Харрінгтон про холдеме. Том 2 (fb2)

  1. Інформація про Дені Харрінгтона
  2. Інформація про Біла Роберті
  3. Вступ
  4. Вхід в систему

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

загрузка ... Перескочити до меню

- Харрінгтон про холдеме. Том 2 4.43 Мб, 373с. (Скачати fb2) - Ден Харрінгтон

Налаштування тексту:


Хлопець: Для справжнього гравця гроші ніколи не є кінцевою метою; вони просто засіб, так само, як мова - засіб для вираження думок. З «Малюк з Цинциннаті» (1965)

Інформація про Дені Харрінгтона

Ден Харрінгтон почав професійно займатися грою в покер в 1982 р відповідних колах він відомий як «Заводний Ден». Це іронічне прізвисько було йому дано за стриманий, але ефективний стиль гри. Він виграв кілька великих турнірів з безлімітного Холдем, включаючи європейський чемпіонат з покеру (1995), змагання з безлімітного Холдем зі вступним внеском в 2500 $ в рамках світової першості з покеру (1995), а також чемпіонат з безлімітного Холдем «Чотири Дами» (1996 ). Ден почав свій шлях серйозного гравця з шахів. У цій грі він швидко домігся майстерності і став одним з найсильніших гравців у Новій Англії. У 1972 р він виграв чемпіонат з шахів штату Массачусетс, випередивши кращих гравців регіону. У 1976 р він почав грати в триктрак, і настільки ж швидко освоїв і цю гру. Незабаром він став одним з найсильніших професійних гравців в оплачуваних турнірах в Бостонському регіоні, і в 1981 р виграв кубок світу з триктрак в Вашингтоні (федеральний округ Колумбія), випередивши кілька найсильніших гравців. Вперше він виступив на змаганнях з безлімітного Холдем в 1987 р, на турнірі зі вступним внеском в 10000 $ в рамках світової першості з покеру. Всього ж він брав участь в чемпіонаті 13 разів і доходив до фіналу 4 рази, що є приголомшливим досягненням. Крім виграшу на чемпіонаті світу в 1995 році, він став шостим в 1987 р, третім в 2003 р, і четвертим в 2004 р Його визнають одним з найбільших і найбільш шанованих гравців у безлімітний холдем, а також небезпечним суперником в Холдем з обмеженими ставками. Він живе в Санта-Моніка і є партнером в компанії «Anchor Loans», що займається операціями з нерухомістю.

Інформація про Біла Роберті

Білл Роберти все своє життя грає в шахи, триктрак, а останнім часом і в покер, і пише про ці ігри. Він почав грати в шахи ще в дитинстві, будучи натхненним подвигами Боббі Фішера на міжнародній шаховій сцені. Під час навчання в Гарварді він знайшов майстерність гри в шахи і допоміг шаховій команді Гарварда завоювати кілька титулів в міжуніверситетських змаганнях. Після закінчення університету він виграв ряд турнірів, включаючи чемпіонат США зі швидких шахів в 1970 р Він також придбав репутацію відмінного гравця в шахи "наосліп", демонструючи одночасну гру на восьми дошках. У 1976 р він переключився з шахів на триктрак і став одним з найсильніших гравців світу. Він є переможцем чемпіонату світу в Монте-Карло 1983 і 1 987 г.п, чемпіонату «Чорне та Біле» (Бостон, 1979), турнірів в Лас-Вегасі в 1980 і 2001 р.р., професійно-аматорського чемпіонату (Багами, 1993 ) і відкритого чемпіонату світу (Стамбул, 1994). Він написав кілька отримали високу оцінку книг по триктрак. З них на особливу згадку заслуговують наступні: посібник «триктрак для просунутих гравців», що представляє собою двотомне зібрання з 400 завдань, а також «Сучасний триктрак», новий погляд на базову теорію гри. Він також написав комплект книг для початківців гравців: «триктрак для переможців» (1994), «триктрак для серйозних гравців» (1995) і «501 задача по основних моментах триктрак» (1997). З 1991 по 1998 р.р. він був редактором журналу «триктрак Зсередини» спільно з Кеном Гулдінг. Він є власником видавничої компанії «Gammon Press» (www.thegammonpress.com) і проживає в Арлінгтоні, штат Массачусетс, з дружиною Патріс.

Вступ

У Томе I книги «Harrington on Hold'em» я дав пояснення деяких базових (і не зовсім базових) концепцій, поняття про які потрібно мати, щоб стати успішним гравцем в безлімітний холдем. Ми побачили, як слід оцінювати хенд в контексті всієї інформації, яку можна отримати із ситуації за столом; як враховувати різні стилі гри, які можуть використовувати суперники; як аналізувати карти і розраховувати співвідношення «банк / ставка», і як грати до і після флопа, а також на більш пізніх етапах гри.

У Томе 1 був зроблений упор на гру на ранніх стадіях турніру, коли діють, по більшій частині, такі умови:

1. Столи в більшості випадків повні (9-10 гравців за столом),

2. Кількість фішок у гравців є досить великим щодо блайндов.

3. Кількість фішок у всіх гравців приблизно рівне.

4. До виграшу великих сум ще далеко.

У цій книзі я покажу, що відбувається на завершальних стадіях турніру, і деякі з цих умов (або всі вони) перестануть існувати. Попереджаю: завершальні етапи гри дуже відрізняються від ранніх етапів, і я познайомлю тебе з багатьма ідеями, які ти ніколи не зустрічав до цього в книгах, присвячених грі в покер. Але, як і в Томе I, я буду знайомити тебе з ними повільно і обережно, з великою кількістю прикладів різних хендів.


Вхід в систему


загрузка

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online