Аква Кондо Паттайя: затишно і ближче до моря

  1. девелопер
  2. Місцезнаходження
  3. інфраструктура комплексу
  4. Квартири в Acqua Condo
  5. кухня
  6. вітальня
  7. балкон
  8. спальня
  9. ванна
  10. вид
  11. Кому підійде
  12. Скільки коштує
  13. плюси

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Особисто у мене від Акви завжди були суперечливі враження. Перше - як можна було підібрати такий сумний синій колір для фарбування і друге - яке ж все-таки місце розташування вдале!

Подібним місцем розташування по сусідству може похвалитися лише Геллері на 8 сойці Джомтьен, але в Геллері я кілька років тому мала щастя зазирнути, і напади клаустрофобії продовжують мучити мене до цього дня: квартира з однією спальнею на 27 кв. м - це атракціон не для людей зі слабкими нервами. Так що мені було дуже цікаво, як розпорядився той же забудовник другим своїм щасливим шматком землі майже біля моря.

Читайте далі:

девелопер

І Геллері, і Акву будував The Urban Property. У Паттайя у цього ж забудовника є (буде) ще The Urban в центрі, майже на перетині Третьою і Центральної вулиці, а також висотка Aeras в стадії будівництва на далекому Джомтьене - між 17 і 18 сойки.

Місцезнаходження

Детальніше про розташування Акви. Знаходиться кондомініум на 9 сойці Джомтьен, яка спускається від Другого Джомтьен до моря (300 м) і проходить повз «російського» ринку.

Сусідство з ринком - мабуть, один з основних косяків Акви, тому що на щоденній основі на ринку довбає «дитяча» дискотека. Голосно. Так, працює не так, щоб вже зовсім допізна: в районі 9-ї вечора все потихеньку згортається, але якщо вам не пощастило з вікнами на море і на 9 сойку, то є шанс вивчити весь небагатий репертуар сучасної попси.

Ми розмовляли з кількома мешканцями Акви, і всі вони в один голос запевняють, що проблем з шумом немає. Правда, вікна їх квартир виходять або на басейн, або дивляться на тиху село з північного боку. Можливо, так воно і є.

До речі, якщо вікна виходять на 9 сойку, то вигляд буде досить сумний: навпроти пустир і ніякої живопису (див. Фото вище). Сама сойка хоч і не особливо проїзна, але все ж ні-ні, а й намітиться якийсь рух. Як ви вже здогадалися, я дуже трепетно ​​ставлюся до різноманітності звуків. Можливо, це просто моя примха. У будь-якому випадку, пил і відсутність виду ніхто не відміняв, так що я б вибирала квартири з видом або на басейн, або на північ.

інфраструктура комплексу

Ні, звичайно, по території Аква не може зрівнятися ні з амазоном , Ні тим більше з Атлантисом , Але місце розташування виразно компенсує. Ну і, чесно кажучи, в плані території і інфраструктури комплексу на мене чекав сюрприз.

По-перше, відразу хочу зазначити, що Аква Паттайя - проект за сьогоднішніми мірками камерний: всього-то два корпуси. Не знаю, для кого як, але для мене це явний плюс: проекти кількістю квартир 1000+ мене вганяють в тугу.

У Акве цілих три басейни: один внизу, між корпусами, і два - на даху кожного корпусу. Басейн внизу гарний, затишний, з кушетками, тропічної зеленню і тінню від корпусів.

Два верхніх басейну весь час на сонці, але зате там практично ніколи немає народу, але є вид на море. Не так щоб на мільйон, але теж цілком собі.

Не так щоб на мільйон, але теж цілком собі

Вид в різні боки від басейну на даху:

Вид в різні боки від басейну на даху:

Відразу за шлагбаумом (є охорона, так), в окремій будівлі розташувався спортзал, а в одному з корпусів (А) є дитяча кімната (маленька), плюс зал для йоги та фітнесу, а також більярдний стіл з киями та кулями і стіл для настільного тенісу, вау! Все з кондиціонером.

Все з кондиціонером

На першому поверсі - досить великий продувається хол з диванами,

а на одному з верхніх поверхів - бібліотека. Я, правда, не думаю, що вона користується великою популярністю, але ідея мені сподобалася: можна приходити і сидіти працювати на ноут, наприклад, для зміни обстановки.

Квартири в Acqua Condo

Ну а тепер власне про квартирах. Планувань в Акве багато - і різних. Мені зовні сподобалися кутові квартири з великими балконами, але всередині я не була.

А була в квартирі з однією спальнею, яка вважається досить просторій по місцевим паттайському мірками (50 кв.м).

Квартира, дійсно, симпатична, незважаючи на сумнівні архітектурні рішення місцевих проектувальників: навіщо-то розділений полуперегородкой великий балкон, для чогось відрізаний величезний шматок кімнати під ванну і є тут же окремо другий санвузол. Це зжирає простір і особисто у мене викликає сум. Але зате квартира, безсумнівно, не виглядає такою тісною, як варіанти з однією спальнею в Атлантиді, Амазон та інших подібних нових проектах. На балконі, до речі, є окремий закуток, куди могла б вміститися пралка - так, щоб не виблискувати на самому видному місці. Але тут, звичайно, плюс: пралка є.

Але це все, насправді, дрібниці. Квартира мені в цілому сподобалася і, повторюся, беручи до уваги розташування Акви, - це відмінний варіант і для відпустки, і для зимівлі, і для тривалого проживання.

кухня

У кухні стандартно - плита, мікрохвильовка, холодильник - все є. Стіл хорошого розміру, все світле, чисте, приємне.

вітальня

Вітальня плавно перетікає з кухні і теж оформлена в світлих тонах. На мій смак, відмінно. Чим світліше, тим краще! Одні двері з вітальні ведуть в основний санвузол, друга - в спальню.

У цій квартирі крім стандартного дивана навпроти телевізора встановлено ще один додатковий розкладний диван (хто уважно читав мої попередні пости, вже дізнався диван з Атлантіса ).

балкон

З вітальні можна потрапити на балкон. Балкон великий, але, як і всі балкони в Акве, має дивну форму. В районі вітальні він нормальної ширини - як бачите, відмінно вміщаються два крісла і столик, а ось в районі спальні він вже перетворюється в не дуже функціональний вузький відросток. Хоча сушарка, напевно, поміститься.

спальня

Тут ліжко кінг-сайз - відмінно! Крім ліжка і тумбочок, а також полички біля стіни, над якою передбачається телевізор (тут його немає), про спальню сказати більше нічого.

А шафа? - запитаєте ви. Шафа є, але він винесений за межі спальні в невеликий коридор, куди ще помістився і дзеркальний комод, а також ціла ванна!

Шафа є, але він винесений за межі спальні в невеликий коридор, куди ще помістився і дзеркальний комод, а також ціла ванна

На мій погляд, це рішення досить спірне: навіщо взагалі було виділяти цей коридор, якщо частина спальні та ванної від вітальні відокремлюється стіною і дверима? Але про смаки не сперечаються - змушена я собі постійно повторювати. Тому, напевно, є плюси і в такому плануванні. Наприклад, якщо ваша друга половина ще / вже спить, то ви, абсолютно не парячись з цього приводу, можете закрити двері спальні і одягатися-вбиратися (плескатися у ванні), не боячись його / її розбудити. Ну ось, обґрунтувала.

ванна

Ванних в цій квартирі відразу дві. Одна - це власне ванна і душ за скляною перегородкою. Потрапити в неї можна зі спальні черга коридор або через основний санвузол і також через коридор. Так, все складно: прості рішення тайські архітектори зневажають.

Основний санвузол - це раковина і унітаз. У нього ведуть двоє дверей: з кухні-вітальні і з спальні. В принципі, це зручно. Питань до санвузлу у мене не виникло за винятком того, що я б, звичайно, зробила замість двох ванних кімнат одну, але простору.

вид

Вікна квартири, яку я дивилася, виходять на басейн і сусідній корпус.

У мене виникло дуже цікаве відчуття, коли я дивилася на корпусу: здається (напевно, так і є!), Що всі квартири зайняті. Видно, що в багатьох люди живуть на постійній основі. Це дуже добре, тому що:

- багато мешканців - багато комунальних платежів, є на що доглядати за комплексом;
- багато довгострокових мешканців - менше шуму-гама-вечірок біля басейну і взагалі народу в басейні, тому що у тих, хто живе в Таї на постійній основі, на лежання біля басейну часу зазвичай немає;

Кому підійде

Все вище перераховане - дуже хороші новини і для тих, хто розглядає Акву на довгий термін, і для туристів. У мене відразу кілька сімей вже пару років поспіль зупиняються виключно в Акве під час своїх приїздів в Паттайї тривалістю від 2 тижнів до півроку і безмірно щасливі.

Особисто мені імпонує те, що Аква справляє враження проекту, де живуть довгожителі - не знаю, як керуючої компанії вдається цього домогтися: адже туристів в комплексі точно не менше, ніж місцевих жителів. Але тим не менше. Тихо, спокійно, зручно, приємно. Несподівано для самої себе у мене вийшла практично рекламна стаття для Акви. Ось як-то так, так.

Скільки коштує

За квартири з однією спальнею просять 15-23 тисяч батів, за дві спальні - 22-30. Знову ж таки - багато (все) залежить від сезону і тривалості вашого проживання.

плюси

  • Місцезнаходження: море - поруч, тук-туки - поруч, дитячий майданчик - поруч, ринок - поруч, кафе-ресторани-масажні - поруч. Навіть і не знаю, чого ще бажати!
  • Квартири хорошого розміру. Є вибір квартир з двома спальнями, які в Паттайя взагалі в дефіциті.
  • Проект відрізняється несподівано багатою інфраструктурою: басейни, тренажерний зал, зал для йоги, для активних ігор, дитяча, бібліотека, сауна, а також майданчики на даху, де можна споглядати околиці і просто відпочивати.
  • Є вибір різних планувань - від студій до квартир з двома спальнями.
  • Підземна парковка - машини та байки не так сильно нагріваються протягом дня.

мінуси

  • Якщо вікна дивляться на ринок, може (повинно!) Бути шумно. Я взагалі передбачаю, що баси від музики на ринку змушують вібрувати стіни.
  • Планування часом несподівані: хтось скаржився на мега-маленьку другу спальню, кому-ті не подобається система коридорів на 50 кв. м. Але в цілому, повторюся, квартири хороші.
  • Чутність! Чутність теж, на жаль, хороша. Але, на щастя, в проекті багато довгожителів, які не шумлять і не буянят на постійній основі.
  • Систем зберігання і шаф дуже мало. для відпустки вистачить, а жити довше - ну не знаю: один двостулковий платтяна та кілька кухонних. Ніяких додаткових ящиків або антресолей.
  • Ціна. Ціна вище, ніж в Атлантиді, Амазон, Севен Сис, лагунах і т.д. Але ви платите а) за місце розташування та б) метраж. Так що, напевно, все ж адекватно.

Взагалі, за моїми особистими відчуттями, з нових проектів Аква - один з найбільш вдалих в своїй ціновій категорії. Мені безумовно сподобався.

Якщо ви цікавитеся орендою в Аква Кондо Паттайя, пишіть: контакти ріелтора при необхідності вишлю в особисті повідомлення.

Якщо ви - власник нерухомості, звертайтеся: допоможу підібрати керуючу компанію.

Чи збираєтеся в подорож? Не забудьте про страховку. Буду рада, якщо вирішите придбати її через мою партнерську форму:

Хвилюєтеся, що буде важко дістатися до Паттайї самостійно? Замовте трансфер Kiwitaxi.

А шафа?
На мій погляд, це рішення досить спірне: навіщо взагалі було виділяти цей коридор, якщо частина спальні та ванної від вітальні відокремлюється стіною і дверима?
Чи збираєтеся в подорож?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online