

Гра Червоний кулька 4 (Redball4) - багаторівнева, і щоб перейти на наступний рівень тобі доведеться боротися або обійти деякий перешкоди, а також вирішити головоломки різної складності і тоді ти дійдеш до наміченої мети. Ти зможеш встановлювати нові рекорди по проходженню і в кінці станеш переможцем. Удачі тобі, в цій захоплюючій і захоплюючій грі.


Управління грою Червоний кулька 4 здійснюється мишею і клавіатурою

Треба зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям щоб додати в свої закладки на сайті

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online