Купити злиток золота в Ощадбанку: де купити, що потрібно знати, вартість

  1. Що необхідно знати про дорогоцінному металі тим, хто вирішив купити золото в злитках?
  2. Що впливає на вартість золота?
  3. Де купити золото в злитках?
  4. Як купити золото в злитках або продати його?
  5. Які злитки краще купувати?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Купівля золота в злитках є одним з найбезпечніших методів інвестування коштів (в порівнянні з цінними паперами та валютою).

Вартість золота, хоч і залежить від безлічі факторів на світовому і внутрішньому ринку, найменшим чином зазнавати значних стрибків. А, як таке, банкрутство власника, на відміну від цінних паперів, взагалі виключено.

Що необхідно знати про дорогоцінному металі тим, хто вирішив купити золото в злитках?

Звичайно ж, в першу чергу, необхідно розуміти весь сенс операції купівлі або продажу золота . Якщо розглядати покупку золотих злитків в якості вкладення коштів для збереження їх цінності в сукупності з інфляцією, то можна напевно розраховувати на дану операцію, як на одну з найбільш надійних і правильно орієнтованих.

Адже, по своїй суті, золото можна назвати індикатором інфляції. Адже індексується воно навіть в більшому обсязі, ніж рівень інфляції, який надають нам в звітах співробітники центрального банку Російської Федерації.

Важливо!

При інфляції в 2015 році 12,9%, ми можемо спостерігати індексацію золота в 16,4%. Тобто, якщо людина відкрила внесок у вигляді золота в банку в цей проміжок часу, то він не тільки вберіг свої кровні від інфляції, але і залишився в очевидному виграші.

Придбання злитка золота в банку навряд чи можна розглянути в якості короткочасної інвестиції, яка принесе швидкі гроші.

Для того, щоб покупка і продаж золота стала по справжньому прибутковою справою, необхідно розуміти особливості цього ринку і мати уявлення про фактори, що впливають на ціни на дорогоцінний метал.

Що впливає на вартість золота?

Купити золотий злиток не складно, якщо звичайно дозволяють фінансові можливості. Складніше проконтролювати рентабельність від даної угоди.

Банківський клерк, який продає вам дорогоцінний метал, навряд чи буде звертати вашу увагу на ризики Банківський клерк, який продає вам дорогоцінний метал, навряд чи буде звертати вашу увагу на ризики. Вони не великі, але все ж розуміючи особливості угоди, можна придбати і продати золото вчасно і з більшою вигодою для себе.

Немає сенсу в цій статті розписувати про те, коли можна купити золото, а коли краще продавати. Всі отже очевидно - купуємо на зростання ціни, продаємо при падінні.

Щоб бути в курсі, можна скористатися інсайдерської інформації в центральному банку або в одному з великих банків другого рівня. Можливо у когось є така інформація.

Але нам, простим смертним, простіше сподіватися на себе і вчитися аналізувати ринок по ситуації в окремих світових областях. Так які особливості впливають на вартість золота?

  1. Перше, на що варто звертати увагу, це поведінка інвесторів. Найчастіше вони штучно впливають на те, скільки буде коштувати самородок в найближчому майбутньому.
  2. Політичні міждержавні конфлікти країн, що мають відношення до видобутку або переробки золота можуть також вплинути на її вартість.
  3. Як правило, новина про глобальні природні катаклізми в країнах, які видобувають або переробних золото, може означати про те, що ціна цей дорогоцінний метал може змінитися.
  4. Національні банки розвинених країн періодично поповнюють свій золотовалютний фонд. Це означає, що з їх боку починається масова скупка золота, відповідно ціна на цей метал буде зростати.
  5. Зростання національної валюти, щодо до долара США, прямо пропорційно зростанню цієї валюти до золота. Тобто, якщо рубль до долара росте, то золото до рубля падає.

Ведучи елементарну аналітику і звертаючи увагу на перераховані вище нюанси, можна мати уявлення про майбутню індексації золота до необхідної валюті.

Де купити золото в злитках?

На сьогоднішній день, в РФ близько двохсот банків офіційно виробляють операції з купівлі-продажу золотих злитків, монет та інших виробів.

Можна знайти і різні оголошення продам високопробне золото в злитках, але довіряти стороннім продавцям не варто, тим більше, на це є об'єктивні причини Можна знайти і різні оголошення "продам високопробне золото в злитках", але довіряти стороннім продавцям не варто, тим більше, на це є об'єктивні причини.

  1. По-перше, приватні особи не мають можливість сертифікувати золото. Для цього необхідна спеціальна ліцензія. Тобто угода по оголошенню від приватних осіб на зразок "продам високопробне золото в злитках" не може бути підтверджено офіційно.
  2. По-друге, навіть якщо витратитися на злитки у офіційного продавця, який не є великим гравцем на ринку, то залишається ризик неможливості реалізувати цей злиток у великому банку.

Не всі банки реалізують злитки, сертифікат яких здатний задовольнити великих і надійних гравців на ринку золота.

Наявність дозвільних документів на операції із золотом у банківській організації, означають наявність мірних ваг, навченого персоналу і особливою мірою захисту сховища.

Це не означає, що банк не має право відмовитися від покупки золотого злитка, проданого фізичній особі іншим банком.

Найкраще купити золото в Ощадбанку Росії , Банку ВТБ, Альфа-Банку, Банку Москви або в одному з інших великих банках другого рівня. Продати такий злиток золота згодом буде простіше, адже ці банки схвалюють сертифікати один одного.

Як купити золото в злитках або продати його?

У будь-якому відділенні банку, де можна купувати або продавати золоті злитки, від покупця, природно, зажадають документ, що засвідчує особистість.

Російський закон про діяльність банківських установ передбачає наявність таких при здійсненні угоди купівлі-продажу дорогоцінних металів, цінних паперів та валюти.

Російський закон про діяльність банківських установ передбачає наявність таких при здійсненні угоди купівлі-продажу дорогоцінних металів, цінних паперів та валюти

Золотий злиток, куплений у офіційного продавця, може втратити свою цінність для банків при втраті або псуванні сертифіката. Злиток, який продається банками, в обов'язковому порядку повинен нести інформацію про масу брикету, його пробі і унікального номера.

Коли банки купують вироби у фізичної особи, вони також перевіряють наявність цих даних в сертифікаті.

Які злитки краще купувати?

Сьогодні, організації, які торгують золотими злитками пропонують великий асортимент брикетів з дорогоцінного металу. Сучасні золоті злитки на увазі відповідність високій пробі використовуваного металу (як правило 997 - 999 проба).

Вага злитків варіюється від 1 до 1000 грам. На штампах, використовуваних на злитках можуть бути розміщені написи з інформацією про злитках, логотип продавця, компанії виробника або ж яке-небудь зображення.

Зустрічається на золотих злитках навіть зображена ікона. Весь асортимент виробів з дорогоцінних металів із задоволенням нададуть своїм клієнтам службовці обраного для покупки злитка банку.

Розраховуючи свій потенційний дохід, купуючи золото в злитках, необхідно обов'язково враховувати різницю між ціною купівлі та ціною продажу золота в банках, додаткові комісії організації та податок на придбання дорогоцінного металу.

Не варто забувати, що відповідально зберігати необхідно не тільки самі золоті злитки, а й сертифікати від них. Вся інформація на підтверджуючому документі повинна бути читабельною і чіткою.

На самих злитках краще не допускати сильних потертостей, подряпин і, особливо, пошкоджень, які спричинили втрату ваги самого дорогоцінного вироби.

Банк може відмовитися приймати такі злитки, навіть якщо вони були придбані в одному з його відділень. Зберігати злитки краще в осередку для зберігання того ж банку, де і відбувалася покупка.

Що необхідно знати про дорогоцінному металі тим, хто вирішив купити золото в злитках?
Що впливає на вартість золота?
Де купити золото в злитках?
Як купити золото в злитках або продати його?
Які злитки краще купувати?
Що необхідно знати про дорогоцінному металі тим, хто вирішив купити золото в злитках?
Що впливає на вартість золота?
Так які особливості впливають на вартість золота?
Де купити золото в злитках?
Як купити золото в злитках або продати його?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online