Фотосесії удвох | фотографії удвох | фотограф | лав сторі | історія кохання | Ростов-на-Дону

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

There are no images in this folder, please make sure the Slideshow directory are correct in the parameters of this module.

Прийти на фотосесію удвох - відмінний спосіб весело провести час! Фотосесія закоханих може стати чарівним сюрпризом для твоєї другої половинки, потрібно тільки не забути подбати про парної одязі для фотосесії - одяг підкреслить ваше єднання!

До речі, фотосесію можна оформити у вигляді подарункового сертифіката , Особливо популярні подарункові сертифікати на фотосесії до свят 14 лютого, 23 лютого, 8 березня і Новий рік.

Тривалість портретної фотосесії двох 1,5 -2 години, в залежності від кількості необхідних вам фотографій. Під час портретної фотосесії в студії для пари ви можете змінювати одяг і реквізит, фотографуватися в різних зонах нашої фотостудії, на різних фонах, використовувати будь-який вподобаний вам реквізит. Після того, як ваша портретна фотосесія закінчиться, ви з вашим фотографом на великому моніторі переглянуто всі фотографії і виберіть найбільш вдалі фото на ваш погляд. Ці фотографії ви оплатите і через 1-2 тижні заберете готові фотографії.

фотостудія з класичними фонами і інтер'єрними зонами на необхідний час для вашої фотосесії (1,5-2 години) фотостудія з класичними фонами і інтер'єрними зонами на необхідний час для вашої фотосесії (1,5-2 години)

необмежене користування реквізитом фотостудії (меблі, декор, дим-машина, вентилятор-ветродуй, о'емние слова, таблички, сердечка) необмежене користування реквізитом фотостудії (меблі, декор, дим-машина, вентилятор-ветродуй, о'емние слова, таблички, сердечка)

5 фото на ваш вибір з професійної ретушшю в роздрукованому вигляді форматом 20х30 і в електронному вигляді 5 фото на ваш вибір з професійної ретушшю в роздрукованому вигляді форматом 20х30 і в електронному вигляді

Додатково ви можете замовити:

фотографія форматом 20х30 з професійної ретушшю - 700 рублів фотографія форматом 20х30 з професійної ретушшю - 700 рублів

весь відзнятий матеріал з фотосесії в електронному вигляді з кольорокорекцією - 4500 рублів (можливо при замовленні від 15 фотографій) весь відзнятий матеріал з фотосесії в електронному вигляді з кольорокорекцією - 4500 рублів (можливо при замовленні від 15 фотографій)

професійний макіяж для фотосесії - 1500 рублів професійний макіяж для фотосесії - 1500 рублів

оформлення фотосесії   в фотокнигу   вiд 1850 рублів оформлення фотосесії в фотокнигу вiд 1850 рублів

друк фотографій на фотопапері або полотні великого формату для інтер'єру - від 1400 рублів друк фотографій на фотопапері або полотні великого формату для інтер'єру - від 1400 рублів

Дізнайтеся вільна зручна вам дата для фотосесії і запишіться на фотосесію за телефоном 8 (961) 409-07-72 або через електронну форму

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online