Гіпоталамічний синдром ожиріння 1 ступеня. Чи беруть в армію з таким діагнозом ?: гіпоталамічний синдром: ар

  1. Мітки статті:
Головна

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

»» »» Гіпоталамічний синдром ожиріння 1 ступеня. Чи беруть в армію з таким діагнозом ?: гіпоталамічний синдром: ар

: Гіпоталамічний синдром: артеріальна гіпертензія 1 ступеня, ожиріння 1 ступеня на тлі резидуально-органічного ураження ЦНС. Остеохондроз шийного відділу хребта. Синдром вегетосудинної дистонії.

Одного гіпотало. синдрому вистачить, якщо не хочеш йти.

беруть. кухарем будеш або ще ким-небудь

тиск в армії знизять, а за тиждень схуднеш до 60 кг. лищь одне лікаря в військкоматі може змусити задуматися це-органічне ураження ЦНС. якщо що, на це дави.

Мітки статті:

гіпоталамічний синдром армія,чи беруть в армію з гіпоталамічним синдромом,гіпоталамічний синдром чи беруть в армію,гіпоталамічний синдром і армія,гіпоталамічний синдром беруть в армію,артеріальна гіпертензія чи беруть в армію,гіпоталамічний синдром ожиріння 1 ступеня,діагноз ожиріння - армія,гіпоталамічний синдром чи беруть в армію?

, забирають Чи в армію з діагнозом гіпоталамічний синдром, гіпоталамічний синдром не беруть в армію, армія і гіпоталамічний синдром, гіпертензія беруть в армію? , Беруть в армію з оргначескім ураженням центральної нервової системи, беруть армію гіпоталамічний синдром, артеріальна гіпертензія при ожирінні 1ступеню беруть Чи в армію, артеріальна гіпертензія першого ступеня йдуть в армію чи ні, артеріальна гіпертензія гіпоталамічний синдром, артеріальна гіпертензія беруть з нею в армію, ожиріння і гіпоталамічний армія
джерело: askmedic.ru Переглядів: 888 | додав: swhisile | Рейтинг: 0.0 / 0 Всього коментарів: 0 ,   забирають   Чи в армію з діагнозом гіпоталамічний синдром, гіпоталамічний синдром не беруть в армію, армія і гіпоталамічний синдром, гіпертензія беруть в армію

Онлайн всього: 1

Гостей: 1

Користувачів: 0

Чи беруть в армію з таким діагнозом ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online