Алла Шлапак привітала учасників турніру Києва з таїландського боксу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

31 травня 2017 р 9:30

У день народження Києва відбувся традиційний відкритий міський турнір з кікбоксингу і тайського боксу "АРКА 2017". У змаганнях взяли участь кращі молоді спортсмени столиці. Організаторів та учасників цього видовищного свята спорту привітала депутат Київради Алла Шлапак.

Про це KV повідомили в оргкомітеті турніру.

Підписуйтесь на новини "Київ Vласть"

"Багато років я підтримую всілякі Федерації. Наша збірна з плавання, завойовує перемоги на світовому рівні. Великих успіхів робить Федерація самбо. Дуже сильні бійці і у Федерації тайського боксу. Розвиток дитячого спорту є гарантією того, що великий український спорт не помре, і Україна на олімпіадах буде отримувати призові місця. Сьогодні багато переконаних у цьому політиків, але мало таких політиків, які роблять все для того, щоб перемоги наших спортсменів стали реальністю. Я дуже вдячна киянам, які за 12 років виросли і талі чемпіонами ", - сказала Алла Шлапак.

Я дуже вдячна киянам, які за 12 років виросли і  талі чемпіонами , - сказала Алла Шлапак

Ч ітайте: "Соціальна справедливість" підтримала ініціативу ОБСЄ створити Національний фонд розвитку громадянського суспільства

Депутат вручила дипломи та нагороди жіночій половині учасників турніру.

"Киянки не тільки найкрасивіші, але ще і найсильніші дівчата в світі! І я рада, що на спортивному рингу перемога знаходить саме вас - сильних, розумних і привабливих. Я вітаю учасників та організаторів турніру. Вони показують всім, що здоровий спосіб життя - це правильно. І саме такими подіями ми створюємо гідне майбутнє нашого міста ", - вітала Алла Шлапак.

Ч ітайте: Алла Шлапак хоче вдосконалити порядок вибору керівників дитсадків і шкіл Києва

Фото надані оргкомітетом турніру "АРКА 2017"

Київ Vласть

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online