Райффайзенбанк споживчий кредит 2018: калькулятор, відгуки, процентна ставка

  1. Персональний кредит у Райффайзенбанку в 2018 році
  2. Умови кредитування фізичних осіб
  3. Призначення процентної ставки
  4. Розрахувати відсотки на онлайн калькуляторі
  5. Як оформити споживчий кредит у Райффайзенбанку
  6. Пакет документів і вимоги до фізичної особи
  7. Онлайн заявка і отримання кредиту
  8. Завантажити бланк анкети
  9. способи погашення
  10. Підводні камені по кредиту Райффайзенбанку: страховка
  11. Відгуки клієнтів
  12. висновок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На відміну від інших банків, у Райффайзенбанку споживчий кредит видається за єдиною програмою під назвою "Персональний". Проаналізуємо, як позичальнику оформити позику, на що звернути увагу і як отримати мінімальний відсоток.

Персональний кредит у Райффайзенбанку в 2018 році

У поточному році в банку діє всього одна програма кредитування для фізичних осіб без підтвердження цільового витрачання грошей.

Умови кредитування фізичних осіб

У Райффайзенбанку можна запросити гроші тільки в національній валюті: від 90 тисяч до 2 мільйонів.

Можна подати звичайну або онлайн заявку на споживчий кредит без підтвердження зайнятості (але не доходу!). В цьому випадку ліміт буде обмежений 0,5 млн.

Якщо вирішите звертатися у відділення - не забудьте завантажити бланк анкети на кредит Райффайзенбанку (див. Нижче).

Термін призначається залежно від того, яку фінансове навантаження отримає клієнт, в рамках від 1 до 5 років з кроком в рік.

Комісії за оформлення і погашення (в тому числі часткове повне або дострокове) не передбачено, але в разі несплати щомісячного платежу в 2018 році вам загрожує пеня в розмірі 0,1% в день від суми заборгованості.

Призначення процентної ставки

Райффайзенбанк персональний кредит видає під 11,99% в перший рік погашення, а після перших 12 виплат ставка змінюється на 9,99% - це мінімальні значення.

У 2018 року вони єдині і дійсні для будь-яких фізичних осіб, що підключили програму фінансового захисту, тобто страховку і виконали вимоги ФКУ.

Розрахувати переплату на мінімальних значеннях ви можете за допомогою онлайн калькулятора споживчого кредиту Райффайзенбанку (див. Нижче).

Якщо клієнт відмовляється оформити страховку, умови і процентна ставка буде залежати від статусу позичальника:

  • Преміальним - з пакетом Premium або Директ, від 15,99%.
  • Зарплатних індивідуальним (хто уклав угоду самостійно) або звичайним (які приєдналися до угоди роботодавця) - від 16,99%.
  • Новим користувачам - не відповідає під вище перераховані категорії - від 16,99 до 18,99%.

Новим користувачам - не відповідає під вище перераховані категорії - від 16,99 до 18,99%

На ділі процентна ставка може виявитися вище, тому що повна вартість споживчого кредиту Райффайзенбанку для фізичних осіб в 2018 році становить:

На ділі процентна ставка може виявитися вище, тому що  повна вартість споживчого кредиту Райффайзенбанку для фізичних осіб в 2018 році становить:

Важливо і те, що умови договору передбачають збільшення процентної ставки на 5% у разі, якщо ви відмовляєтеся продовжувати страховку до закінчення кредиту.

До речі, незважаючи на те, що Райффайзенбанк НЕ рефінансує власні кредити і рідко йде на реструктуризацію (за відгуками позичальників), умовами програми передбачені персональні пропозиції в рамках Top-up, що за фактом є рефінансуванням, і процентні ставки по ним лояльні:

Розрахувати відсотки на онлайн калькуляторі

Щоб прорахувати, наскільки вигідний для вас споживчий кредит Райффайзенбанку в 2018 році, можна скористатися онлайн калькулятором. Буде потрібно ввести підібрані параметри (суму, тривалість, ставку) і оцінити результат.

На онлайн калькуляторі вийде розрахувати, який щомісячний платіж потрібно виплачувати і загальну величину переплати. Також за допомогою сервісу легко виявити оптимальний для себе платіж, для чого потрібно змінювати параметри (зменшувати суму, збільшувати термін).

Як оформити споживчий кредит у Райффайзенбанку

Щоб отримати гроші в борг, треба виконати обов'язкові вимоги, які кредитор пред'являє до позичальника. Від того, наскільки ви їм відповідаєте, залежить не тільки схвалення заявки, а й умови кредитування.

Пакет документів і вимоги до фізичної особи

Щоб направити заявку, перевірте, чи підходите ви Райффайзенбанку як позичальник. Будь-яке невиконання зазначених вимог тягне автоматичну відмову:

  • Громадянство: тільки РФ.
  • Реєстрація: за місцем проживання або перебування - відмітка в паспорті.
  • Місце роботи: офіційне, стаж від 3 місяців, наявність робочого стаціонарного телефону, дохід від 15 тис. (Регіони) і 25 тис. Руб. (Столица).
  • Вік: від 23 до 67 (на момент виплати боргу).

Безумовно всі зазначені вимоги підтверджуються документами, тому в обов'язковому порядку до анкети на споживчий кредит прикладаються (копії / оригінали):

  • паспорт;
  • Довідка про доходи (можна за формою банку );
  • Трудова книжка або копія трудової угоди. Якщо ви оформляєте менше 0,5 млн., Цей документ пред'являти не обов'язково.

Для зарплатних клієнтів в 2018 році оформлення відбувається тільки за паспортом. Якщо позичальник отримує зарплату в Райффайзенбанку за індивідуальним договором, необхідна і ПДФО-2.

Папери з підтвердженням платоспроможності надаються за період три місяці.

Папери з підтвердженням платоспроможності надаються за період три місяці

Онлайн заявка і отримання кредиту

Подати документи і заявку можна як у відділенні Райффайзенбанку, так і дистанційно після того, як онлайн калькулятор допоможе вам розрахувати фінансове навантаження. У другому випадку потрібно заповнити онлайн форму на сайті установи.

За технічними умовами, подача анкети через Інтернет гарантує тільки попередній розгляд (відгук з порталу Банкі.ру):

ру):

У наступній комунікації з фахівцем вам запропонують під'їхати до відділення або очікувати кур'єра. На цьому етапі буде потрібно надати документи.

У відгуках 2018 року абоненти часто скаржаться на тривалий розгляд заявок. За правилами, це 2-5 днів, але в періоди високого завантаження, навіть онлайн заявка може оброблятися довше тижня.

Після схвалення онлайн заявки і документів, кошти перераховуються на призначений для користувача рахунок.

Завантажити бланк анкети

На споживчий кредит Райффайзенбанку ви можете подати документи у відділенні.

Щоб зібрати повний пакет, доведеться заповнити особисті дані за формою 2018 року, скачайте її тут: Анкета.pdf .

способи погашення

Без комісії вносити щомісячний платіж ви можете в банкоматах (в т.ч. МКБ і Бінбанку) або онлайн банку зі свого поточного рахунку. В інших випадках комісія можлива з боку контрагента (погашення з крат або рахунків інших ФКУ, через партнерів - Ківі або Золоту корону) або самого Райффайзенбанку (через каси).

Підводні камені по кредиту Райффайзенбанку: страховка

Маса відгуків від користувачів споживчого позики в Райф присвячена тому, що їм примусово нав'язують страховку, а більш того - ще й обманюють з виплатами при подальшому відмову.

Насправді, в документах банку на 2018 рік, досить інформації, щоб зрозуміти, на що ви можете розраховувати, оформляючи страховку, відмовляючись від неї і вимагаючи компенсації.

Перш за все, про нав'язування: в переддоговірному інформуванні про умови персонального кредитування чітко сказано, що відмова від страховки не впливає на результати розгляду онлайн заявки (або будь-який інший), тому інсинуації менеджера не повинні вводити вас в оману.

З виплатами складніше, але в пам'ятці позичальника, яка є невід'ємною частиною договору страхування та споживчого позики, наведені цілком крокетні умови по поверненню суми при відмові від послуги.

По-перше, щоб повернути всю суму у вас є тільки 14 днів - це період вільного ознайомлення з умовами:

По-перше, щоб повернути всю суму у вас є тільки 14 днів - це період вільного ознайомлення з умовами:

По-друге, якщо цей період пройшов, компенсація виплат при відмові розраховується згідно поправочним коефіцієнтами і вже ніколи не складе 100% від витрачених коштів:

По-третє, у вас є тільки 3 місяці на повне дострокове погашення незатребуваного кредиту, щоб повернути всю страхову премію:

Ну і по-четверте той факт, що подати заяву на виключення себе зі списку застрахованих осіб можна тільки у відділеннях банку також прямо зафіксовано, а не прихований від сторонніх очей, як стверджують у відгуках:

Виняток - якщо у вашому місті немає відділення Райффайзенбанку. Тоді заявку приймуть по телефону гарячої лінії Страхувальника: 8800-505-71-19

Відгуки клієнтів

За кредитом Райффайзенбанку в 2018 році накопичилося достатньо повідомлень від користувачів як негативного, так і позитивного властивості.

Велика частина з них, як водиться, дає мало конструктивної інформації, але дещо ми вже описали в підводні камені зі страхуванням.

Ті користувачі, хто не лінується вивчати умови персонального кредиту в офіційних документах, негативні відгуки залишають рідко.

У повідомленнях позичальники, хто оформляв споживчий кредит в Райффайзенбанку, відзначають, що співробітники грішать некомпетентністю - але це зустрічається всюди.

Мінімальна процентна ставка розраховується і призначається або в рамках персонального пропозиції або при оформленні страхування. Перегляд процентної ставки не проводиться.

З корисних фактів у відгуках:

  • Повторну заявку можна залишити тільки через 4 місяці після першої (якщо ви отримали відмову).
  • Рекомендують частіше перевіряти свою історію в БКІ - банк затягує з передачею даних.

Не забувайте знайомитися з умовами кредитування та документами до того, як їх підписувати. Чи не візує ніякі папери, а якщо співробітники відмовляють в ознайомленні - сміливо йдіть, щоб не напоротися на кота в мішку.

висновок

У Райффайзенбанку споживчий кредит видається в діапазоні до 2 млн.грн., А мінімальна процентна ставка коливається від 9,99% до 11,99%. Розраховувати на мінімальний відсоток можна тільки при оформленні страховки. Онлайн калькулятор допоможе визначити комфортні параметри. Підтвердження доходу для оформлення позики обов'язково.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online