Автокредит в Новосибірську

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автокредит - один з найпопулярніших видів кредитування. Сьогодні автокредит в Новосибірську можна отримати на покупку машини і видається в розмірі 70-100 відсотків від повної вартості автомобіля. Забезпеченням по кредиту, як правило, виступає купується транспортний засіб. Крім цього автокредит в Новосибірську є різновидом споживчого кредиту. В даному випадку фінансова установа видає клієнтові цільову позику на придбання транспортного засобу. Отриману суму грошей, згідно з кредитною угодою, не можна витратити на будь-які інші цілі. У більшості випадків цю суму банк перераховує продавцю автомобіля, у якого клієнт планує купити її.

В даний час є безліч схем кредитування, які активно використовуються фінансовими установами. Як правило, банки оцінюють своїх позичальників за такими критеріями:

- вік;

- пакет необхідних документів;

- фінансовий стан потенційного клієнта;

- відповідність кредитній політиці установи;

- кредитна історія і ін.

Всі ці фактори в прямому сенсі впливають на термін кредиту, процентну ставку, розмір суми комісій та початкового внеску.

На сьогоднішній день автокредит має кілька різновидів, а саме:

- Безвідсотковий автокредит - вид кредитування, коли продавець продає свій транспортний засіб у комерційну розстрочку. За договором ця заборгованість переходить фінансовій установі. Такий вид кредитування - це совісні продукти кредитних організацій і автосалонів. При затримці платежів клієнт отримує великі штрафи і пені.

- Автокредит без КАСКО - придбання автомобіля в кредит, при якому страхування збитку, ризиків викрадення, оформлення КАСКО не обов'язково. Має високі процентні ставки.

- Автокредит без початкового внеску - при такому вигляді кредитування позичальникові не обов'язково робити початковий внесок. Відрізняється високими вимогами до позичальників.

- Автокредит на підтримані машини - вид кредитування, при якому банк представляє позику на автомобіль з пробігом. Відрізняється великим початковим внеском і високою процентною ставкою.
Інші види авто кредитів в Новосибірську

Є й інші види автокредиту, однак вищепереліченими користуються найчастіше. Щоб отримати автокредит в Новосибірську, вам знадобиться надати паспорт, довідку про доходи, ідентифікаційний номер і т.д.


31 Авг 2015

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online