Красиві картини для домашнього інтер'єру - на якій висоті вішати в квартирі, для вітальні або спальні, над диваном, в тому числі модульні, постери і панно, з вишивкою, абстрактні, живопис, з пазлів, китайські + фото

  1. Декор стін в квартирі: сучасні тренди, на якій висоті вішати
  2. модульні
  3. Відео: як повісити картин у в квартирі
  4. полиптих
  5. диптих
  6. Варіанти красивих картин для домашнього інтер'єру
  7. барельєф
  8. постери
  9. панно
  10. Рамки, багет
  11. Гобелен
  12. З вишивкою або з тканини
  13. З підсвічуванням
  14. великі полотна
  15. карти світу
  16. З паспарту
  17. У стилі поп-арт
  18. З шкіри
  19. Чорно-білі або яскраві
  20. з пазлів
  21. зображення
  22. Поради фен-шуй

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Картини для домашнього інтер'єру є особливий елемент, що дозволяє зробити навіть найпростішу обстановку стильною і красивою. При цьому використовуються не тільки класичні репродукції, а й різноманітні оригінальні вироби. За допомогою правильно підібраного елемента можна змінити на краще обстановку будь-якої кімнати в квартирі, при цьому потрібно враховувати і те, на якій висоті вішати картини.

Декор стін в квартирі: сучасні тренди, на якій висоті вішати

Картини представлені у великій різноманітності і тому важливо правильно їх підібрати. Останні тренди дизайну досить різноманітні, але об'єднує їх одне правило. Спільним є те, що будь-який стильний і красивий проект передбачає гармонійне поєднання всіх деталей.

Актуальні тренди дизайну припускають поєднання контрастних відтінків. Поширеними є чорно-білі комбінації. Також ефектні і стильні варіації яскравих відтінків. Наприклад, в інтер'єрі, виконаному в теплих або нейтральних тонах, легко розмістити картин у в сіро-блакитній гамі. При цьому в обстановці повинні бути присутніми елементи схожого кольору. Таким чином досягається максимальна гармонія поєднань.

модульні

Універсальним рішенням є модульні картини в інтер'єрі вітальні, спальні, передпокої. Вироби представлені в декількох видах. Головна особливість таких зображень полягає в тому, що вони розділені на кілька частин в залежності від виду. При цьому малюнок на кожному елементі може бути продовження або повторенням попередньої частини. При цьому одна композиція розділяється, створюючи ефектний комплекс деталей. Картини можуть в рамі або без неї. Кріплення сучасних варіантів передбачає монтаж в стіну дюбелів, на які і потрібно повісити картини.

Відео: як повісити картин у в квартирі

триптих

Цей варіант являє собою зображення, яке розділене на три елементи. При цьому малюнок на кожній частині може бути продовженням попереднього або ж на кожній деталі може бути зображення, трохи відрізняється від усіх. Такий декор універсальний і підходить для інтер'єру будь-якого стилю. Особливе значення має колірна гамма, тип зображення, розмір полотен, додатковий декор.

Триптих може бути як яскравим і ефектним, так і виконаним в нейтральній кольоровій гамі. Декор з яскравим зображенням прекрасно доповнить нейтральний дизайн. Також він підходить до виконаного в світлих тонах інтер'єру. Подібні варіанти часто використовуються в таких напрямках дизайну як поп-арт, модерн, арт-деко, хай-тек. При цьому головні відтінки, які присутні на малюнку, можуть бути включені і в інтер'єр.

Картини для домашнього інтер'єру є особливий елемент, що дозволяє зробити навіть найпростішу обстановку стильною і красивою

Яскравий триптих доповнює світлий інтер'єр і поєднується з кольором меблів

Легкі, світлі і нейтральні зображення оптимальні для обстановки не потребує суттєвого доповнення. Інтер'єр в китайській, англійській або стилі мінімалізм легко прикрасити картин ой, зображення на якій не притягає увагу. При цьому обстановка буде гармонійною, а декор буде доречним і ненав'язливим.

Поєднання стилю зображення і інтер'єру дозволяє створити гармонійну обстановку

полиптих

Цей вид являє собою комплекс з елементів, яких повинно бути більше трьох. Зображення може бути схожим або єдиним. При цьому розміри крайніх деталей можуть відрізнятися. Наприклад, середній елемент має великий розмір, а інші розташовані по краях симетрично і мають менші габарити.

Наприклад, середній елемент має великий розмір, а інші розташовані по краях симетрично і мають менші габарити

Полиптих може стати єдиною прикрасою інтер'єру

Елементи картини можуть розташовуватися на стіні симетрично або ж в різних місцях. Наприклад, середня частина є основною деталлю, а бічні деталі зліва розміщені вгорі, праворуч елементи знаходяться внизу в залежності від положення основної деталі. Також полиптих може являти собою дві бічні картини одина кового розміру, а між ними розташовуються маленькі елементи.

Полиптих прикрашає інтер'єр в стилі мінімалізм

диптих

Комплекс з двох зображень називається диптих. Деталі декору можуть бути розташовані на стіні в будь-якому порядку, а зображення можуть відрізнятися або бути єдиним. Подібні елементи представлені у великому різноманітті і доречні для вітальні, спальні або їдальні. Повісити їх можна над диваном, ліжком на середній висоті. При виборі враховуються стиль картин і дизайну простору, розмір полотен або колірна гамма.

При виборі враховуються стиль картин і дизайну простору, розмір полотен або колірна гамма

Диптих в інтер'єрі стилю арт-деко не виглядає химерно

Картин а може яскравою або непомітною, але зображення обов'язково повинно відповідати стилю оформлення і на значенням кімнати. Не варто в спальні або дитячій розміщувати дивні абстрактні малюнки, які не дозволять створити комфортну для відпочинку атмосферу. Стильні та незвичайні картини доречні у вітальні на д диваном або телевізором, передпокої.

Інтер'єр спальні в легких відтінках легко доповнити світлою картиною

Варіанти красивих картин для домашнього інтер'єру

Кожен тип картин володіє певними особливостями. Зовнішній вигляд, колір та інші характеристики впливають на інтер'єр.

барельєф

У класичному інтер'єрі, стилях модерн, неокласика, конструктивізм і інших напрямках часто для декору кімнат використовується барельєф. Такий елемент являє собою об'ємне зображення, яке не потребує виділення кольором. Барельєф оптимальний для інтер'єру в китайському стилі, а також часто використовується в класичному напрямку.

Об'ємний декор стін створюється вручну з гіпсу, глини та інших матеріалів. Барельєф оптимальний для вітальні або спальні, де він може бути розміщений над каміном, диваном або ліжком. Такий варіант обробки універсальний для будь-якого стилю, адже підібрати зображення досить просто.

Зображення може бути будь-яким і тому барельєф підходить для будь-якого напрямку дизайну

постери

Картини -постери представляють собою декоративні елементи з різними зображеннями, на дпісямі в стилі афіші. Деталі часто стилізовані під певну епоху часу, а також існують нейтральні варіанти з різними зображеннями у вигляді пейзажів, тварин та інших об'єктів. Картини -постери можуть бути з багетом, тобто рамою, або ж без нього. Кріплення здійснюється за допомогою дюбелів.

Обраний варіант легко повісити в різних кімнатах в будинку. Наприклад, для дитячої підійдуть красиві пейзажі або малюнки тварин, мультиплікаційних героїв, музичних груп. У вітальні стилів хай-тек, поп-арт або мінімалізм варто розмістити досить яскраві постери, стилізовані під певну епоху часу. Повісити картини цього типу варто на д сучасним каміном або конструкцією, що імітує такий елемент.

Постери в рамі оптимальні для кімнати в стилі модерн

панно

Панно представляє собою декоративний елемент, який може бути виготовлений з самих різних матеріалів. Затребувані моделі з гіпсу, дерева, кераміки, поліуретану, металу та інших основ. Панно у вигляді мозаїки, аплікації, барельєфа є ефектними варіантами декору простору. Такі елементи підійдуть для інтер'єру в стилі лофт, конструктивізм, поп-арт, екостиль і інших напрямів. При виборі варто враховувати малюнок, колір і розміри елемента.

При оформленні вітальні або спальні над ліжком або диваном можна розмістити кілька однакових панно. Схожим чином можна оформити зону з телевізором, встановленому на каміні, комоді або спеціальній підставці.

Яскраві панно прикрасять інтер'єр дитячої кімнати

Рамки, багет

Рамки для картин можуть ефектно доповнювати зображення або стати самостійним елементів декору. Багет виготовляється з дерева, пінополістиролу, металу, гіпсу або кераміки та інших матеріалів. У будь-якому випадку оформлення, колір і декор рамки повинен відповідати картин е, яка вставлена ​​в багет. Такі деталі кріпляться на стіну за допомогою кріплення «крокодил» і дюбелів. Розмістити будь-яку картин у в рамці можна як в передпокої, так і в спальні, вітальні, кабінеті, дитячої або кухні. При цьому стиль інтер'єру може бути будь-яким, а відповідний варіант багета підбирається з урахуванням загального оформлення кімнати.

При цьому стиль інтер'єру може бути будь-яким, а відповідний варіант багета підбирається з урахуванням загального оформлення кімнати

Вигадлива рамка оптимальна для інтер'єру в стилі класицизм

Гобелен

Текстильні варіанти картин - гобелени - оптимальні для будь-яких житлових комна т в середземноморському, класичному, китайською, східному стилях. Вироби можуть бути виконані в будь-якій кольоровій гамі, а нейтральний інтер'єр легко урізноманітнити яскравим гобеленом. При цьому найкраще розмістити такий декор у вітальні над каміном або диваном, а також в спальні над ліжком. Гобелени кріпляться до стіни за допомогою спеціальної поперечини, але існують найрізноманітніші варіанти текстильних картин.

Гобелени кріпляться до стіни за допомогою спеціальної поперечини, але існують найрізноманітніші варіанти текстильних картин

Гобелен з геометричним візерунком - сучасний варіант декору

З вишивкою або з тканини

Оформити інтер'єр в стилях кантрі, прованс дуже легко за допомогою вишитих картин. Класичні моделі такого декору виконуються на тканини, можуть мати рамку і будь-яку форму. Такі деталі оптимальні для кухні або їдальні. Вітальню в стилі поп-арт, хай-тек також можна прикрасити вишитій картин ой, на якій зображені сучасні композиції або урбаністичний пейзаж. Ефектні картини з тканини, виконані дуже витончено, підходять для комна т в англійській стилі або модерн, а також класицизм. Колірні поєднання, метод вишивки, форма і оформлення виробів можуть бути різні і жебракують в залежності від дизайну кімнати.

Колірні поєднання, метод вишивки, форма і оформлення виробів можуть бути різні і жебракують в залежності від дизайну кімнати

Вишиті картини оптимальні для дитячої кімнати

З підсвічуванням

Освітлення в будь-якій кімнаті грає важливу роль. Створити незвичайний декор, можна використовуючи картини з підсвічуванням. При цьому існує два основних дизайнерських рішення: картини з внутрішньою підсвіткою і організація зовнішнього освітлення, що підкреслює зображення. Вироби можуть бути будь-якого розміру, але часто такі елементи використовуються в кімнатах, оформлених в стилях хай-тек, мінімалізм, поп-арт, авангард і деяких інших. У вітальні найбільш доречне розміщення картин з будь-підсвічуванням, а в спальні зовнішнє освітлення зображень може служити в якості нічника. Кріпляться вироби на дюбеля, але важливо організувати систему електричного освітлення.

Кріпляться вироби на дюбеля, але важливо організувати систему електричного освітлення

Зовнішнє підсвічування служить місцевим джерелом світла

великі полотна

Полотна дуже великого розміру підходять для приміщення будь-якої площі. Картини на всю стіну або менше притягують увагу і стають яскравим акцентом інтер'єру. Зображення може бути будь-яким і підбирається в залежності від оформлення кімнати. У спальні таким полотном варто оформити стіну, протилежну ліжка. У приміщенні, виконаному в стилі поп-арт, хай-тек або в сучасній вітальні оптимальні варіанти з фотодруком на тканини.

У приміщенні, виконаному в стилі поп-арт, хай-тек або в сучасній вітальні оптимальні варіанти з фотодруком на тканини

Яскрава абстрактна картина із зовнішнім підсвічуванням робить простий інтер'єр затишним

карти світу

Вітальню, спальню, їдальню, кабінет легко оформити в середземноморському стилі, якщо використовувати картини, на яких зображена карта світу. Зображення може бути стилізовано під старовинну навігаційну карту або бути цілком сучасним. Картин а особливо ефектна на тлі однотонних стін, досить лаконічною меблів. Для дитячої кімнати або спальні в морському стилі також оптимальний цей варіант декору. Стилізовані види картин, на яких зображені контури материків у вигляді точок, підходять для інтер'єрів у стилях модерн, хай-тек. Оригінальним є розміщення таких фотошпалер на стелі або плавний їх перехід по стіні на стелю.

Оригінальним є розміщення таких фотошпалер на стелі або плавний їх перехід по стіні на стелю

Стилізовані картини-карти легко вписуються в будь-який інтер'єр

З паспарту

Фото і картини з паспарту універсальні і часто використовуються в різних напрямках дизайну кімнат. Місцем для розміщення може служити область над каміном, телевізором або ліжком, в дитячій кімнаті доречні картини з веселими сюжетами. Часто в інтер'єрі використовуються невеликі елементи, які легко розташувати в будь-якому порядку або хаотично. Залежно від зображення легко підібрати вироби для простору, оформленого в будь-якому стилі. Кріпляться за допомогою металевої петлі або інших варіантів кріплення.

Кріпляться за допомогою металевої петлі або інших варіантів кріплення

Картини з паспарту допомагають створити цілі композиції на будь-якій стіні в кімнаті

У стилі поп-арт

Особливим варіантом є картини в стилі поп-арт. Вироби відрізняються яскравістю, незвичайними зображеннями і часто представлені у великих розмірах. При цьому звичні предмети зображуються в незвичайній кольоровій гамі. В цьому випадку доречні «дивні» ідеї, а повсякденні речі набувають інші відтінки. У вітальні, спальні, кабінеті, оформлених в стилі поп-арт, доречні яскраві і кислотні відтінки, оригінальні форми. Тому картини, створені з урахуванням принципів цього на правління дизайну, є найкращим доповненням до інтер'єру кімнати.

Тому картини, створені з урахуванням принципів цього на правління дизайну, є найкращим доповненням до інтер'єру кімнати

Стиль хай-тек добре поєднується з картинами поп-арт

З шкіри

Вироби ручної роботи відрізняються ефектним зовнішнім виглядом і високою вартістю. При цьому особливо оригінальні картини, виготовлені зі шкіри. Панно або аплікація, об'ємний декор добре підходить для оформлення вітальні в англійському стилі, кантрі, класицизм і інших. Часто в дизайні кімнат використовуються картини невеликого розміру. Доречні такі вироби в вітальні або в кабінеті, але можливо їх розміщення і в спальні.

Доречні такі вироби в вітальні або в кабінеті, але можливо їх розміщення і в спальні

Квіткові композиції - популярний сюжет для картин зі шкіри

Чорно-білі або яскраві

Різноманітні картини, виконані в чорно-білих тонах, оптимальні для суворої обстановки в стилях мінімалізм, хай-тек, японському, арт-деко, готика, конструктивізм, еклектика, контемпорарі, лофт і техно. Картини роблять обстановку спальні, кабінету або вітальні більш ефектною.

Картини роблять обстановку спальні, кабінету або вітальні більш ефектною

Строгий мінімалізм і чорно-білі картини добре поєднуються

Яскраві картини зроблять затишним строгий інтер'єр в нейтральних відтінках. Вони ефектно доповнюють простір будь-якої кімнати. При облаштуванні приміщення важливо включити в обстановку елементи основного кольору, який присутній на картин е. Таким чином досягається гармонійність поєднань.

У сучасній обстановці доречні поєднання контрастних відтінків

з пазлів

Цей варіант декору досить універсальний. Незвичайна структура поверхні картин дозволяє повісити їх в будь-який комна ті з будь-яким оформленням. Основним фактором вибору декору є зображення і колірні поєднання. Розмір виробів може бути будь-яким, а розміщувати картини найкраще в передпокої, вітальні на д каміном або диваном, в іншій кімнаті. У дитячій доречні веселі зображення або нейтральні елементи.

У дитячій доречні веселі зображення або нейтральні елементи

Картину з пазлів найкраще вставити в раму

зображення

Різноманітні зображення грають важливу роль при виборі картин. Абстрактні елементи досить універсальні і ненав'язливі, але такі варіанти доречні в сучасних стилях оформлення кімнат. Пейзажі оптимальні для простору в середземноморському стилі, а також кантрі, прованс і деяких інших. Зображення тварин і птахів найкраще включити в обстановку поп-арт за умови відповідності картини вимогам стилю.

Зображення тварин і птахів найкраще включити в обстановку поп-арт за умови відповідності картини вимогам стилю

Картини з рослинним візерунком універсальні для будь-якого інтер'єру

Витончені квіти легко доповнять будь-яку обстановку в будь-якій кімнаті. При цьому варто враховувати стиль живопису, структуру картини. Доречно зображення моря, риб або абстрактні малюнки у ванній кімнаті. У передпокої найкраще розмістити нейтральні варіанти з квітами, тваринами, птахами.

Поради фен-шуй

Розміщення в обстановці будь-яких кімнат картин за правилами фен-шуй дозволяє створити максимально комфортну обстановку. При цьому не рекомендується використовувати зображення будь-яких негативних, негативних, агресивних дій. Малюнки розбитого дзеркала або посуду також не варто розміщувати в кімнатах житлового будинку. Рамка не повинна бути занадто масивною і не відповідає формату елемента.

У просторі, облаштованому за правилами фен-шуй, вітаються зображення простих рослин, фруктів, неагресивних тварин, черепахи, чаплі, дракона і квітів. При цьому колірна гамма малюнка повинна бути максимально гармонійної, природною і приємною для очей.

Обов'язковою умовою вибору виробів є визначення оптимального розміру картин, стиль і колірна гамма малюнків. Структура зображень, матеріал, на який нанесений малюнок, також впливає на зовнішній вигляд елементів. Правильний декор інтер'єру підкреслить атмосферу затишку і гостинності.

Оцініть статтю: Поділіться з друзями!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online