Автокредит з держпідтримкою від Россельхозбанка

  1. Загальні умови
  2. Вимоги та документи
  3. Як правильно оформити
  4. Важливі застереження про автокредит з держпідтримкою від Россельхозбанка
  5. президентський
  6. пільги
  7. Порівняння з конкурентами
  8. способи погашення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автокредит з держпідтримкою від Россельхозбанка дозволяє потенційному клієнту купити автомобіль на пільгових умовах . У минулому році в рамках даної програми було продано кожне десяте транспортний засіб.

Міністерство промисловості і торгівлі РФ стверджує, що, хоча ця програма і замислювалася, як міра для кризової підтримки вітчизняного автопрому, на сьогоднішній день вона не втратила свою актуальність.

Загальні умови

Умови даної фінансової організації відрізняються зниженими процентними ставками , В порівнянні з конкурентами, і простими вимогами, як до самого покупця, так і до транспортного засобу. Зручні параметри кредитної програми дозволяють швидко погасити кредит без додаткових комісійних зборів.

Серед основних умов програми державного субсидування варто виділити наступні:

  • автомобіль повинен бути як мінімум 2019 року випуску, а його маса складати не більше 3,5 тонн;
  • максимальна вартість може досягати 1 000 000 рублів;
  • термін дії кредитного договору - до 3 років;
  • розмір початкового внеску - від 20%;
  • куплене транспортний засіб надається в якості заставного забезпечення на користь кредитної організації;
  • погашення відбувається щомісяця рівними платежами;
  • оформлення страхового поліса КАСКО здійснюється в обов'язковому порядку;
  • співробітники організації розглядають відповідну заяву протягом 4 робочих днів;
  • виробником автомобіля повинна бути вітчизняна компанія.

Варто відзначити, що клієнт може відмовитися від отримання кредиту. Дана дія не тягне за собою жодних фінансових наслідків і банк просто скасує рішення про видачу коштів. За необхідності позичальник може достроково погасити кредит з автоматичним зменшенням суми переплат в результаті зменшення процентної ставки.

Вимоги та документи

Банк пред'являє до позичальника наступні основні вимоги:

  • вік від 18 до 65 років включно;
  • громадянство - тільки РФ;
  • наявність постійної реєстрації за місцем проживання в регіоні знаходження однієї з філій кредитної організації;
  • стаж роботи для фізичних осіб - не менше 6 місяців, для зарплатних клієнтів - не менше 3 місяців, а для пенсійних клієнтів дана вимога не поширюється;
  • обов'язкова наявність стабільного джерела доходу, включаючи пенсійні виплати.

Для укладення відповідного договору клієнт повинен надати в банк наступний пакет документації:

  • договір купівлі-продажу транспортного засобу;
  • копію ПТС, завірену з боку продавця;
  • платіжні документи, що підтверджують оплату початкового внеску;
  • рахунок на загальну оплату автомобіля;
  • квитанція на оплату страхового поліса КАСКО.
Автокредит з держпідтримкою від Россельхозбанка дозволяє потенційному клієнту купити автомобіль на   пільгових умовах

Варто відзначити, що в деяких випадках банк може запросити додаткові документи, які можуть підтвердити платоспроможність позичальника

Як правильно оформити

Для оформлення кредитної програми потенційний позичальник повинен звернутися в найближче відділення фінансової організації. Співробітники банку нададуть актуальні консультативні послуги. Після цього необхідно надати в банк основний пакет документів і чекати попереднього схвалення відповідної заяви.

Після вибору підходящого транспортного засобу і схвалення позики потенційний клієнт повинен внести первинний внесок і оформити договір купівлі-продажу. З даними документами він повинен звернутися у відділення банку знову і підписати кредитний договір.

Після здійснення даної процедури банк автоматично переведе необхідну суму на рахунок продавця, і клієнт отримає новий автомобіль.

Важливі застереження про автокредит з держпідтримкою від Россельхозбанка

докладні ставки

Автокредит з держпідтримкою від Россельхозбанка дозволяє банку створити спеціальну пропозицію, завдяки якому позичальник може отримати кошти на вигідних умовах. Мінімальна ставка за подібною програмою становить 11% річних в рублях, тоді як стандартні кредитні програми мають ставку в розмірі 18%.

Відмінності програм автокредитування з державним субсидуванням і без нього мають такий вигляд:

Тип кредитної програмиРічна ставка

Стандарт Від 18,25% С державною підтримкою Від 11%

Важливо: банк встановлює розмір річної відсоткової ставки в індивідуальному порядку. Вона безпосередньо залежить від здатності клієнта здійснювати щомісячні платежі у встановлений договором термін, від місця його працевлаштування і від ринкової вартості транспортного засобу.

президентський

Президентська програма державного субсидування вступила в силу в 2009 році. В її рамках клієнтам банку надаються спеціальні пільгові умови, які полягають у виплаті частини кредиту самою державою.

Варто відзначити, що президентська програма автокредитування поширюється не тільки на продукцію вітчизняних виробників, але і на іноземні транспортні засоби.

При цьому важливо, щоб іномарки збиралися на російських підприємствах. Тільки в даному випадку може бути здійснена компенсація відсоткової ставки в розмірі до 5%.

В даний час максимальна сума кредитування становить 600 000 рублей, а розмір початкового внеску - 15%. Встановлена і незнижувана сума внеску складає всього 90 000 рублей.

пільги

Програма державної підтримки автокредитування діє з січня 2019 року і дозволяє клієнту отримати знижку в розмірі двох третин від ключової ставки Центробанку. Для зарплатних клієнтів Россельхозбанка діє спеціальна знижка в розмірі 0,25%.

Варто відзначити, що, якщо позичальник відмовляється від оформлення страхового поліса КАСКО, то процентна ставка збільшується на 2,5% в автоматичному порядку.


В кредит можуть бути придбані будь-які легкові транспортні засоби вітчизняного і іноземного виробництва, що входять у встановлений Міністерством промисловості і торгівлі РФ перелік

Пільги поширюються на автомобілі вартістю до 1 000 000 рублів. При цьому, максимальна сума кредиту не може становити більше 80% від загальної вартості автомобіля. Термін дії договору визначається в діапазоні від 6 місяців до років.

Порівняння з конкурентами

ВТБ 24
  • Банк пропонує спільні програми державного субсидування з безліччю виробників, а також стандартні продукти на покупку нових або підтриманих транспортних засобів.
  • Для оформлення кредитного договору клієнт повинен надати всього 2 документа: паспорт і копію трудової книжки. Оформлення договору здійснюється в день подачі заяви.
  • В рамках програми «Автостандарт» пропонуються кредити на термін до 7 років. Рівень початкового внеску становить 20% і 30% для нових і вживаних автомобілів відповідно.
  • Максимальна сума кредиту - до 5 000 000 рублів. За програмою державної підтримки процентна ставка знижується до 11,6% річних в рублях.
Газпромбанк

Пропонує позики за програмою державного субсидування з рівнем процентної ставки до 10,6%. Величина початкового внеску ідентична пропозицією конкурентів. Росбанк

  • Кредит можуть отримати корпоративні клієнти і позичальники з ідеальною кредитною історією. Знижка за програмою державного субсидування може становити до 7,3%.
  • Розмір процентної ставки прямо залежить від пакета страхування (для фізичних осіб - до 13,7%, а для корпоративних клієнтів - від 8,2%).
Юникредит

Процентна ставка за програмою державного субсидування встановлюється в розмірі 10,8%. При відмові від оформлення страхового поліса рівень збільшується до 13,8%.

способи погашення

Незважаючи на те що Россельхозбанк належить державі, для клієнтів надаються зручні способи для здійснення щомісячних внесків. Варто зазначити, що поповнення банківського рахунку може бути вироблено з затримкою.

Дана обставина необхідно враховувати, так як кошти мають надійти в банк точно в день, встановлений кредитним договором.

Банк пропонує наступні способи погашення:

  • через операційну касу в будь-якому відділенні - зарахування здійснюється протягом 1 робочого дня;
  • через термінали і банкомати Россельхозбанка - моментально;
  • через пристрої самообслуговування без карти - до 3 робочих днів;
  • безготівковим банківським переказом - протягом хвилини;
  • переклад через сторонні фінансові організації - до 5 робочих днів (утримується комісійний збір відповідно до індивідуальної тарифної сітки).

Дострокове погашення автокредиту у багатьох випадках загрожує штрафними санкціями, тому при оформленні договору слід уважно вивчити цей момент.

На яких умовах можна отримати автокредит в МДМ банку, можна дізнатися тут .

Підводні камені автокредиту детально розглянуті по засланні .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online