Optimystica Orchestra

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Коли: 24 марта 2017

де: Volta / Вольта

Адреса: м Москва, Паперовий проїзд, будинок 19, будова 3

Телефон: (495) 777-67-12

Оркестр "Optimystica" - це унікальний у своєму роді колектив, що складаються з визнаних зірок петербурзької музичної сцени. Філігранний авторський матеріал, який характеризує дбайливе збереження знаменитої "ленінградської" пісенної і джазової традиції, великі, по-справжньому "голлівудські" аранжування і вічні теми пісень - освоєння космосу, радість географічних відкриттів, справжня дружба і неповторна петербурзька меланхолія - ​​все це робить колектив справжнім міським музичним символом, де в кожній ноті і кожному слові викристалізувалося все те, чим так звикли пишатися петербуржці як в грізні, так і в радісні моменти нашого непростого життя.

Символічний збірна петербурзького року з'явилася на світ в зв'язку з російською прем'єрою кіноальманаху "На 10 хвилин старше: Віолончель" навесні 2004 року. Ця історія - суворі рок-артисти на чолі з фронтменом Tequilajazzz Женею Федоровим, переодягнувшись в строгі костюми, виконують більш-менш естрадну музику - була занадто гарна, щоб не отримати продовження.

І воно було: в 2005 році у оркестру вийшов дебютний альбом "Напівбоги вина" - 11 розумних і красивих поп-пісень, інспірованих музикою в діапазоні від ска до боса-нови і зіграних на інструментах на кшталт кантеле (виготовлених на замовлення фінських гуслей, які Федорову подарували музиканти з їх батьківщини). Презентація платівки з успіхом пройшла на російській сцені, а потім була відзначена глядачами під час гастролей в США.

Але навіть тимчасовий розпад "Ленінграда» не полегшив рішення логістичних ребусів, з якими була пов'язана будь-яка спільна діяльність десятка музикантів з півдюжини активно гастролюють груп, тому грав оркестр нечасто, а записувався - і того рідше.

У період з 2010 по 2014 Optimystica, позбувшись від формального уточнення,

випустила кілька EP: "Іду без нічого", і "Маленька Хонда". У фестивальному активі оркестру з 2012-2016 фестивалі Садиба Jazz, Stereoleto, фестиваль Seasons в Музеон , Фестиваль в Зеленому Театрі (парк Горького) і т.д.

Восени 2016 група випустила новий альбом "Солоний як сонце", а також документальний фільм про оркестр під назвою "Все що робить річка".

Що до оновленого складу Optimystica, то він тепер виглядає ось так:

Іван Неклюдов (Markscheider Kunst, SPb Ska Jazz Revue) - баритон-сакс

Олександр Плюснин (Markscheider Kunst, SPb Ska Jazz Revue) - труба, флюгельгорн

Антон Вишняков (Markscheider Kunst, SPb Ska Jazz Revue) - тромбон

Дмитро Кежватов (Таргани!) - гітара

Денис "Кащей" Купцов (SPb Ska Jazz Revue) - барабани

Сергій Єгоров (SPb Ska Jazz Revue) - перкусія

Гуля Наумова - скрипка, бак-вокал

Павло Вовк ( "Мумій Троль") - бас

Слава Бистров (Cuba Jam, SPb Ska Jazz Revue) - клавішні

Женя Федоров (Zorge, Tequilajazzz) - вокал, кантеле, мелодик

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online