британський квартал

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Більшість українців мріють жити і працювати в Києві Більшість українців мріють жити і працювати в Києві. У столиці одні з найвищих зарплат в країні. Київ постійно розвивається і росте. Щомісяця в експлуатацію здаються сотні квадратних метрів житла різної цінової категорії. Нерухомість в Києві завжди користувалася попитом, незважаючи на свою високу ціну. Люди готові платити за гарне житло.

Яскравим прикладом елітної нерухомості, яка вже практично введена в експлуатацію, є ЖК Британський квартал .

Новий комплекс нерухомості «Британський квартал» будується в самому зеленому і чистому районі Києва - Голосіївському. Комплекс розташовується на закритій території, яка цілодобово охороняється. Тому його мешканцям не варто турбуватися про свою безпеку. Охорона не пропустить на територію підозрілих і небажаних відвідувачів.

За стилем архітектури «Британський квартал» дуже нагадує стару добру Англію. Це не стандартні багатоповерхівки, які всі звикли спостерігати. В цілому, цей комплекс є унікальним у всій Україні. Таке житло ще не будували.

На території комплексу є вся необхідна інфраструктура, яка потрібна для комфортного життя. Відмінна транспортна розв'язка дозволить протягом 15-20 хвилин потрапити в центр столиці.

Більш детальну інформацію про комплекс можна знайти на сайті компанії-забудовника.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online