Як оплатити послуги ЖКГ з карти?

  1. Онлайн платежі через Інтернет
  2. мобільний банкінг
  3. Банкомати і термінали
  4. Платіжні доручення
  5. Телефон

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Отже, здійснювати платежі ви можете через:

Онлайн платежі через Інтернет

Цей спосіб найзручніший, тому з нього і почнемо. Найпростіше використовувати нашу онлайн форму для оплати житлово-комунального господарства. Вам потрібно почати вводити назву організації в рядку пошуку, після чого вибрати саме вашу організацію із запропонованих.
Іншим способом є використання інтернет-банкінгу. Підключившись до системи, ви отримуєте можливість здійснювати платежі за ЖКГ через Інтернет.

До речі, такий хід часто буває вигідний і з фінансової точки зору До речі, такий хід часто буває вигідний і з фінансової точки зору. Наприклад, клієнт Ощадбанку, який підключився до інтернет-банкінгу «Сбербанк ОнЛ @ йн», в усі організації, з якими у банку укладено договір, переводить гроші без комісії. В іншому випадку ви заплатите 0,5% або 1%, що також небагато.

Популярністю користується інтернет-банкінг Банку Москви. І не дивно, адже оплатити послуги ЖКГ через Інтернет, використовуючи систему зазначеної установи, можна абсолютно безкоштовно.

Вибравши Альфа-Банк, ви також отримуєте можливість оплачувати "комуналку" з карти. Але вартість залежить від пакета. «Он-Лайф», «Максимум», «Статус» - без комісії, інші - 29 руб. за операцію.

Ще одним плюсом оплати комунальних послуг через інтернет-банкінг є шаблони. Ви можете на кожен платіж зробити свій шаблон, після чого оплата буде займати в прямому сенсі секунди.

Чи не хочете підключатися до інтернет-банкінгу? Це ваше право. У такому випадку спробуйте знайти сайт організації, якій потрібно заплатити. Наприклад, такий ресурс є у УЖКГ групи компаній F1.

Крім цього, в Мережі досить окремих майданчиків, через які реально здійснити платіж за допомогою банківської карти. Наприклад, системи «Місто», RURU , PayStore , CyberPlat та ін. У цьому списку є навіть сервіс MasterCard, який має назву MasterCard Mobile .

мобільний банкінг

Знову Сбербанк попереду всіх. Якщо вам потрібно оплатити послуги організації, з якою у банку укладено договір, то ви зможете зробити це за допомогою мобільного телефону. До речі, комісію за платіж банк не стягує, але сума не повинна бути менше 100 руб.

Також подібні сервіси надають Сітібанк, ВТБ24 і багато інших.

Банкомати і термінали

Знімаєте готівку? Чому б заодно не оплатити послуги ЖКГ? Зараз багато банків впровадили в свої банкомати подібну функцію. Вставляєте карту в банкомат (до речі, краще, щоб і платіжний засіб, і апарат були одного банку), вибираєте потрібний пункт меню, вводите необхідні дані і готово.

Такий спосіб дуже зручний, все одно ж ми навідуємося до банкомату. Але вводити дані потрібно дуже уважно.

У терміналах самообслуговування процедура аналогічна.

Платіжні доручення

Це також дуже зручний спосіб оплачувати послуги ЖКГ. Клієнт приходить з квитанцією в банк, але йде не в касу як зазвичай, а до менеджера. Працівник установи готує додаток до договору карткового рахунку, яке називається платіжним дорученням. Воно містить всі необхідні реквізити.

В результаті в певний день місяця певна сума буде перераховуватися на рахунок відповідного комунального господарства. Така схема підійде тим людям, які платять щомісяця фіксовану суму.

Оплатити ЖКГ таким чином безкоштовно можна, наприклад, в БистроБанке. Клієнти Ощадбанку також має право оформити платіжне доручення. Єдина незручність подібної схеми - необхідність контролювати стан карткового рахунку, тому що якщо коштів не вистачатиме, то платіж не здійснив.

Телефон

Оплатити ЖКГ по телефону - таке теж можливо! Наприклад, подібний сервіс Сітібанку називається « 24-hour Citiphone Banking ». З'єднавшись з оператором, ви ініціюєте переказ коштів зі свого кредитної картки на рахунок комунальної служби.

Підводимо підсумки? З огляду на все вищесказане, ми бачимо, що йти в банк і стояти в черзі для оплати холодної води, наприклад, це вже минуле століття. Зараз оплачувати послуги ЖКГ ви можете таким способом, який зручний особисто вам. Тим більше, якщо у вас є банківська карта.

Як оплатити телефон з карти? Дуже просто!
Інтернет-банкінг: що це таке?
SMS банкінг. Що він вміє і скільки коштує?

Чи не хочете підключатися до інтернет-банкінгу?
Чому б заодно не оплатити послуги ЖКГ?
Підводимо підсумки?
Як оплатити телефон з карти?
Інтернет-банкінг: що це таке?
Що він вміє і скільки коштує?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online