Устаткування для фотодруку

  1. Минилаборатории для фотодруку
  2. Виробники обладнання для фотодруку
  3. Устаткування для фотодруку на виставці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зараз обладнання для фотодруку має безліч різновидів. В основному для високоякісного друку фотографій прийнято використовувати сучасні пристосування.

В даний час друк фотографії можна здійснити за допомогою різних пристосувань і матеріалів: на стандартній кольоровий фотопапері, на струменевому, термосублімаційних принтері та іншому обладнанні.

Минилаборатории для фотодруку

Зараз обладнання для фотодруку має безліч різновидів

Зараз прийнято використовувати минилаборатории для отримання фотографій. Друк виробляють на звичайних фотоматеріалах, які вже давно увійшли в обіг у всіх спеціалізованих магазинах.

Тепер минилаборатории стали більш модернізованими, їх перевели на цифровий друк, тому що 30 років тому вони були плівковими, однак матеріали для роздруківки фотографій застосовуються до цих пір ті ж: хімічні кольорові реактиви та кольорова негативна папір.

Зараз на ринковому майданчику обладнання для фотодруку - минилаборатории пропонуються різними виробниками. Потрібно розглянути такі основні компанії з виробництва високоякісних мінілабораторій.

Виробники обладнання для фотодруку

  • Noritsu - це одна з найстаріших компаній зі створення мінілабораторій. Вона розміщена в Японії. Продукція фірми вже давно є зразком ефективності і надійності. Устаткування Noritsu затребуване в багатьох країнах світу. Нещодавно була презентована нова версія пристосування для друку фотографій від цього виробника. Компанія поширює комплектуючі для власних мінілабораторій і елементи для плівкового пристосування.
  • Fuji - це досвідчений розробник обладнання для фотодруку. Він теж здійснює свою діяльність в Японії. Його товари поширені майже в усіх державах світу. Нещодавно компанія призупинила виробництво мінілабораторій, проте вона досі займається продажем деталей для власної оригінальної продукції.
  • Konica - це ще один японський виробник пристроїв для друку фотографій. Дана фірма вже давно розпалася, але створене обладнання ще використовується. Пристосування мали високу якість і прийнятну ціну, в порівнянні з іншими японськими творцями мінілабораторій. У СНД обладнання цієї фірми є до сих пір популярним, але в Північній Америці і Європі воно недостатньо відомо.
  • KIS - це розробники пристроїв для фотодруку з Франції. Минилаборатории цієї компанії не відрізняються суттєвою популярністю, а деталі відносяться до дорогих і важкодоступним.
  • Agfa - це німецька компанія з виробництва обладнання для друку фотографій, яка активно використовують японські комплектуючі. Має хорошу якість і надійність мінілабораторій. Зараз приватне підприємство взяло на себе керівництво випуску пристосувань даної компанії.
  • Gretag - швейцарська компанія, яка займається виробництвом пристосувань для друку фотографій. Фірма досить-таки популярна і затребувана на європейському ринку. Вона надає послуги, пов'язані з виробництвом і продажем запчастин для мінілабораторій.

Зараз цифрове обладнання для фотодруку різних виробників призначене для якісного випуску на фотопапір картинок, які вироблені цифровою фотокамерою або в спеціальному фоторедакторі.

Цифрові минилаборатории особливо не мають ніяких відмінностей від стандартних оптичних пристроїв. Базова особливість - це спосіб перенесення малюнка з плівки на фотопапір. Модернізована фотолабораторія надає можливість застосовувати всі інноваційні можливості цифрової обробки малюнка.

Устаткування для фотодруку на виставці

Можна відвідати виставку «Реклама» і наочно побачити в дії сучасні фотолабораторії. Експозиція буде проводитися в ЦВК «Експоцентр» на Красній Пресні. Павільйони комплексу оснащені всіма необхідними технологіями, які дозволяють здійснити якісний і ефективний показ всіх експонатів. Також у виставковому центрі проводиться комплексне обслуговування, як експонентів, так і гостей заходу.

Це виставковий захід щорічно проводиться в стінах комплексу і приваблює не тільки фахівців з Росії, але і країн СНД. Виставка має великомасштабний формат в сфері рекламної індустрії.

Читайте інші наші статті:
Друк рекламних буклетів
Постачальники рекламних матеріалів для виставок
Реклама в метро

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online