Послуги ріелторів Балаково при покупці квартири, ціна послуг, комісія агентств нерухомості Балаково

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ПРОФЕСІЯ РІЕЛТОР ВЖЕ НЕ ЛЯКАЄ   Хто такий ріелтор, сьогодні знає практично кожен

ПРОФЕСІЯ "РІЕЛТОР" ВЖЕ НЕ ЛЯКАЄ
Хто такий ріелтор, сьогодні знає практично кожен. Однак далеко не всі добре уявляють, в чому суть його роботи, коли необхідно звернутися за допомогою до фахівця, а коли можна обійтися власними силами.
Дана стаття цікава для тих, хто найближчим часом планує угоду, пов'язану з купівлею-продажем або обміном нерухомості в місті Балаково або Балаковском районі.
САМ СОБІ РІЕЛТОР
Існує думка, що угоди з нерухомістю краще здійснювати без посередників. В оголошеннях про купівлю або продаж нерухомості нерідко можна зустріти фразу: «Посередникам не турбувати». Значить, що дає оголошення або не вперше здійснює операцію з нерухомістю і рассчітиваетполностью на свої сили, або вперше стикається з покупкою і / або продажем житла і не підозрює про всі проблеми, які чекають його в процесі здійснення угоди.
Навіть якщо ви вважаєте себе профі в питаннях нерухомості, навряд чи ви застраховані від неприємностей, які можуть вас очікувати.
КУПУЄТЕ КВАРТИРУ В Балаково?
ЗВЕРНЕТЕСЯ до ріелтора!
Отже, ви збираєтеся придбати квартиру в Балаково. У вас є вибір - або почати пошуки самому, або звернутися в ріелторську компанію. Знайти самостійно відповідний варіант з тисячі пропозицій можна, хоча і це займе досить багато часу і сил. З кожним продавцем доведеться домовлятися про зустрічі, дивитися квартиру і т.д. Більшість людей, що самостійно займаються підбором нового житла, беруть відпустку, оскільки поєднувати пошуки з основним видом діяльності вкрай складно. До того ж майте на увазі, багато охочих продати квартиру, як правило, бажають одночасно придбати інше житло і звертаються в різні Балаковської агентства нерухомості. Тому, швидше за все, Вам так чи інакше, доведеться мати справу з професійним агентом, що представляє інтереси продавця.
Якщо інтереси продавця представляє агент з нерухомості, а ви ведете справу самостійно, то Ваша позиція в порівнянні з продавцем, ставати свідомо менш вигідною за цілою низкою причин і обставин.
Є й інші неприємності, які можуть обернутися куди більш серйозними проблемами. У всі часи на ринку нерухомості існувало чимало шахраїв, що пропонують шикарні квартири за низькими цінами, так само як і пропонують варіанти покупки квартир, яких фактично не існує. Вони діють настільки віртуозно, що не досвідчений покупець навіть не помітить каверзи, а в результаті залишиться ні з чим.
РІЕЛТОР АБО АГЕНТСТВО НЕРУХОМОСТІ.
КУДИ ЗВЕРТАТИСЯ ЖИТЕЛЯМ Балаково?
Компаніям з хорошою репутацією не вигідно обманювати клієнтів. Своєю професійною діяльністю вони заробляють набагато більше тих сум, які привласнюють шахраї і, змушені до того ж після двох - трьох афер, ховатися від властей і ошуканих клієнтів. У будь-якому випадку, при здійсненні операції з нерухомістю не обійтися без правової підтримки професіоналів в галузі житлового, цивільного, сімейного та інших галузей права. Вартість окремих юридичних консультацій порівнянна з вартістю повного пакету послуг ріелторського агентства, тому вирішили заощадити на послугах професійного агента, в результаті платять більше. Шукати потрібний об'єкт нерухомості через спеціалізовані агентства також набагато ефективніше і вигідніше.
Професійний ріелтор - не посередник - це ваш партнер, професіонал своєї справи, який супроводжує угоду від початку і до кінця. Він бере плату не за посередництво, а за послуги фахівців. Їх знання і досвід дозволяють підібрати той об'єкт нерухомості, який влаштує клієнта на сто відсотків. При цьому можете бути впевнені в безпеці угоди, як і результаті: ви отримаєте краще за ті гроші, які готові витратити. Крім того, отримуючи замовлення, фірма одразу може запропонувати кілька варіантів (перевірених і надійних) з власної бази даних і «відсікти» варіанти, що здаються слушними тільки на перший погляд. Схема співпраці проста. Ви в письмовій формі доручаєте фахівцеві представляти Ваші інтереси в пошуках об'єкта нерухомості. Ріелтор працює для Вас і у Ваших інтересах: консультує про наявність та якість житла, ціни, перспективи і ступеня ліквідності даного придбання, допомагає знайти квартиру, оформляє і повністю супроводжує угоду. Немає нічого незвичайного в тому, що покупці не звертаються до ріелторів. Одні впевнені у власних силах. Інші не вірять в можливість надання подібних послуг на професійному рівні, не розуміють призначення ріелтора і готові нести всілякі ризики.
Однак практика і відносини, що складаються на ринку нерухомості, з очевидністю показують, що без професіоналів у вирішенні питань, пов'язаних з купівлею житла, не обійтися.

Поважайте себе, звертайтеся до професіоналів!
Знаючи багатьох, вибирають нас.

Послуги професійних ріелторів в Балаково в Агентстві нерухомості «МІСТО», вул. Леніна, будинок 60, тел: 8-927-225-60-09.

Березень 2017 року.
Історично склалося так, що ріелтори і агентства нерухомості в Балаково працюють, як правило, «від продавця», надаючи послуги з продажу квартири в Балаково і укладаючи агентський договір саме з продавцем об'єкта.
Для порівняння, наприклад в Саратові, ріелторську послугу завжди оплачує покупець нерухомості, тому що саме в його інтересах діє ріелтор: підбирає і організовує показ квартири, перевіряє документи, на підставі яких квартира належить продавцеві, торгується на предмет остаточної ціни продажу квартири, здійснює супровід угоди купівлі-продажу і т.д.
В Балаково покупці нерухомості традиційно розраховують лише на себе. Аби не допустити оплачувати ріелторську послугу з підбору квартири, потенційні покупці своїми силами і засобами здійснюють пошук цікавить їх об'єкта. Знайшовши підходящий варіант, скажімо на AVITO, вони самостійно домовляються про огляд об'єкта нерухомості, ведуть переговори, передають завдаток, перевіряють правовстановлюючі та інші документи на квартиру, визначають порядок розрахунків ... І їх зовсім не дивує той факт, що інтереси продавця в переважній більшості випадків являє професійний ріелтор, який зобов'язаний мінімізувати будь-які ризики свого клієнта - продавця квартири і продати її покупцеві за максимально високою ціною.
А що ж покупець? Відмовившись від послуг ріелтора і «заощадивши» на комісії, покупець в результаті свідомо і добровільно приймає на себе всі ризики, пов'язані з майбутньою угодою купівлі-продажу квартири і, крім того, позбавляє себе можливості придбати якісне і не дороге житло, яке досвідчений ріелтор завжди має в наявності і береже його для більш лояльних клієнтів.
Практика показує, що покупці, які уклали з ріелтором договір на надання послуг з купівлі квартири, набагато швидше, ефективніше і з меншим витратами вирішують свої житлові проблеми, гарантовано набуваючи вподобане ним житло за цілком прийнятну ціну і в гранично стислі терміни.

КУПУЄТЕ КВАРТИРУ В Балаково?
КУДИ ЗВЕРТАТИСЯ ЖИТЕЛЯМ Балаково?
А що ж покупець?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online