Дія програми пільгового автокредитування продовжено на 2018-2020 роки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У 2018 році очікується реалізація за механізмом пільгового кредитування 45,1 тис. Автомобілів

фото: welcomia / Depositphotos.com

Дія програми пільгового автокредитування продовжено на 2018-2020 роки. Відповідна постанова уряду РФ від 26 липня, підготовлене Мінпромторгу, опубліковано на сайті Кабміну в понеділок, 30 липня.

Програма пільгового автокредитування діє з 2015 року і передбачає надання кредитної організацією знижки на сплату початкового внеску по кредиту в розмірі 10% від вартості автомобіля з подальшим відшкодуванням витрат з федерального бюджету.

Правила надання з федерального бюджету субсидій російським кредитним організаціям на відшкодування випадаючих доходів за кредитами, виданими фізичним особам на придбання автомобілів, затверджені постановою уряду від 16 квітня 2015 року № 364. Новою постановою № 870 в правила внесені зміни, якими дію програми пільгового автокредитування продовжено на 2018-2020 роки.

З метою підвищення доступності автомобілів російського виробництва для жителів Далекого Сходу знижка, що надається в рамках соціальних програм «Перший автомобіль» і «Сімейний автомобіль» в Далекосхідному федеральному окрузі, збільшена до 25% від вартості автомобіля. Це дозволить досягти зразкового вартісного паритету нових автомобілів російського виробництва і вживаних автомобілів.

Загальний обсяг фінансування програми - 15 млрд рублів.

Прийняті рішення дозволять в 2018 році реалізувати за механізмом пільгового автокредитування 45,1 тис. Автомобілів, 5,8 тис. З яких будуть реалізовані в Далекосхідному ФО, розраховують в уряді.

Мінпромторг у вересні почне відшкодовувати банкам недоотримані в 2018 році доходи за програмами пільгового автокредитування «Перший автомобіль» і «Сімейний автомобіль», повідомили RNS в прес-службі Мінпромторгу.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online