ОТП банк - онлайн-заявка на кредит

  1. ОТП банк, споживчий кредит - процентна ставка
  2. Інші кредити від ОТП банку
  3. «ОТП стандарт»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Чим може займатися сучасний банк, якщо він перестане видавати кредити на різні цілі? Мабуть, без даної послуги комерційні організації можуть і зовсім залишитися без роботи. На сьогоднішній день кредитних пропозицій безліч. Завдання стандартного споживача фінансових послуг і продуктів - зробити правильний вибір при оформленні. Дуже часто банки надають невигідні або незручні умови, вимагають паперової тяганини або зовсім відмовляють в позиці. Але навіть якщо вибір зроблений, далеко не завжди вдається неухильно виплачувати наданий кредит, не маючи при цьому ніяких труднощів і проблем. Як зробити вибір і як не потрапити в боргову пастку?

Як зробити вибір і як не потрапити в боргову пастку

Порада: перш ніж оформляти перший або черговий кредит в комерційної організації, слід отримати детальну консультацію юриста або банківських працівників, щоб визначити всі нюанси видачі позики і можливі проблеми з виплатами.

ОТП банк, споживчий кредит - процентна ставка

Споживчий кредит в ОТП банку являє собою позику в розмірі від 15 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян під ставку від 14,9% річних терміном від 12 до 60 місяців на будь-які цілі.

Вимоги до позичальників: вік від 21 (від 25 років для підприємців) до 65 років, громадянство Російської Федерації, постійна реєстрація на території Російської Федерації в регіоні присутності банку, офіційне місце роботи і трудовий стаж не менше 3 (не менше 12 для підприємців) місяців на останньому місці роботи.

Необхідні документи: паспорт, довідка про доходи, документи, що підтверджують стаж роботи і трудову зайнятість.

Інші кредити від ОТП банку

ОТП банк на сьогоднішній день пропонує лояльні вимоги і вигідні умови кредитування фізичних осіб. Однак вибір не обмежується одним споживчим кредитом. Крім того, можна також оформити кредитну карту ОТП банку .

«ОТП стандарт»

Кредит на суму від 76 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян оформляється в ОТП банку під процентну ставку від 30,9% річних на термін від 12 до 48 місяців.

Як зробити вибір і як не потрапити в боргову пастку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online