Сбербанк - рефінансування іпотеки: ставки і умови програми

  1. Для чого потрібна програма?
  2. Які умови?
  3. Розмір процентної ставки
  4. Мінімальна сума кредиту
  5. Пакет документів
  6. Переваги програми в Ощадбанку
  7. висновок
  8. Корисне відео

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Практично відразу після оформлення   іпотечного кредиту   позичальник зазнає позитивні емоції Практично відразу після оформлення іпотечного кредиту позичальник зазнає позитивні емоції. Адже він живе в новій квартирі, має зручні умови по іпотечній програмі.

Але зараз дуже нестабільний час. У такій ситуації цілком ймовірно, що в фінансових обставин позичальника можуть відбутися деякі зміни.

Як наслідок, іпотечні платежі стануть для нього важким тягарем.

Крім того, часто з'ясовується такий неприємний факт, як необгрунтована переплата по позиці. Якраз для цього і існує програма рефінансування іпотечного кредиту в Ощадбанку.

Для чого потрібна програма?

Вона націлена на те, щоб ризики по простроченням платежів стали мінімальними. Також програма допомагає досягти кращих умов, щоб погасити кредит, який був оформлений до цього в інших банках. Сбербанк Росії перший в секторі кредитування Росії. У цьому банку постійно відбуваються вдосконалення кредитних програм, вони стають все більш доступними для ЦА.

Удосконалення стосуються і умов програми. Вони стають все більш лояльними.

Використовувати програму для рефінансування іпотеки, взятої в іншому банку можна тільки в тому випадку, якщо виконується одна з трьох умов, наведених нижче.

  1. Філія банку обслуговує територію, на якій зареєстрований позичальник. Об'єкт нерухомості повинен знаходиться в зоні обслуговування банку. Компанія, в якій працює позичальник, знаходиться в місцевості, де є філія банку та вона є акредитованим суб'єктом Ощадбанку або учасником «зарплатного проекту».
  2. Щоб отримати кошти за програмою рефінансування іпотеки потрібно обов'язково бути власником придбаного майна. До пакету документів висуваються стандартні вимоги.
  3. Щоб отримати чітке уявлення про вартість позики, позичальник може звернутися за роз'ясненнями в будь-яке відділення банку. зручно використовувати онлайн-калькулятор . За допомогою нього можна максимально докладно розрахувати розмір переплати і розмір щомісячних платежів.
    Після того, як розрахунки були зроблені, потрібно звернутися до Ощадбанку для того, щоб провести рефінансування іпотечної позики, оформленого в іншому банку.

Які умови?

Розглянемо їх:

  • сума позики доступна тільки в рублях;
  • кредит має ознаки цільової програми, яка використовується тільки для рефінансування іпотечної позики;
  • кредитні кошти будуть перераховані на рахунок банку, в якому був оформлений іпотечний позику;
  • вік учасників програми становить від 21 року до 75 років;
  • рефінансування, яке пропонує Сбербанк, супроводжується мораторієм на дострокове погашення позики без обмежень і яких би то не було комісій.

Важливо відзначити одне цікаво гідність цієї кредитної програми. Справа в тому, що позичальник не зобов'язаний при оформленні цієї програми оформляти страховий поліс. Але є один нюанс, який полягає в тому, що созаемщиком в обов'язковому порядку повинен виступати чоловік основного позичальника.

Як співпозичальників можуть виступати не більше 3 осіб. Крім того, банк встановлює лояльний віковий ценз для клієнтів.

Але ось по відношенню до простроченими платежами в цьому продукті Сбербанк передбачив жорсткі санкції. Зокрема, якщо платник заплатити в строк платіж, він повинен буде переплатити 20% від цього платежу.

Заявку позичальника зазвичай розглядають протягом 2-5 днів.

Основними вимогами по відношенню до позичальника і майну, яке їм купується, виступають наступні:

Одночасно з наведеними умовами застосовуються і стандартні параметри, а також умови для кредитування.

Розмір процентної ставки

Ставка по відсотку в Ощадбанку залежить від того, який встановлений період погашення. Чим він вищий, тим буде вище і процентна ставка. Зауважимо, що процентна ставка для клієнтів, які мають рахунок у інших банках, буде трохи вище.

В середньому, на 2018 рік відсоток за програмою починається від 12,5%. Відзначимо, що якщо оформлення кредиту відбувається раніше, ніж реєструється іпотечну позику, то розмір ставки по кредиту збільшується на 1% річних.

Мінімальна сума кредиту

Мінімальна сума кредиту в разі використання програми рефінансування становить 300 000 рублей. Слід зазначити наступні важливі умови.

Максимальний показник не повинен бути вище:

  • 80% від загальної вартості купленої нерухомості;
  • 80% від оціночної вартості нерухомості, яка виступає в якості застави.

Відзначимо, що для забезпечення позики можна використовувати і вже наявне нерухоме майно, і придбане в кредит.

Пакет документів

До того, як позичальник оформить рефінансування іпотечної позики в Ощадбанку, він повинен підготувати документи, які підтверджують його право на власність майна і його платоспроможність. Крім того позичальникові необхідно виконати і ряд інших вимог банку.

У пакет документації входить:

У пакет документації входить:

  • 2 заяви, одне з яких написано від імені позичальника, а інше від імені співпозичальника або того, хто надає заставу;
  • паспорт, в якому є відмітка про реєстрацію та про громадянство;
  • особи, які є нерезидентами Ощадбанку, повинні підтвердити своє фінансове становище, а також наявність постійного джерела доходу. Це не відноситься до тих, хто має зарплатну картку Ощадбанку.
  • Банку потрібно буде надати документи, які відносяться до кредитованим майну.
  • Крім усього іншого, позичальник повинен пред'явити документ, який підтверджує наявність у нього рефінансуються кредиту. Найчастіше, таким документом є кредитний договір, укладений з іншим банком.

Переваги програми в Ощадбанку

Варто виділити кілька переваг такого продукту Ощадбанку, як рефінансування.

В їх число входять наступні:

  • відсотки є прийнятними для позичальника;
  • всі рішення приймаються оперативно;
  • вікової регламент досить лояльний;
  • Ощадбанк не висуває жорстких вимог щодо страхування найму;
  • процентна ставка по такій позиці не пов'язана з формою підтвердження доходів позичальника.

Слід зазначити, що у позичальника є особливі можливості за програмою «Молода сім'я». Також, для погашення кредиту можуть бути повністю або частково використані кошти маткапіталу.

висновок

Рефінансування іпотечного позики, взятого в Ощадбанку можна назвати доступним інструментом для того, щоб максимально скоротити ризики за позиками в інших банках.

У той же час, рефінансування позики дає можливість позичальникові зберегти житло, яке він придбав, а також реструктуризувати параметри погашення іпотеки в зв'язку з тим, що у нього змінилися фінансові обставини.

Корисне відео

Детальний відео про те, як рефінансувати іпотеку в іншому банку:

Перегляди: 21

Для чого потрібна програма?
Які умови?
Для чого потрібна програма?
Які умови?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online