Декларація пожежної безпеки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Декларація пожежної безпеки - форма оцінки відповідності, що містить інформацію про заходи пожежної безпеки, спрямованих на забезпечення на об'єкті захисту нормативного значення пожежного ризику;

Відповідно до ст. 6 Федерального закону № 123 «Технічний регламент про вимоги пожежної безпеки»

Юридичною особою - власником об'єкта захисту (будівель, споруд, будівель і виробничих об'єктів) в рамках реалізації заходів пожежної безпеки повинна бути представлена ​​в повідомному порядку до введення в експлуатацію об'єкта захисту декларація пожежної безпеки відповідно до статті 64 цього Закону.

Розрахунки за оцінкою пожежного ризику є складовою частиною декларації пожежної безпеки або декларації промислової безпеки (на об'єктах, для яких вони повинні бути розроблені відповідно до законодавства Російської Федерації).

Порядок проведення розрахунків за оцінкою пожежного ризику визначається нормативно-правовими актами Російської Федерації.

Декларація пожежної безпеки складається щодо об'єктів захисту, для яких законодавством Російської Федерації про містобудівної діяльності передбачено проведення державної експертизи проектної документації, а також для будівель класу функціональної пожежної небезпеки Ф1.1 і передбачає:

  1. оцінку пожежного ризику (якщо проводиться розрахунок ризику);
  2. оцінку можливого збитку майну третіх осіб від пожежі (може бути проведена в рамках добровільного страхування відповідальності за шкоду третім особам від впливу пожежі).
  • У разі, якщо власник об'єкта захисту або особа, що володіє об'єктом захисту на праві довічного успадкованого володіння, господарського відання, оперативного управління або на іншій підставі, передбаченій федеральним законом або договором, виконують вимоги федеральних законів про технічні регламенти та нормативних документів з пожежної безпеки, в декларації вказується тільки перелік зазначених вимог для конкретного об'єкта захисту.
  • Декларація пожежної безпеки на проектований об'єкт захисту складається забудовником або особою, що здійснює підготовку проектної документації.
  • Власник об'єкта захисту, або особа, що володіє об'єктом захисту на праві довічного успадкованого володіння, господарського відання, оперативного управління або на іншій підставі, передбаченій федеральним законом або договором, або орган управління багатоквартирним будинком, які розробили декларацію пожежної безпеки, несуть відповідальність за повноту і достовірність які в ній відомостей відповідно до законодавства Російської Федерації.
  • Розробка декларації пожежної безпеки не потрібно для об'єктів індивідуального житлового будівництва заввишки не більше трьох поверхів.
  • Декларація пожежної безпеки уточнюється або розробляється знову в разі зміни містяться в ній відомостей або у разі зміни вимог пожежної безпеки.
  • Для об'єктів захисту, що експлуатуються на день набрання чинності цього Закону, декларація пожежної безпеки надається не пізніше одного року після дня його вступу в силу.
  • Форма і порядок реєстрації декларації пожежної безпеки затверджуються федеральним органом виконавчої влади, уповноваженим на вирішення завдань в галузі пожежної безпеки, до дня вступу в силу цього Закону.

Зателефонуйте нам за телефонами в Санкт-Петербурзі

+7 (812) 313-32-33 з 8:30 до 17:30 в робочі дні
+7 (812) 642-54-45 в будь-який час

Надішліть заявку на електронну пошту

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online