Різновиди сушарок для білизни в ванну кімнату

  1. Які різновиди сушарок бувають і чим вони відрізняються?
  2. А що на рахунок нестандартних приміщень?
  3. Як вибрати оптимальний варіант сушарки?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сушарка для білизни в ванну кімнату - річ дуже потрібна, будь то квартира або приватний будинок, коли відсутня можливість сушіння на вулиці або балконі, наприклад, через погодні умови. Вибрати хорошу сушилку в ванну досить складно, незважаючи на простоту поставленого завдання. Спочатку потрібно визначитися, де буде розташовуватися пристрій. Широкий асортимент дозволяє вибирати сушарки виходячи з розмірів ванної кімнати. Отже, існує кілька видів кріплення обладнання для білизни в ванну.

Спочатку потрібно визначитися, де буде розташовуватися пристрій

Які різновиди сушарок бувають і чим вони відрізняються?

Кріплення стельової сушарки у ванній кімнаті здійснюється до стелі, а оснащена вона мотузками, стійками і системою регулювання відстані між мотузками і по висоті. Для того щоб закріпити пристрій, не потрібні спеціальні навички або інструмент. Необхідно кілька дюбелів або анкерів і місце на стелі, бажано ближче до стінки. Легкість конструкції, з хорошими властивостями міцності, забезпечує алюміній або сталь, з яких виконують сушилку. Такі конструкції здатні витримувати до 21 кілограма білизни.

Другим, мабуть, найпоширенішим варіантом є настінні конструкції. Вони діляться на мотузкові і складні. Перший варіант кріпиться на стіни над ванною стаціонарно або немає. Складні пристрої для сушки одягу можуть здатися більш вдалим варіантом для ванної кімнати, але мають великий мінус - необхідність постійного складання та розкладання конструкції. Монтаж такого пристосування полягає в жорсткому закріпленні барабана, на який намотуються мотузки, і закріпленні на протилежній стіні гаків, на які встановлюється рейка з мотузками. Для установки обладнання необхідно просвердлити всього чотири отвори в кахлі, при цьому враховуючи єдину горизонтальну площину.

Підлогова сушилка для білизни являє собою прямокутну конструкцію і додаткові крила з мотузками для розміщення більшої кількості речей. Особливістю такого пристрою є можливість установки у ванній, на балконі, кімнаті або коридорі, а складену конструкцію можна легко сховати під ліжко, за шафу або в невелику комору, не захаращуючи простору квартири. Після покупки для підлоги сушарка для білизни може бути відразу використана, т. К. Не потрібно її закріплення на дюбелі.

Знайшла своє широке застосування і сушарка для білизни, яка встановлюється над ванною. Вона складається з набору трубок, які укладають на ванну. Такі сушарки в ванну мають один мінус - зберігати конструкцію вкрай незручно, тому що вона є несборной і займає досить багато місця.

А що на рахунок нестандартних приміщень?

Для дуже маленьких ванних кімнат ідеальним варіантом буде консольна сушарка для білизни, яка кріпиться тільки на одну стіну і висувається углиб кімнати на 0,5-1,2 м за принципом гармошки. А для великих приміщень добре підійде електрична сушарка в ванну. Установка цього устаткування можлива в будь-якому місці ванної кімнати, оскільки не залежить від централізованого водопостачання, а приводиться в дію електрикою. Мінеральне або рослинне масло, яким наповнена конструкція, нагрівається рівномірно, що дозволяє швидко і якісно висушити білизну. Кріпиться така сушарка для білизни на стіну.

Як вибрати оптимальний варіант сушарки?

Широкий асортимент сушарок в ванну на сьогоднішньому ринку призведе будь-якого покупця в замішання. Тому необхідно звернути увагу на такі моменти, які допоможуть значно спростити вибір, як:

  • фірма-виробник - відомі компанії піклуються про свій імідж і поставляють високоякісні сушарки в ванну;
  • матеріал конструкції - він не повинен боятися підвищеної вологості і температурних коливань і повинен забезпечувати необхідну міцність. В такому випадку краще всього підійде пофарбована сталь, пластик, дерево і т. Д .;
  • збірні / розбірні сушарки в ванну. Виходячи з площі будинку або квартири і наявності вільного місця для зберігання, можна використовувати стаціонарні пристрої або складні.

Здається, що немає нічого простішого, ніж сушарка для білизни, але нюансів при її покупці безліч.

Які різновиди сушарок бувають і чим вони відрізняються?
А що на рахунок нестандартних приміщень?
Як вибрати оптимальний варіант сушарки?
Які різновиди сушарок бувають і чим вони відрізняються?
А що на рахунок нестандартних приміщень?
Як вибрати оптимальний варіант сушарки?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online