Розетка у ванній кімнаті під стелею для бойлера

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На попередню сторінку

Подвійна розетка розміщена у ванній кімнаті під стелею. Розетка змонтована так, щоб виключити потрапляння води в неї. Бойлер буде встановлений поруч з розеткою.

  • Фото додав: майстер-отделочник

Вся електрика у ванній кімнаті повинна бути встановлена ​​так, щоб будь-який контакт з водою був виключений. Тому розетка встановлювалася трохи вище, ніж буде монтуватися накопичувальний бойлер, який буде підключений до цієї розетки. Крім безпечного місця розташування розетки, а саме на видалення від джерел води, ми захистили розетку за допомогою автоматики - окреме УЗО і автоматичний вимикач.


Крім безпечного місця розташування розетки, а саме на видалення від джерел води, ми захистили розетку за допомогою автоматики - окреме УЗО і автоматичний вимикач

Подвійна розетка у ванній встановлена ​​під стелею.

Розетка встановлена ​​в місці монтажу бойлера під стелею.


Так як будинок старої споруди (хрущовка), то заземлення було не передбачено в будинку. Відповідно для захисту людини від ураження електричним струмом ми захистили розетку за допомогою пристрою захисного відключення, яке встановлено в пластиковому щиті поза ванною (в коридорі). Там же встановлено двох полюсний автомат (фаза і нуль) на цю розетку.

Таким чином розетка для бойлера в ванном максимально захищена і від перевантажень і від витоку струму. Не потрібно забувати, що ванна - це приміщення з підвищеною вологістю, і все розетки у ванній повинні бути захищені автоматикою і встановлені поза місцями можливого попадання води.

  • Анотація сторінки: установка розетки у ванній кімнаті, підключення розетки у ванній кімнаті, розетка у ванній висота

На попередню сторінку


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online