Віза до Великобританії (Англії) в 2017

  1. Що вплине на британську візу в 2017 році
  2. Кому чекати змін при отриманні британської візи в 2017
  3. Звернутися за допомогою в отриманні візи до Великобританії
  4. Документи на візу до Великобританії в 2017 році

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поточний рік складно назвати спокійним для Англії. Протягом всього року Великобританію стрясають різні події на політичній арені, які незабаром можуть позначитися на відносинах з іншими країнами, а, отже, і на процесі отримання візи до Британії в 2017 році.

Що вплине на британську візу в 2017 році

За прогнозами експертів, на процес отримання британської візи в 2017 році повинні вплинути два головних події, що сталися в Великобританії в 2016 році: вихід з Євросоюзу і призначення на пост глави уряду Терези Мей.

Дані події у візовій сфері можуть спричинити:

  • Можливі послаблення в зв'язку з Brexit. Рішення про вихід з ЄС може сприятливо позначитися на туризмі. У прагненні залучити якомога більше людей на відпочинок і для відвідування визначних пам'яток британський уряд може погодитися на деякі послаблення у візовому режимі для туристів з інших країн.
  • Прогнозовані ускладнення щодо кроків Мей. Незважаючи на користь Brexit, варто пам'ятати про політику Терези Мей, яка стала новим прем'єр-міністром Англії. Вона славиться своїми жорсткими рішеннями в міграційній політиці, що може привести до ускладнення процесу оформлення візи до Великобританії в 2017 році для деяких категорій громадян і навіть країн.

Вона славиться своїми жорсткими рішеннями в міграційній політиці, що може привести до ускладнення процесу оформлення візи до Великобританії в 2017 році для деяких категорій громадян і навіть країн

Кому чекати змін при отриманні британської візи в 2017

З огляду на рішучий характер пані Мей, її жорстке ставлення до мігрантів і результати її діяльності на посту глави МВС Великобританії, навряд чи варто очікувати послаблення вимог до отримання британської візи в 2017 році. Виходячи з поточної ситуації, цілком можливо, що проблеми з отриманням візи в Лондон у 2017 році виникнуть у:

  • Студентів. Варто очікувати, що список документів на візу до Великобританії 2017 для студентів значно розшириться, а процес отримання візи стане складніше. Терезу Мей категорично не влаштовує поточна кількість іноземних студентів, які навчаються в Англії. В основному це пов'язано з тим, що багато хто з них продовжують проживати в країні і працювати навіть після закінчення терміну дії візи. На посту глави МВС Мей боролася з подібними явищами. Так, за її ініціативи вже депортовано понад 50 тисяч студентів.
  • Інвесторів. Інвестори можуть втратити можливість отримання громадянства в встановлені терміни. Раніше віза інвестора дозволяла людям, які здійснювали вкладення в британські активи, згодом влаштуватися в Англії і навіть після закінчення 6 років отримати громадянство. Цей вид візи проіснував без малого 8 років. Однак внесений в 2015 році на розгляд законопроект «Про імміграцію», по суті, скасовує цю візову категорію. Якщо Уряд Великобританії прийме цей закон, з 1.01.2017 отримати візу інвестора буде не можна.

Звернутися за допомогою в отриманні візи до Великобританії

Документи на візу до Великобританії в 2017 році

Невідомо, як позначаться політичні зміни на списку необхідних документів для отримання британської візи в 2017 році. Але сьогодні, в 2016 році, для її отримання, досить:

  • мати діючий закордонний паспорт,
  • заповнити анкету з сайту візового центру Англії,
  • отримати довідку про доходи з місця роботи,
  • надати виписку з рахунку, яка доведе фінансову спроможність кандидата на отримання візи,
  • забронювати готель або апартаменти.

Сьогодні ціни на оформлення віз в Англію наступні:

Тип візи

Ціна

Туристична

4500 руб.

бізнес віза

5500 руб.

Студентська віза

6500 руб.

Студентська віза Tier 4

9500 руб.

Віза нареченої

19500 руб.

Робоча віза Tier 2

9500 руб.

Робоча Tier 5

7500 руб.

Якщо ви давно відкладали подорож до Англії, то зараз саме час задуматися про це. Наші фахівці допоможуть оформити документи, прискоривши процес отримання візи.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online