У Львові в басейні померла дівчинка

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

29 січня 2018, 18:02 Переглядів: 29 січня 2018, 18:02 Переглядів:   Дівчинка померла після занять в єтом басейні

Дівчинка померла після занять в єтом басейні. Фото: dynamo-lviv.com.

Стала відома попередня причина смерті 10-річної дівчинки, яка померла у львівському басейні.

"Швидше за все, дитина померла в результаті інсульту", - повідомило джерело сайту "Сегодня".

Відомо, що трагедія сталася 26 січня близько 17.30 в басейні "Динамо" на вулиці Вітовського, 53. Після занять з плавання під час сушіння волосся феном в присутності матері померла дівчинка. Дитина проживав в селі Конопниця Пустомитівського району. Про це повідомляє департамент цивільного захисту ЛОДА. У поліції цю інформацію поки не коментують.

Нагадаємо, нещодавно у Львові водолази виявили тіло хлопчика, який провалився під лід в озері по вулиці Райдужній. 28 січня, близько 13.30, на невеликому озері на території колишнього домобудівного комбінату провалилися два хлопчика 10-11 років.

раніше поліцейським вдалося розшукати 15-річну дівчину , Яка пропала два тижні тому в Київській області. Правоохоронці перевірили безліч друзів дівчини, всілякі місця, де вона могла б знаходитися. В результаті підлітка розшукали у столиці, де вона жила у своїх знайомих.

А в Черкаській області на території дендропарку "Софіївка" в Умані загинув 12-річний хлопчик : Трагедія сталася на закритій і непрацюючої канатній дорозі, куди пробралися двоє підлітків.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Стала відома причина смерті дівчинки в басейні Львова". інші Новини Західної України дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Тетяна Самот

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online