Чотири нові поліклініки з'являться в Москві в 2017 році

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: m24.ru/Михаил Сипко

Чотири нові поліклініки з'являться в Москві в 2017 році, повідомляє прес-служба столичного депстроя.

За словами глави відомства Андрія Бочкарьова, пропускна здатність нових установ складе близько 2350 пацієнтів в день. Їх побудують на кошти, виділені з адресної інвестиційної програми на 2017-2019 роки.

Поліклініки відкриються за наступними адресами:

  • Дитячо-доросла поліклініка на 750 відвідувань - Ленінградський проспект, будинок 16;
  • Дитяча міська поліклініка № 71 на 320 відвідувань - вулиця Академіка Комарова, володіння 1-3;
  • Жіноча консультація ГБУЗ Москви "Пологовий будинок № 20" на 530 відвідувань в зміну - Ізмайловському шосе, будинок 49А;
  • Дитячо-доросла поліклініка з жіночою консультацією на 750 відвідувань в зміну - вулиця Суднобудівна, будинок 46-50.


Бочкарьов додав, що в цьому році також передбачено будівництво двох патанатомических корпусів, чотирьох підстанцій швидкої допомоги і чотирьох об'єктів інженерної інфраструктури.

Раніше повідомлялося, що до квітня в Бескуднікова відкриють новий травмпункт. Він розташується за адресою: Бескудніковскій провулок, володіння 5 а, на території міської поліклініки №146. У будівлі вже завершили будівельно-монтажні роботи і встановили медобладнання. Відзначається, що травмпункт збільшить відвідуваність поліклініки на 100 пацієнтів за зміну.
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online