У Дніпрі з'явиться "квартал Януковича"

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

29 липня 2011, 00:12 Переглядів:

Будинки від Януковича. Згідно з проектом, квартал буде забудований однотипними дев'ятиповерхівки. Фото ukrproject.gov.ua.

У Дніпропетровську на проспекті Воронцова незабаром може з'явитися "президентський квартал". Однак це будуть не фешенебельні апартаменти, а соціальне житло - таким чином буде здійснюватися президентська програма будівництва доступного житла.

Частина лівобережної набережної уздовж проспекту Воронцова (між Новим і Амурським мостами), що складається з трьох земельних ділянок на 45 гектарах, зараз орендує ТОВ "Майстер Капітал Менеджмент". За словами його директора Олександра Семяхіна, підприємство готово надати ці ділянки для будівництва "президентського кварталу".

Тим часом, держпідприємство "Інвест Україна ", Яке займається проектом соцжитла, вже розмістило на своєму сайті інформацію про те, що кожен такий квартал буде складатися з 16-ти дев'ятиповерхівок (по 70 квартир). У кожному будинку буде 32 однокімнатних квартири, 20" двійок "і 18" трійок " . у "президентському кварталі" зможуть оселитися 1 120 сімей (в минулому році в області в черзі на отримання квартири стояло 63 тисячі сімей).

За проектом, в кварталі-новобудові будуть зелена зона, дитячі та спортивні майданчики і дві автостоянки на 48 місць.

Як розповіли "Сегодня" в приймальні держпідприємства "Інвест Україна", вартість квадратного метра такого житла в Дніпропетровську поки точно назвати не можна, так як проект тільки почав розроблятися, орієнтовна ціна - 3-4 тис. Грн. за "квадрат" ( "трійка" в 81 кв. м обійдеться в $ 30-40 тис.).

"Уже прораховані техніко-економічні показники, думаю, в серпні вони будуть офіційно затверджені. Потім ми приступимо до тендерів, які дозволять нам знайти підрядника", - сказав "Сегодня" секретар конкурсних торгів держпідприємства "Інвест Україна" Олег Павленко .

Не поспішають з коментарями та представники обласної влади. "Проект зараз знаходиться в стадії розробки", - повідомив глава прес-служби облдержадміністрації Сергій Мілютін.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Дніпрі з'явиться" квартал Януковича "". інші Новини Дніпра дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Мірошниченко Максим

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online