Як заробити голд в World of Warcraft

  1. Що необхідно для заробітку багато Голда в WoW
  2. Нюанси по заробітку Голда на аукціоні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Багато ігромани вважають, що для того щоб заробити багато Голда необхідний початковий капітал, або боти, а може і чіти для WoW. Однак, хочу поділитися найбагатшим своїм досвідом і сказати всім, що це не так. Було у мене до в гаманці більше 100к Голда і як то довелося переїжджати на інший сервак. За трансфер брали 50к, і у подружки було день народження, і я подарувала їй яка майже за 50к. І ось підсумок - у мене залишилося близько 5к Голда. Буквально не минуло ще й одного тижня, і у мене накопичилася сума вже близько півсотні. Як це так, я вам сча розповім.

Що необхідно для заробітку багато Голда в WoW

Що ж потрібно, щоб заробити багато Голда - відповідь проста: потрібен всього лише живий аукціон, на якому і протікає життя торгаша. Якщо на серваке живий і відмінний аук, можна голд косити косою. Як же це робити.

Насамперед необхідно мати чар з проф. Якщо чаша немає, то качайте найкраще гірське і ювелірку. На Ауке Можна купувати дешеві Інграм і робити з них хороші предмети. Робимо той товар, який найбільш ходовий. Завжди переглядайте статистику по аукціону. Щоб не вийшло так, що ви витратилися на Інграм і зробили кльову штучку, але через ніякого попиту вона місяцями лежить на Ауке і нікому не потрібна.

Якщо ви сам по собі людина не ледачий, то можна відправитися на фарм різних інгредієнтів. Риба, м'ясо, шкури, руда - цей товар постійно всім необхідний, але витрачати на це необхідно багато часу. Є ще один варіант - це створення свого статика з людей, які так само хочуть заробити як і ви і водимо в ЦЛК два - три людини-вагона.

До речі !!! Якщо вам зовсім немає часу на фарм або інший вид заробітку Голда в WoW, то ви без проблем зможете КУПИТИ необхідну кількість Голда тут .

Варіантів, скажу я вам, безліч. Все залежить в першу чергу від вас і від ступеня вашої ленивости. Якщо ви вирішили працювати на Ауке, то вам необхідний всього один вечір на прочісування і вивчення пропозицій на аукціоні, закупівлю необхідних Інграм і виставлення своєї продукції на аук. Надалі у вас на це буде йти близько 1.5 години, щоб все відстежити, зібрати куш, і виставити нові предмети. Через тиждень ви вже будете знати, що йде краще і що гірше, що треба скуповувати, що не треба, що краще ставити, що взагалі не ставити. І у вас на аук буде йти не більше 20 хвилин в день, плюс ваш гаманець буде постійно набиватися золотом.

Нюанси по заробітку Голда на аукціоні

Якщо ви бачите, що ціна на який виставляється товар занадто занижена, то краще пачки з Інграм притримати. Дуже часто буває таке, що пропозиція перевищує попит на ринку і в цьому випадку геймери починають занижувати ціни. Якщо ціни сильно занижені, то я сама починаю скуповувати те, що мені необхідно і, почекавши трохи часу, як ціни на товар знову підскочать, починаю все виставляти.

Головне не Кіпіш і не нервуйте. Слідкуйте за цінами і ходом товару. Якщо хто то виставив, наприклад, траву по 35 Голда за пачку, то ви ставте 32 Голда. Не варто скупитися. Адже ваш товар швидше піде, і ви швидше заробите голд. Продаючи в день по 20 пачок Інграм, ви вже будете мати чудовий старт. Не варто обманювати інших гравців, все обернеться вам подвійно.

Бійтеся тих, хто пропонує продати дорогущую шмотку, буває таке, що гроші ви отримаєте, а шмаття немає. Гравець вас кидає в ігнор, і кричите не кричіть - вам вже в цьому випадку нічого не допоможе.

Заробити свої перші 100к Голда в World of Warcraft - приємне задоволення. Не лінуйтеся, і ви швидко досягнете цієї суми. А коли заробили перші 100к - повірте, другі не за горами. Успіхів вам у заробітках на просторах WoW. З вами була Анденверс. До побачення!!!

Зазвичай переглядають ще і ці статті:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online