Як взяти обіцяний платіж на Лайфі

  1. Чи можна взяти Обіцяний платіж на Лайф
  2. Умови надання послуги
  3. Покрокова інструкція підключення послуги
  4. Обмеження і ліміти

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Провайдери мобільних послуг надають своїм абонентам різні програми лояльності, що дозволяють використовувати популярні сервіси навіть тоді, коли на рахунку немає коштів. Один з найбільш зручних способів - отримання застави. Взяти обіцяний платіж на Life в Білорусі, а також Україні зможе навіть недосвідчений користувач. Як обіцяє провайдер, це легка процедура, що не вимагає витрат, а також відмінний варіант, що дозволяє користуватися послугами зв'язку, навіть якщо на рахунку закінчилися гроші.

Як обіцяє провайдер, це легка процедура, що не вимагає витрат, а також відмінний варіант, що дозволяє користуватися послугами зв'язку, навіть якщо на рахунку закінчилися гроші

Чи можна взяти Обіцяний платіж на Лайф

«Обіцяний платіж», інакше іменується «Додатковими грошима», може бути запитаний будь-яким абонентом оператора Life, причому умови для всіх будуть рівними. Цей сервіс призначений для надання в борг на баланс користувача додаткових грошових коштів, витрачати які можна на покупку будь-яких послуг цього оператора.

У Білорусії мобільний оператор Лайф дає можливість брати в борг платіж в сумі двох рублів. Ці гроші перераховуються на рахунок мобільного телефону і зберігаються на основному балансі абонента.

Якщо говорити про стягуються комісіях: протягом першої доби використання грошей, узятих в борг, вони обкладатися митом не будуть. За кожен наступний день буде стягуватися переплата в розмірі дев'ятнадцяти копійок. Крім цього, не можна забувати, що отриманими грошима можна користуватися тільки протягом перших п'яти днів, а коли вони закінчаться, позику необхідно погасити.

Якщо по закінченню описаного терміну кошти не приходять на рахунок оператора Лайф, залишок оплати просто списується. Коли картка Life буде поповнюватися в подальшому, з неї кожен раз автоматично будуть йти гроші в рахунок боргу.

Умови надання послуги

Серед основних умов надання послуги «Додаткові гроші» можна виділити наступне: Серед основних умов надання послуги «Додаткові гроші» можна виділити наступне:

  1. Послуга може бути підключена тими, хто є абонентом білоруського оператора стільникового зв'язку Лайф не менше дев'яноста днів, а також тими, хто поклав на рахунок мобільного телефону не менше чотирьох рублів або більше за останні два місяці.
  2. Якщо обіцяний платіж був наданий, а абонент протягом доби після цього поклав на рахунок суму в два рубля або більше, комісійний збір не стягується, а послуга перестає бути активною.
  3. На наступний день після отримання послуги стягується виплата в розмірі дев'ятнадцяти копійок. Вони списуються один раз.
  4. Якщо абонентом буде витрачено не два рубля, а менше, повертаються лише витрачені кошти.
  5. Період, на який можна взяти «Додаткові гроші», дорівнює п'яти днів, після чого вона більше не діє, видані грошові кошти списуються з рахунку, а баланс стає негативним. Якщо таке сталося, можливе блокування сім-карти.

Покрокова інструкція підключення послуги

Існує кілька доступних методів, що дозволяють брати на Лайфі обіцяний платіж. Основні з них:

  • вхід в меню мобільного оператора, що відкривається після того, як набрати на телефоні команду * 120 # (в який з'явився далі на екрані діалоговому вікні слід виконувати всі підказки і вказувати потрібні цифри в подальших меню);
  • дзвінок оператору за номером 900 (за такі дзвінки не потрібно нічого платити, а автоматичні підказки системи дозволять абоненту здійснити запит на отримання додаткових коштів);
  • відвідування офіційного порталу оператора Лайф, авторизація в системі, ідентифікація нового користувача. У який з'явився далі меню слід зайти в свій Особистий кабінет і вибрати розділ регулювання балансу на рахунку;
  • установка з магазину додатки під назвою «Smart life», що дозволяє управляти опціями і послугами, що надаються оператором, без звернення безпосередньо в службу підтримки.

Важливо! Оператором не обмежена кількість запитів, які може зробити конкретний абонент за одну добу. Однак новий позика не буде надано, поки не компенсується той, що був узятий раніше.

Обмеження і ліміти

Основне обмеження, що не дозволяє ввести в дію довірчий платіж на Лайфі в Білорусі - абсолютно порожній рахунок мобільного телефону, однак і з цієї ситуації є кілька виходів:

  • служба відправки безкоштовних повідомлень в самій системі, яка діє і для тих, у кого немає можливості дзвонити, відправляти СМС і виходити в інтернет;
  • «Маяк» - постійно активний сервіс: якщо закінчилися гроші, потрібно зробити дзвінок на номер близької людини. З'єднання обірветься, але на екрані абонента з'явиться пропущений виклик;
  • послуга «Подзвони мені» - як тільки буде відправлений запит * 120 #, потрібно вибрати потрібний розділ в меню і ввести номер іншого абонента, який отримає повідомлення з проханням зателефонувати.

Крім того, в Білорусі в системі мобільного оператора Life працює бонусна програма, яка зберігає бали за всі дзвінки з номерів інших операторів. Якщо потрібно, ці бали можна витратити на те, щоб зателефонувати, відправити СМС або вийти в інтернет.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online