Названо Лауреати премії «Український Національний Олімп» за підсумками 2016 року

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Премією відзначено успішні компанії та бренди, які високо зарекомендували себе в бізнес-співтоваристві. Номінації переможців відображають основні особливості та переваги їх професійної діяльності.
Премією відзначено успішні компанії та бренди, які високо зарекомендували себе в бізнес-співтоваристві

АH «РЕАЛ КОМ КИЇВ», Риелтор року. Компанія надає інформаційні послуги в багатьох сферах українського ринку нерухомості, спеціалізується на оренді, купівлі та продажу всіх видів нерухомості, співпрацює з відомими вітчизняними забудовниками, постійно збільшує обсяг послуг і проводить повний юридичний супровід на всіх етапах проведення угод.

Буча Житлобуд 1, Професійний і надійний забудовник. Візитною карткою компанії стали великі житлові об'єкти в передмісті столиці. Масштаби будівництва, використання сучасних технологій і матеріалів, гнучка цінова дозволили цьому забудовнику заслужити репутацію професіонала.

ЖК «Атріум», Ірпінь, Якісні матеріали, енергозбереження, повна обробка квартир. Новий житловий комплекс в престижному столичному передмісті має низку переваг в порівнянні з іншими новобудовами Ірпеня: найкраща обробка квартир, сучасні системи опалення, звукоізоляції, якісні матеріали благоустрою фасаду будинку, сходових майданчиків і парадних.

ЖК Баварія, Київ, Сучасні таунхауси в європейському стилі будуються з червоної цегли, з земельною ділянкою і паркуванням, в найближчому передмісті столиці (Софіївська Борщагівка), підключені до міських комунікаційних мереж і вигідно відрізняються ландшафтним дизайном, озелененням прибудинкової території, сприятливою екологією і чистим повітрям . Таунхаусів притаманні європейський архітектурний стиль, зручні просторі планування, високий рівень комфорту і безпеки.

ЖК «Ренесанс», Запоріжжя, Преміум житло: сучасний стиль, доступні ціни, сприятлива екологія. Цей сучасний престижний комплекс побудований і введений в експлуатацію компанією ТОВ «СПС-Інвест». Основними перевагами новобудови є дотримання термінів здачі, розвинена інфраструктура, вибір планувань власниками квартир, упорядкована прибудинкова територія та озеленення, а також розташування в екологічно чистій парковій зоні.

ЖК Skyline, Київ, Елітна новобудова року. Ультрасучасний житловий комплекс, синтез передових дизайнерських ідей і комфорту, який об'єднує своїх мешканців новими соціальними стандартами. Проект комплексу розроблено співтовариством української та німецької компаній, а реалізований Amstar Europe, міжнародною інвестиційною компанією з управління нерухомістю

Könner & Söhnen, Німеччина, Кращий товар року. Ексклюзивним імпортером і представником цього європейського бренду в Україні є компанія «Техно Трейд КС». Генератори та садова техніка ТМ Könner & Söhnen, «народного бренду» з демократичною ціною і традиційним німецьким якістю, відрізняється високим моторесурсом, тривалістю безперервної роботи, відсутністю дефектів і екологічністю (низький рівень шуму і шкідливих викидів).

КНЛ Девелопмент, Київ, Компанія міжнародного зразка, надійність і стрімкий розвиток. КНЛ Девелопмент - забудовник з багаторічним досвідом в сфері будівництва малоповерхових будинків. Найбільш значущими проектами компанії є ЖК «Almond Apartments» і ЖК «Urban Ranch», концепція якого заснована на екологічності, створенні пейзажної зеленої паркової зони і унікальною архітектурного середовища в стилі "міського ранчо".

Вікна Люкс, Харків, Європейський стандарт якості і доступна ціна Компанія розробила і запатентувала власну систему алюмінієво-дерев'яних вікон і виготовляє в Україні вікна Grand і Grand +, використовуючи комплектуючі від європейських виробників і фурнітуру МАСО. У 2016 році в результаті співпраці з компанією Mixall нею розроблені вікна Frame glass (скляна стулка) з поліпшеними енергозберігаючими характеристиками. Продукція компанії не поступається за якістю кращим європейським аналогам і набагато нижче їх в ціні.

Петровський квартал, Київ, Наймасштабніший житловий комплекс в Україні. Один з найбільш великих в країні сімейний житловий комплекс закритого типу, який розташований в екологічно чистому районі, в передмісті Києва. Сімейні цінності - це пріоритет у розвитку комплексу, де створена власна інфраструктура (численні спортивні майданчики, дитсадочки та початкова школа, ресторани), а також налагоджена цілодобова охорона прибудинкової території.

Перша транспортна компанія «PRIME", Харків, Перевізник року. Компанія займається вантажними перевезеннями, транспортною логістикою, експедируванням, має широку мережу
філій і АЗС, власні автопарк і станцію технічного обслуговування. Значно кращими компанії є десятирічний досвід роботи, практика міжнародних перевезень, професійна команда і власна система освіти персоналу.

Ukrpanel, Київ, Європейський рівень будівництва пасивних споруд і якісна продукція. Компанія займається виробництвом і продажем СИП панелей, домокомплектов, термоблоків, пінопласту, а також будівництвом пасивних будинків за власною запатентованою технологією, яка забезпечує ссоруженіям додаткову звукоізоляцію, гідроізоляцію, влагопоглащение, затримує поширення вогню.

Фабрика тепла, Київ, Ефективне енергозбереження та обладнання власного виробництва для економного опалення будівель. Під цим брендом розробляються і реалізуються комплексні рішення з енергозбереження будівель різного призначення, а також виготовляється сучасне обладнання на основі альтернативних джерел енергії для забезпечення дешевого опалення та гарячого водопостачання - геотермальні теплові насоси і сонячні колектори SENSO. Їх суттєвими перевагами є вигідна ціна, екологічність, економічність і автономність.

ЧерновциБудІнвест, Гарантія якості та професіоналізм. Ця регіональна будівельно інвестиційна компанія вже більше 10 років успішно працює в сфері житлової та комерційної
нерухомості. Забудовник використовує сучасні будівельні матеріали і технології, реалізуючи типові і індивідуальні проекти з гарантією якості на всі види виконаних робіт.

Премією «Український Національний Олімп», заснованої в 2005 році, щорічно нагороджуються найбільш помітні та значущі проекти, компанії, бренди українського бізнесу. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному порталі Business Olimp Awards

www.olimpawards.org.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online