«Петербурзька Нерухомість» влаштувала театралізовану прем'єру елітного Stockholm

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

надано компанією «Петербурзька Нерухомість»

20 вересня пройшла прем'єра будинку преміум-класу Stockholm, розташованого навпроти Єлагіна острова. Гостей дивували імерсивні міні-виставами, театральними читаннями, виставкою преміальних автомобілів Volvo і вишуканим фуршетом - все відповідало сучасним європейським стилем комплексу.

Познайомитися з петербурзьким «Стокгольмом», побудованим девелопером Setl City, прийшло понад 300 осіб. Спеціально для гостей відкрили видову терасу в 94 кв. м з унікальною панорамою на зелень Єлагіна, стадіон «Зеніт» і Фінську затоку. Втім, завдяки оригінальній плануванні будівель в формі підков, милуватися набережній Великий Невки і зеленим островом можна з будь-якої квартири.

Відвідувачі відзначили дитячі майданчики в закритих дворах - складаються з безлічі «лазалок», каруселей, гойдалок, витіюватих гірок, вони так і ваблять згадати дитинство і «протестувати» кожен атракціон. Багато дорослих не втрималися, а скільки радощів було у дітей!

Олександр Ципкин, відомий російський письменник, який прочитав гостям свої нові твори, також оцінив незвичайне місце розташування будинку - тут і до парків, і до центру рукою подати, і види з панорамних вікон, і навіть ліфтів, приголомшливі.

Партнерами заходу стали Swed-Mobil - офіційний дилер VOLVO в Санкт-Петербурзі, кейтеринг Fusion Service, Альфа-банк - найбільший в Росії приватний банк.

Житловий комплекс вже заселяється, в продажу обмежена кількість квартир. Прямо на заході гості бронювали сподобалися, вільні для покупки варіанти. Для тих, хто не володіє всією сумою, в «Петербурзької Нерухомості» передбачена безвідсоткова розстрочка від забудовника.

Довідка про компанію Setl City

Довідка про компанію «Петербурзька Нерухомість»

ЖК Stockholm - забудовник ТОВ "Приморський, 46", проектна декларація на сайті https://www.setlcity.ru/projects/stockholm/declarations

АТ «Альфа-Банк» Генеральна ліцензія Банку Росії №1326 від 16 січня 2015 р

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online