Металеві альтанки, альтанку з металу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Замовивши Товари / Послуги в нашій компанії , Ви отримаєте Щире ставлення, Оптимальні Ціни і Якісно надані Послуги Будь-якої складності. Місія нашої Компанії - поліпшити якість життя Кожного клієнта.

☎ (098) 013-90-49 Sergei Vasilyevich

компанія "Тепло та Затишок у Вашому Домі" пропонує великий асортимент металевих альтанок для дачі, парку, скверу, для будинків відпочинку, пансіонатів, дитячих таборів. Виготовляємо металеві альтанки будь-яких форм і розмірів. Покрас металу, дерев'яних елементо і колір покриття даху можна замовити на ваш розсуд. Виготовляємо зварні та ковані квадратні, прямокутні, круглі і шестигранні альтанки, які комплектуються підлогою з дошки, лавками на металлокаркасе з сидінням з дошки або бруска, столом і поручнями, також можна здешевити обрану модель альтанки - прибрати підлогу, лавки, стіл, покриття даху - купити тільки металокаркас. Покриття даху пропонується на вибір: полікарбонат, ондулін, оцинковка, профлист, метал.

Наша компанія   Тепло та Затишок у Вашому Домі   пропонує виготовлення альтанок на замовлення за вашими розмірами і вимогам, також зварні та ковані альтанки великого розміру, які збираються за місцем установки
Наша компанія "Тепло та Затишок у Вашому Домі" пропонує виготовлення альтанок на замовлення за вашими розмірами і вимогам, також зварні та ковані альтанки великого розміру, які збираються за місцем установки. Відповімо на всі ваші запитання за телефонами.

колектив компанії "Тепло та Затишок у Вашому Домі" прагне діяти, як Одеально Налагоджений механізм, де кожен Чітко розуміє і Точно виконує свої завдання, забезпечуючи загальний Бездоганний Результат! компанія "Тепло та Затишок у Вашому Домі" пропонує Вам свої Професійні Послуги, доброзичливий колектив нашої компанії, чекає саме Вашого Дзвінка!

☎ (098) 013-90-49 Sergei Vasilyevich

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online