Зовнішня реклама


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кількість конструкцій зовнішньої реклами в Узбекистані зростає з кожним днем. На сьогоднішній день тільки в Ташкенті їх кількість перевищує кілька тисяч. Найбільш популярний формат 6х3 метра (втім, як і в багатьох інших містах).

З нами Ви зможете заощадити час на пошуки вільних ефективних рекламних конструкцій, а також гроші на виготовлення самих рекламних банерів. Своїм клієнтам ми надаємо найкращі знижки!

У нашій постійно оновлюваної бази є практично всі вільні на сьогоднішній день рекламні конструкції не тільки в Ташкенті, але і по всіх регіонах Узбекистану, включаючи білборди, призматрони, лайтбокси та нестандартні конструкції.

Для отримання інформації про вільні конструкціях, будь ласка, заповніть заявку на розміщення зовнішньої реклами в Ташкенті або регіонах Узбекистану.

Зовнішня реклама в Ташкенті. Особливості.

Цікава особливість зовнішньої реклами в Ташкенті, яка дивує багатьох іноземців - це відмінність у вартості розміщення на звичайних білбордах і призматронах. Нам часто задають питання, чому розміщення реклами на призматронах в Ташкенті дорожче, ніж на білбордах? Здавалося б, за що клієнт повинен переплачувати, якщо фактично його реклама показується в 3 рази рідше, ніж якби він розмістив свою рекламу на білборді. Причин тут декілька. По-перше, все прізматрони мають зовнішнє підсвічування, в той час як більшість білбордів таку не мають. По-друге, призматрони, як правило розміщуються на перехрестях - останнім часом власники конструкцій переробляють свої білборди, які стоять на перехрестях на призматрони. Якщо ще два роки тому кількість призматронів було незначним, то зараз можна сміливо заявляти, що практично всі найкращі місця в плані зовнішньої реклами в Ташкенті - це прізматрони. По-третє, в вартість розміщення, як правило, входить і вартість монтажу / демонтажу рекламного матеріалу (хоча не можна сказати, що це відноситься до всіх власників конструкцій).

Ще одна особливість. На одному і тому ж ділянці дороги стоять два приблизно однакових білборда, але ціни на розміщення реклами - різні. Причина знову ж у власниках конструкцій. Оскільки власників багато і всі вони різні (за формою власності, за кількістю наявних конструкцій, по рентабельності, за характером, нарешті), то і ціни у них різні. Виникає резонне питання. Як же все-таки підібрати гарні місця, але не платити зайві гроші? Варіантів тут кілька. По-перше, можна проїхатися по Ташкенту, вибрати відповідні вільні місця (їх можна дізнатися за що висить на них соціальної реклами), потім обдзвонити власників цих конструкцій (на кожній конструкції повинен бути номер телефону власника), порівняти ціни і розміщуватися там, де вигідно. Але в цьому варіанті є ряд недоліків. Ви не завжди зможете визначити вільні місця таким чином, тому що багато хто з тих, на яких висить соціальна реклама можуть бути вже заброньовані. І навпаки, ті місця, які звільняються в найближчим часом, Ви таким способом навряд чи знайдете.

Ще один варіант для тих, хто не любить виходити з офісу. Зателефонувати в довідкову службу. Знайти власників рекламних конструкцій. Зателефонувати туди, попросити вислати вільні місця. Стравніть фото і ціни. Розмістити рекламу. Здавалося б - ідеальний варіант. Але радіти рано. Так, цей варіант набагато менш трудомісткий, ніж попередній. Але і тут є свої підводні камені. По-перше, довідкові служби знають далеко не всіх власників конструкцій, в результаті чого Ви навіть не зможете побачити всі хороші місця в Ташкенті. По-друге, іноді клієнта чекає не дуже хороша ситуація, коли, повісивши банер, виявляється, що його не видно, тому що конструкцію закриває стоїть поблизу дерево. А як так вийшло, запитаєте Ви, якщо клієнт до цього бачив фото з нормальним білборди, який видно з дороги. Іноді буває таке, що власники конструкцій висилають свою дислокацію кілька застарілу. А за цей час поруч з білбордів вже встигло підрости дерево, яке за законом спиляти не можна.

Є ще один варіант - для тих, у кого багато вільного часу і терпіння. Це поєднання першого і другого варіанту. Тобто Ви продзвонювати власників конструкцій, об'їжджаєте місто, переконуєтесь в придатності рекламних місць. Потім знаходите, де друкувати рекламний матеріал (де дешевше і якісніше :-). Друкуєте його там, потім розвозите його по власникам конструкцій. Вони його вішають. І Ви задоволений споглядає плоди своєї роботи. Але потім Ви помічаєте, що на все це у Вас пішло 2-3 тижні Вашої роботи. Якщо Вас це влаштовує - все ОК.

А ось ще один варіант. Звернутися в наше агентство. Ми знаємо практично всіх власників конструкцій і плідно з ними співпрацюємо. Тому в своїй базі ми маємо всі вільні місця, наявні на сьогоднішній день. Ми пропонуємо нашим клієнтам тільки найкращі з них - з високою прохідністю і видимістю. Ціни на виготовлення рекламного матеріалу у нас одні з найнижчих. І Вам не треба буде нікому нічого розвозити. Ми все зробимо це за Вас. Так, ми беремо за послуги агентську комісію. Але повірте, це варто Вашого зекономленого часу і нервів :-). А результат - однозначно краще, ніж в попередніх варіантах.

Якщо після прочитання цієї статті Ви вирішили працювати з нами, будь ласка заповніть заявку на розміщення зовнішньої реклами

_____________________________________________

Реклама в Ташкенті

Нам часто задають питання, чому розміщення реклами на призматронах в Ташкенті дорожче, ніж на білбордах?
Як же все-таки підібрати гарні місця, але не платити зайві гроші?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online