Особливості скління балкона в хрущовці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Незважаючи на свій досить похилий вік, житлові будинки, зведені в епоху правління Хрущова або прозвані в народі «хрущовками», і сьогодні активно експлуатуються. Незважаючи на свій досить похилий вік, житлові будинки, зведені в епоху правління Хрущова або прозвані в народі «хрущовками», і сьогодні активно експлуатуються

  • невеликі габарити;
  • обмеження по витримується навантаженні на опорний каркас;
  • складна геометрична форма.

Найголовніший недолік житлоплощі в «хрущовці» - невелика корисна площа такої квартири. В силу чого багато власників прагнуть об'єднати балкон з сусіднім приміщенням, таким чином збільшивши простір.

Але це вимагає певного підходу, зокрема, утеплення виступає архітектурного елемента. Це ж, у свою чергу, тягне за собою і ряд інших заходів, наприклад, посилення несучої конструкції Але це вимагає певного підходу, зокрема, утеплення виступає архітектурного елемента

У даній ситуації краще всього радитися з професіоналами, які підкажуть, який додатковий вага здатний витримати балкон старої конструкції, а також підберуть альтернативні теплоізоляційні матеріали, якими і виконується утеплення.

Важливим кроком є ​​і вибір технології скління: фахівці компанії «РехауПартнер» рекомендують замовляти розсувні пластикові рами, які заощадять простір, але утримають дорогоцінне тепло всередині приміщень. Є й інші варіанти скління балкона в «хрущовці» , З якими радимо, скориставшись посиланням, більш докладно познайомитися на сайті компанії.

Наприклад, якщо немає необхідності в додатковому утепленні, то економічний варіант з алюмінієвими розсувними віконними системами більш прийнятний. На тлі вищеназваних технологій по естетичності і практичності виграє безрамне скління балкона, але знову ж таки визначитися у виборі допоможуть тільки кваліфіковані консультанти. Наприклад, якщо немає необхідності в додатковому утепленні, то економічний варіант з алюмінієвими розсувними віконними системами більш прийнятний

За своєю формою балкони в «хрущовці» також можуть відрізнятися. Найбільш поширена - класика у вигляді прямокутника, але є і елементи зігнутої геометрії і навіть із закругленими кутами. У цих ситуаціях також проблеми можна вирішити за консультативної підтримки фахівців.

На закінчення також слід відзначити різні конструктивні варіанти скління , Зокрема, установка рам з виносом, монтаж віконних систем для балконів, що межують з вікном і інші моделі. Їх реалізація можлива тільки досвідченими майстрами!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online