Послуга Білайн "Номер на вибір": умова, вартість, як підключити

  1. Умови послуги Білайн «Номер на вибір»
  2. вибір номерів
  3. користування опцією
  4. Вартість послуги «Номер на вибір»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На ринку стільникового зв'язку оператор Білайн займає не останнє місце і добре відомий користувачам по всьому СНД. Немає сенсу в рамках однієї невеликої статті перераховувати всі переваги даного оператора і послуги, які він проводить для своїх користувачів. Зупинимося докладніше на одній з послуг, яку пропонує оператор.

Це - билайн «номер на вибір». Дана опція дозволяє швидко змінити номер вашого мобільного з будь-якого із запропонованих вам варіантів Або ж просто ввести в нього цифри, які вам подобаються. Це може виявитися дуже до речі в тому випадку, коли настійно потрібно змінити свої телефонні дані.

Причини змінити його можуть бути і менш прозаїчними. Є чимало людей, які вірять в магію чисел і щасливі номери, які хотіли б, щоб ці числа супроводжували їх завжди, навіть в номерах стільникового телефону, приносячи успіх і удачу. До речі, психологічно такий підхід цілком обгрунтований. Людина, щиро вірить в те, що його «щасливий» номер допомагає йому, дійсно, як магнітом, притягує з себе удачу. Саме тому сьогодні так затребувана послуга «номер на вибір» від Білайн.

Умови послуги Білайн «Номер на вибір»

Ця послуга доступна всім офіційним абонентам оператора цієї мережі. Для її отримання треба відповідати декільком нескладним умовам: для користування послугами треба бути клієнтом оператора протягом одного календарного місяця, як мінімум; з дня останньої активації повинен пройти календарний місяць, фактично, стала реальна можливість робити це кожен місяць; не повинно бути ніяких заборгованостей на рахунку, в тому числі, непогашених довірчих платежів; повинна бути деяка сума на рахунку.

Необхідно пам'ятати, що дана послуга пропонує тільки федеральний номер оператора. на міські номери телефони ця опція не поширюється.

вибір номерів

При зверненні до послуги, Білайн автоматично запропонує вибір номерів такими варіантами:

  • випадковий набір цифр;
  • можливість підбору легко запам'ятовуються цифр самим абонентом;
  • програмування ідентифікатора в певному варіанті цифр на клавіатурі, скажімо, відповідно до будь-яким словом;
  • певні, важливі для абонента дати, можна підібрати набір цифр саме відповідно до цих дат;
  • можна скористатися послугою конструктора, в якому цифри номера абонента мають деяку логічну послідовність, можна використовувати математичні знаки і т.п .;
  • номер, який схожий на вже наявний або попередній, якщо у абонента є таке бажання.

Важливо пам'ятати, що дана послуга безкоштовна. Платна тільки категорія обраного номера.

користування опцією

Зміна номера на своєму мобільнику можлива наступними способами: за допомогою опції «номер на вибір» через сайт оператора; звернутися до менеджерів сервісного центру оператора; активуєте зміни номера за допомогою дзвінка на спеціальний номер сервісного центру Білайн.

При застосуванні опції послідовність дій така:

  1. Необхідно провести вхід на сторінку «Номер на вибір» сайту Білайн.
  2. Провести фіксацію свого чинного номера в виділеному віконці і клікнути кнопку «Показати номера».
  3. Після цього, програма в автоматичному режимі запропонує різні варіації чисел нового номера. Замовнику тільки треба вибрати потрібний йому варіант і клікнути на нього.
  4. Потім йому буде запропоновано зробити вибір із запропонованих платних номерів.
  5. Якщо абонент вирішив взяти платну версію, то йому слід натиснути на кнопку «Далі до зміни номера» і заповнити зазначені розділи.

Таким чином, операція завершується, а на телефон абонента повинно прийти повідомлення про благополучну активації. У тому випадку, коли смс сповіщення не отримано, необхідно уточнити це питання в сервісному центрі.

Вартість послуги «Номер на вибір»

Оплата даної пропозиції пов'язана з категорією. Ціни в рублях:

  • простий - 30;
  • бронзовий - 500;
  • срібний - 2000;
  • золотий 5000.

Необхідно уточнювати ціну переходу по кожному регіону, так як тут можуть бути деякі відмінності.

Отже, будучи клієнтом компанії, ви на сайті Білайн зробили вибір номера онлайн. У вас з'явився новий оригінальний номер, який буде вас радувати, а ваші друзі і знайомі зможуть дізнаватися вас навіть за одними цифрам. Використовуючи пропозицію оператора, ви отримуєте можливість придбати унікальні номери для своїх мобільних телефонів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online