Плюси і мінуси автокредиту зі зворотним викупом (buy-in)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Що таке купити автомобіль в кредит, сьогодні, напевно, не знають тільки малі діти і люди абсолютно далекі від банківської діяльності

Що таке купити автомобіль в кредит, сьогодні, напевно, не знають тільки малі діти і люди абсолютно далекі від банківської діяльності. Автокредит сьогодні - це практично таке ж звичне явище в нашому житті і його можна порівняти, хіба що з черговим споживчим кредитом. Якщо вірити статистиці, то на сьогоднішній день, кожен п'ятий автомобіль куплений за кредитні кошти і це не межа. Намітилася тенденція до збільшення попиту на отримання кредитів для покупки автомобіля. У зв'язку з цим, банки сьогодні відчувають неабияку конкуренцію між собою в цьому сегменті кредитного ринку, і як наслідок, з'являється велика кількість нових кредитних продуктів, основне завдання яких, це залучення більшого числа клієнтів.

Якщо говорити конкретно про тих нових банківських продуктах, які стосуються надання кредиту на покупку нового авто, то варто особливо зупинитися на кредиті з можливістю зворотного викупу автомобіля. Звучить трохи дивно, але така практика, виявляється вже давно, поширена в світі і мільйони позичальників успішно користуються тими можливостями, які відкриваються перед ними в цьому випадку.

Судячи з відгуків клієнтів і самих банкірів, дана програма є перспективною і має всі шанси на своє успішне застосування в нашому житті. У чому ж родзинка подібної програми? Здавалося, якщо автомобіль куплений на кредитні кошти, то і зобов'язання позичальника в цьому випадку такі ж типові, як і в інших випадках кредитування. Насправді ж, кредитування покупки автомобіля зі зворотним викупом дає великі можливості позичальнику, як в плані прийняття подальшого рішення, так і можливість значно поліпшити своє матеріальне і соціальний добробут.

Позичальник виплачує за такою програмою тільки частина вартості автомобіля, це в основному близько 50% від вартості машини, зустрічаються, правда, кредитні установи які готові надати всього 15% від вартості автомобіля. А далі, далі цікавіше. Позичальник напередодні останнього платежу по кредиту має право вибору варіанту продовження подальших відносин з банком. Яким чином? Банком пропонуються різні варіанти, що можуть бути використані позичальник. Це може бути повернення автомобіля назад продавцю і взяти в автосалоні новий автомобіль. В цьому випадку, залишок за попереднім кредитом повертає в банк уже продавець, а вартість нового автомобіля є початковим внеском за новим кредитом.

Якщо у позичальника є гроші, то варто тільки внести на розрахунковий рахунок залишок вартості і нарешті оформити автомобіль у власність. Найчастіше достатню кількість грошей відсутній і тут банк готовий допомогти позичальнику, надавши розстрочку на терміни від 1 до 3-х років. І наостанок, позичальник сам може знайти покупця на своє авто і тим самим погасити заборгованість за кредитом. Подібні переваги в значній мірі полегшують становище позичальника і надають йому велике поле для маневру. Тепер, дивлячись на те, як працює програма подібного кредитування, купити автомобіль в кредит стало ще доступніше, що помітно розширило число потенційних клієнтів. Якщо клієнт зуміє тверезо оцінити переваги цієї програми кредитування, то виходить, що за ту ж суму, в яку обійшлася перша машина, можна взяти машину набагато дорожче і солідніше. Переваг за таким кредитом більш ніж достатньо, і щомісячні кредити, розмір яких менше за рахунок зменшення розміру позики. Тим більше, що для покупки машини за даною програмою потрібно всього 15% від вартості автомобіля, в якості початкового внеску.

Створюючи і розробляючи програму кредитування покупки автомобіля зі зворотним викупом, банки свідомо йшли на те, що б подібними маніпуляціями, пов'язаними з поверненням машини і покупки нової, залучити клієнта на постійне обслуговування і подальше кредитування. Виходить своєрідний фінансовий «допінг», який клієнти проковтують з великим задоволенням. Кредитна установа в будь-якому випадку залишається у виграші, а ось що стосується клієнтів, то крім існування можливості розпоряджатися автомобілем, все ж доведеться деякі суми переплачувати, розмір яких перевищує розмір переплати при звичайному варіанті кредитування. До того ж, якщо клієнт надумав повертати автомобіль, то його технічний стан не повинно викликати нарікань, береться до уваги і пробіг автомобіля. Кожен банк пропонує свої умови, тому завжди треба враховувати наперед, багато факторів, які в наслідок вплинуть на долю позичальника і автомобіля.

В цілому, подібне кредитування має більше плюсами, ніж мінусами, задовольняючи обидві сторони. Головною перевагою подібного кредитування, є те, що позичальник практично звільняється від проблем, пов'язаних з перепродажем автомобіля. Має можливість користуватися автомобілем, який набагато дорожче початкової суми, або ж самостійно продати транспортний засіб, розрахувавшись з банком.

Дані відсутні. Дані відсутні

У чому ж родзинка подібної програми?
Яким чином?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online