Кредит пенсіонерам до 75 років без поручителів в Ощадбанку

  1. Кредити Ощадбанку для пенсіонерів 2018: процентні ставки
  2. Споживчий кредит на будь-які цілі
  3. Кредит для пенсіонерів, які ведуть особисте підсобне господарство
  4. автокредит
  5. іпотека
  6. Позики працюючим пенсіонерам
  7. Як взяти гроші в борг непрацюючому пенсіонеру
  8. Кредити військовим пенсіонерам
  9. Позики особам з інвалідністю
  10. Кредит під заставу в Ощадбанку
  11. Кредитні картки
  12. Про вимоги до позичальників-пенсіонерам
  13. плюси
  14. Необхідні документи

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Люди, які отримують пенсію, відносяться до самого незахищеного прошарку населення країни Люди, які отримують пенсію, відносяться до самого незахищеного прошарку населення країни. За рідкісним винятком розмір пенсійної допомоги ледь дозволяє їм зводити кінці з кінцями. У важкій фінансовій ситуації багатьом допомагають позики, які дають банки. Йтиметься про те, як взяти кредит пенсіонерам до 75 років, що оформляється без поручителів в Ощадбанку Росії.

Кредити Ощадбанку для пенсіонерів 2018: процентні ставки

Позичальників цієї категорії цікавить, до якого віку дають кредит Ощадбанку пенсіонерам, тобто яким може бути максимальний вік позичальника в цій фінансовій організації. Згідно з умовами кредитування Ощадного банку Росії, на момент погашення позики вік позичальника не може перевищувати 65 років. Однак винятком з цього правила є кредитування з поручителями, для нього верхня вікова планка на момент закриття становить 75 років.

На сьогоднішній день для пенсіонерів в Ощадбанку існують такі види кредитів:

  • Нецільової споживчий кредит. Видається без довідок і поручителів.
  • Кредит для осіб, які ведуть особисте підсобне господарство.
  • Автокредит. Цей вид кредиту може оформити працює клієнт на пенсії.
  • Кредит під заставу нерухомості. Його можна оформити під заставу власного житла.
  • Позика військовому пенсіонеру.
  • Кредит під поруку фізичних осіб.
  • Іпотека для пенсіонерів.
  • Кредитні картки.

Споживчий кредит на будь-які цілі

Позику на загальних умовах можна оформити під процентну ставку від 13,9 до 19,9% річних, розміром до 3 млн рублів на термін до 5 років. Якщо клієнт отримує пенсію в банку і може представити поручителя, то його процентна ставка буде обчислюватися від 12,9% річних, і кредитний ліміт може досягати 5 млн рублів. Позика оформляється як онлайн, так і в офісі фінансової організації. Щоб взяти кредит в Ощадбанку для пенсіонера під низький відсоток, потрібно бути учасником пенсійного проекту цієї фінансової установи.

Кредит для пенсіонерів, які ведуть особисте підсобне господарство

Власникам особистого підсобного господарства, які не досягли віку 75 років на момент повернення позики, і підтвердив свій статус документально, видається кредит на ведення господарства. Параметри позики наступні:

  • процентна ставка 17% в рік;
  • розмір кредиту від 30 тис. до 1,5 млн рублів;
  • термін кредитування від 3 міс. до 5 років;
  • забезпечення позики - поручительство фіз. осіб.

автокредит

Пенсіонери в Ощадному банку Росії оформляють і автокредит. Умови позики в 2018 році залишилися ті ж. Позика видається на покупку як нового автотранспорту, так і вживаних автомашин. Куплені в кредит автомобілі російського виробництва категорії б / у не можуть бути старше 5 років, а машини, випущені за кордоном - 10 років. Видається позика без комісій. Якщо клієнт вносить перший внесок в розмірі 30% від вартості автомобіля, то підтверджувати дохід не потрібно.

Оформляють автокредит і під заставне забезпечення нерухомого майна. Процентна ставка складе від 13,5 до 15% річних. Валютні позики мають пільгові ставки: на термін до 12 місяців - 10,5% річних, до 36 міс. - 11,5% в рік, до 60 міс. - 12% річних. Ставки діють для позичальників, які перебувають у банку на пенсійне обслуговуванні. Для осіб, які не отримують пенсію в цій фінансовій організації, ставка зросте на 1 пункт. Мінімальний розмір кредиту становить 45 000 рублів, максимальний до 5 мільйонів. При отриманні позитивного рішення за заявкою, позичальник повинен протягом 5 місяців знайти автомобіль і оформити його покупку в кредит.

іпотека

Щоб купити житло в кредит, пенсіонер Ощадного банку Росії може оформити іпотечний позику. Для осіб цієї категорії діють такі кредитні програми на:

  • покупку нової квартири або будинку;
  • придбання житла, що будується;
  • будівництво власного житла.

Проценти за іпотекою для «своїх» пенсіонерів банк нараховує на 1 пункт нижче, ніж для осіб, які отримують пенсію в сторонніх банках. При купівлі нового житла мінімальна сума, яку можна взяти, становить 45 000 рублів. Початковий внесок дорівнює 15% від ціни житла. Позику можна оформити на строк до 30 років.

Позики працюючим пенсіонерам

Працюючий пенсіонер також може оформити кредит в Ощадному банку. При цьому умови кредитування не будуть відрізнятися від умов для інших дійових осіб.

Розміри отриманої суми і процентної ставки по позиці залежать від розміру документально підтвердженого доходу, наявності заставного забезпечення або подання поручителів. Має значення участь позичальника у зарплатному проекті фінансової організації.

Як взяти гроші в борг непрацюючому пенсіонеру

Непрацюючий пенсіонер може оформити позику у віці до 75 років на момент погашення кредиту. Термін кредитування складе 2 роки. На розмір процентної ставки і кредитний ліміт впливають розмір пенсії та деякі інші фактори, наприклад, участь у пенсійному проект фінансової організації. Параметри позики індивідуальні.

Оформляється позику в відділенні фінансової установи за місцем реєстрації. Щоб оформити позику, потрібен російський паспорт, ще один документ, що підтверджує особу, і довідка з пенсійного фонду про розмір пенсії. Останній документ учасниками пенсійного проекту Ощадного банку не подається.

Кредити військовим пенсіонерам

Особливих програм для отримання кредиту військовому пенсіонеру в ощадбанку не передбачено. Позика оформляється на загальних умовах кредитування осіб, які отримують пенсію.

Позики особам з інвалідністю

Що стосується питання, чи дають кредит в ощадбанку пенсіонерам по інвалідності - дають, але на загальних підставах. Особливих пільг для інвалідів не передбачено. Перевагою буде отримання пенсії по інвалідності в фінансовій установі, а також наявність додаткового джерела доходів - офіційної роботи, наприклад.

Про умови кредитування можна дізнатися, зателефонувавши за телефоном гарячої лінії банку, або подавши заявку онлайн. При отриманні позитивного попереднього рішення, претендент йде до відділення Ощадбанку, і обговорює нюанси кредиту.

Кредит під заставу в Ощадбанку

Ще одним видом кредитування служить кредит в Ощадбанку пенсіонерам під заставу нерухомості - квартири, приватного будинку, особистого гаража та ін. Позика видається як нецільової, так як отримані гроші витрачають на різні цілі, що не звітуючи при цьому перед кредитором. Параметри кредитування наступні:

  • Віковий ценз - 21-75 років.
  • Кредитний ліміт від 500 тис. Р. до10 млн р. (Але не більше 60% ціни заставного забезпечення).
  • Відсутність початкового внеску.
  • Період кредитування - до 20 років.
  • Оформлення страховки - добровільне.

Кредитні картки

Як варіант, людина на пенсії може оформити одну з кредитних карт для пенсіонерів Ощадбанку на пільгових умовах. Ощадбанк пропонує учасникам свого пенсійного проекту персонально оформити кредитку на спец. умовах. Про пропозицію дізнаються у працівника банку або в банкоматі при здійсненні операцій по пенсійній картці.

Про вимоги до позичальників-пенсіонерам

До того як оформити кредит пенсіонеру в Ощадбанку, перевіряють себе на відповідність вимогам банку до позичальників цієї категорії. До них відноситься наступне:

  • Позичальником отримана хоча б одна пенсія.
  • Для отримання максимального кредитного ліміту потрібно бути на пенсійне обслуговуванні в Ощадбанку.
  • Якщо позика оформляється без поручителів, на момент повернення грошей клієнту має бути не більше 65 років.
  • При залученні інституту поручителів - не старше 75 років.
  • Хороша історія попередніх позик.
  • Після оплати щомісячного позики у позичальника повинна залишатися велика частина пенсії.

плюси

Умови кредитування пенсіонерів в Ощадбанку вигідні, якщо позичальник перебуває на пенсійному обслуговуванні в цій фінансовій організації. У цьому випадку користуються пільговим споживчим позикою з низькою процентною ставкою. Якщо пенсія оформлена в іншому банку - її варто перевести в Ощадбанк.

Подають клієнти заявку на отримання грошей в борг і через інтернет. Коли у позичальника в наявності негативна історія минулих позик, то слід залучити поручителів. Оформляється угода швидко. Всі види кредитування для пенсіонерів Ощадбанку оформляються на пільгових умовах.

Необхідні документи

Якщо здобувач, який бажає оформити кредит в Ощадбанку, обслуговується в цій кредитній організації як пенсіонер, для отримання грошей в борг знадобиться тільки паспорт. Решта інформації про претендента розташовується в базі даних фінансової організації. Рішення приймають протягом кількох годин.

Якщо претендент - не клієнт Ощадбанку, він представляє крім паспорта ще ряд документів. Буде потрібна довідка з пенсійного фонду про розмір пенсії за останні півроку. Якщо пенсія невелика - невеликим буде і кредитний ліміт позики. Щоб отримати велику суму, в банк представляють:

  • Довідку про доходи, якщо позичальник працює.
  • Договір про здачу власного житла (при наявності).
  • Довідку з податкової служби, якщо пенсіонер веде підприємницьку діяльність.
  • Будь-який інший документ, що підтверджує додаткові доходи.

Для отримання великої позики пенсіонеру потрібно залучити поручителів або позичальників. Ними стають дорослі діти або чоловік або дружина претендента на отримання позики. При залученні пенсіонером співпозичальників, банк враховує весь дохід осіб, які беруть участь в угоді.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online