Перекредитування кредитів в Ощадбанку для фізичних осіб в 2019 році

  1. Умови рефінансування кредитів
  2. Як оформити кредит
  3. Отримання і погашення кредиту

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

послуга рефінансування кредитів, узятих у інших банків, користується стабільним попитом після початку затяжної кризи. Позичальники прагнуть полегшити тягар кредитних зобов'язань шляхом оформлення нових договорів в 2019 році на більш вигідних умовах. Сбербанк - один з банків , Які активно займаються перекредітованієм споживчих кредитів.

Умови рефінансування кредитів

Умови рефінансування кредитів

оформити кредити, з метою погашення вже наявних в інших банках , Можна за двома програмами. Перша - споживчий нецільовий кредит, друга - житловий кредит на рефінансування.

Споживчий кредит на будь-які цілі оформляється без забезпечення, на максимальну суму в розмірі 1,5 млн. руб., з річною ставкою від 17,5%. Договір може бути оформлений не більше ніж на 5 років. Завдяки вигідною процентною ставкою Ощадбанку позичальник може заощадити на завищених відсотках / комісії / страхування прописаних раніше в договорах з іншими банками.

Наприклад, при кредиті в 50 тис. Руб. оформленому на 1 рік, щомісячний платіж становитиме 4572 руб., із загальною переплатою в 4865 руб. Якщо для погашення заборгованості потрібно більш тривалий період, то процентна ставка буде вище. Наприклад, якщо оформити договір на 50 тис. Руб. тривалістю 5 років, річна ставка становитиме 18,5%, при цьому платіж знизиться до тисячі двісті вісімдесят три руб., але переплата зросте до 27 тис. руб.

Рефінансування іпотеки та інших кредитів в Ощадбанку можна отримати під 10,9% (за умови страхування життя і здоров'я позичальника). Банк продовжує давати знижки при покупці квартири на DomClick.ru (0,3%), при електронній реєстрації договору іпотеки (0,1%) і видавати іпотеку з держпідтримкою для сімей з дітьми за ставкою від 6%.

Перекредитування іпотечного кредиту в 2019 році включає в себе погашення заборгованості на будівництво або придбання житла перед іншим банком. Відсоткова ставка за такими кредитними договорами - від 13,75% в рік з максимальним терміном рефінансування - 30 років.

Вам вдалося знизити витрати по кредиту після рефінансування?

Вдалося Чи не вдалося

Сума іпотеки повинна відповідати меншій з величин:

  • Залишок основного боргу за попереднім кредитом.
  • 80% оціночної вартості житла рефінансуються іпотеки .

Наприклад, іпотечний договір в 1 млн. Руб. терміном на 10 років можна виплачувати по 15376 руб. щомісяця, з підсумкової переплатою 845 тис. руб.

Як оформити кредит

Для отримання кредиту клієнт повинен відповідати мінімальним вимогам банку:

  • Бути віком від 21 до 65 років (75 для іпотечного перекредитування).
  • Працювати не менше півроку на поточному місці зайнятості.
  • Мати стаж не менше 12 місяців за останні 5 років.
  • Мати не більше 3 співпозичальників (для іпотеки).

Також позичальникові в 2019 році потрібно надати документи, необхідну кількість яких залежить від виду кредиту. Так, для споживчого рефінансування досить надати паспорт з даними про реєстрацію (в тому числі тимчасової), заяву-анкету, довідку про рівень доходів, документ з даними про трудову зайнятість.

для перекредитування іпотеки, як і у інших банків, в Ощадбанку перелік документів ширший: заяви-анкети і паспорти всіх сторін договору (позичальник / созаемщик / поручитель / заставодавець), документи про рівень доходів і характер трудової зайнятості учасників договору, документи по заставному майну і по кредитованим житла.

Отримання і погашення кредиту

Рішення про отримання кредиту готівкою приймається протягом 2 днів з моменту подачі заявки, по іпотечному рефінансування - протягом 10 робочих днів.

кредити оплачуються за ануїтетною схемою - рівними частинами. Дострокове погашення безкоштовне, але здійснюється тільки при наявності попередньо написаної заяви, в іншому випадку кошти будуть списуватися з рахунку в порядку, встановленому графіком платежів.

За несвоєчасне внесення платежів банк стягує неустойку в розмірі 20% річних з суми платежу, який був прострочений протягом періоду, що настає за встановленою датою платежу.

Вносити щомісячні платежі можна через Ощадбанк-Онлайн, Мобільного банку, терміналів, переклади з інших банків, через касу Ощадбанку.

Вам вдалося знизити витрати по кредиту після рефінансування?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online