У Львові в суботу урочисто відкриють першу в Україні Академію боксу - новини ZIK.UA

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Львові в суботу урочисто відкриють першу в Україні Академію боксу

У суботу, 22 вересня, знаменитий український боксер Андрій Котельник урочисто відкриє першу в Україні Академію боксу (Львів, вул. Щирецька, 36, ТВК «Південний»).

Унікальний проект, створений на базі Львівського училища фізичної культури і боксерської школи Андрія Котельника, матиме назву «Академія боксу імені Андрія Котельника» і всіляко сприятиме якісній підготовці українських спортсменів до змагань міжнародного рівня.

Після урочистого відкриття Академії боксу, яка розпочнеться о 13:00, відбудеться товариська матчева зустріч «стінка на стінку» між боксерами Львівщини та інших областей України. Глядачі стануть свідками п'яти яскравих поєдинків в одному з кращих боксерських залів України, який, до слова, обладнаний двома сучасними боксерськими рингами, всім необхідним сучасним інвентарем і особистими нагородами Андрія Котельника.

Що цікаво, урочисте відкриття першої в Україні Академії боксу довелося на п'ятирічний ювілей боксерської школи імені Андрія Котельника. За цей термін школа виховала чимало боксерів, які ставали переможцями і призерами чемпіонатів України, були учасниками чемпіонатів Європи та світу.

Почесними гостями на відкритті Академії боксу будуть всесвітньо відомі і титуловані боксери. Серед них - шестиразовий чемпіон світу за версією WBO Сергій Дзинзирук, срібний призер чемпіонату світу Володимир Колесник і бронзовий призер Олімпійських Ігор в Сіднеї-2000 Сергій Данильченко. З діючих боксерів - чемпіон Європи в суперважкій вазі Віктор Вихрист і чемпіон Європи серед молоді Дмитро Замотаєв. Вихрист і Замотаєв на міжнародних змаганнях представляють боксерську школу Андрія Котельника «AK Box Promotion».

Довідка

Андрій Котельник - найуспішніший боксер-професіонал Західної України. Своєю важкою працею на тренуваннях Андрій досяг у спорті значних результатів, після чого став кумиром багатьох уболівальників. Значного успіху в своїй спортивній кар'єрі Андрій досяг на сіднейської Олімпіади (2000 рік), коли після важкої травми зумів вийти на пік спортивної форми і завоював срібну медаль. З Австралії Андрій прилетів вже багатим і знаменитим. Його спортивні досягнення відзначили на всеукраїнському рівні. Перейшовши в професійний бокс, Андрій з кожним поєдинком все ближче і ближче наближався до своєї мрії - стати чемпіоном світу. Вона здійснилася 22 березня 2008 року, коли Котельник нокаутом в Уельсі переміг британця Гевіна Різа. Кілька разів Андрій успішно захищав свій титул. Що цікаво, один зі своїх боїв Котельник організував у рідному Львові, де переміг японця Норіо Кімуру.

Будучи чемпіоном світу, Котельник співпрацював зі всесвітньо відомим промоутером Доном Кінгом, якого зумів привезти до Львова, чим викликав величезний ажіотаж у місті. Прощальний бій Котельник провів в рідному Львові, де за очками переміг грузина Олександра Бенідзе. Професійну кар'єру боксер завершив в жовтні 2014 року.

Андрій Котельник - президент і один із засновників Благодійного фонду Андрія Котельника, основна мета якого - допомога молодим перспективним спортсменам, а також малозабезпеченим громадянам України. Щорічно фонд проводить престижний всеукраїнський юнацький турнір з боксу за призу Андрія Котельника. Крім змагань з боксу, фонд Котельника організовує і змагання серед дітей з футзалу.

Також з ініціативи Котельника в Україні відкрита перша школа юного боксера «АК Вох Promotion», де є всі сучасні умови для підготовки спортсменів. Андрій Котельник також є співзасновником промоутерської компанії АК1, яка організувала у Львові історичну перший захист чемпіонського титулу. Також Андрій Котельник у своїй колекції має вже все ордена «За заслуги» всіх ступенів.

Реклама

Ви любите активний спосіб життя? Вам подобається часто подорожувати і відчувати адреналін? Вам обов'язково знадобитися чоловіча термобілизна . Воно захистить вас від негативних природних явищ, вам буде комфортно займатися будь-яким видом спорту в будь-яку погоду.

* Якщо Ви помітили помилку в тексті новини, виділіть її та натисніть Ctrl + Enter.

Вам подобається часто подорожувати і відчувати адреналін?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online